Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam możecie doradzić postać na 11 lvl:)

To zależne ile masz kasy i jakie typy postaci lubisz napisz coś więcej

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

askly do tej pory ashly dobrze mi sie grało albo masterkiem:) mam 6500 pz

Chyba ashe. Jak lubisz takie postacie to doradzam ci Vayne i Caitlyn. Potężne AD carry.

Opublikowano

askly do tej pory ashly dobrze mi sie grało albo masterkiem:) mam 6500 pz

Weź sobie kog'mawa jest idealny na twój lvl .

Opublikowano

a co sadzicie o Talon??

Jest to assasin. Ma mocny dmg. Jego rola polega na wbiciu się ubiciu 2 przy czym prawdopodobnie sam padniesz . Ma ulti dzieki któremu robisz się niewidzialny pod skillem W masz slowa a pod E silenca z teleportacją . Ogólnie jak lubisz grać takimi postaciami to polecam

Opublikowano

a co sadzicie o Talon??

Dobry DMG, ale jak każdą postać trzeba ogarnąć. Wiedzieć jaki skill użyć w danym momencie. Jak mówiłem doradzam ci Caitlyn i Vayne.

Talon jest trudniejszy od oby dwóch tych postaci, ponieważ on się wbija a nie napierdziela z daleka.

Opublikowano
Na 11 lvlu to każdym champem da się carrowac gry, kup sobie trynda, tani i potężny.

Co za miernoty się tu udzielają. Nie kupuj tryndamere, postać wręcz żałosna i słaba.

Opublikowano

Na twój level, ryze to tani i dobry zakup. Jest bardzo prosty. Jak będziesz potrzebował co kupować na niego to ci doradzę :-) będziesz dużo nim wygrywał.

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Co to za różnica na jakim levelu, jak już napisał tutaj to po co mu podrzucasz postacie bezużyteczne na wyższym poziomie? Jak się zaczyna uczyć grać to chyba lepiej żeby szedł dobrą drogą i nie grał takimi gównami.

Co do kolegi to jak wyżej Caitlyn, Ryze.

Opublikowano

Dobrze. Mam pytanie: Jax czy Sion?

Zdecydowanie Sion, Jaxa znerfili zdjęli kontrę i osłabili skok.

Opublikowano

@Prince Noctrune ma dobry dmg, na late jest trudny do ubicia i przy dobrym buildzie krytyki ze zwykłego hita wyciąga po 800+ no i oczywiście +100 do wkurwiania z jego ulti ;D, Caitlyn postać jak dla mnie za droga na jej umiejętności równie dobra (jak nie lepsza) jest ashe. Polecam noctruna ;)

Opublikowano

Nocturne czy Caitlyn?Proszę plusy i minusy.

Caitlyn. Jeśli się postarasz, to sam możesz znaleźć plusy i minusy

http://leagueoflegends.pl/forum/showthread.php?tid=9255

Opublikowano

@Up Fizz już tka bardzo Op nie jest bo ludzie wiedzą jak skontrować oraz uniknąć ulti itp . tzn. znają jego skille :D .

@3x UP Ja za 6300 polecam Ezreala , Caitlyn(prosta do ogarnięcia), Nocturne (Jungler - Dobre Gangi /Ganki nie wiem jak się psize :D ). Ale musisz nam powiedzieć kim lubisz grać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...