Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gragas Vs Shen Vs Xin

Shenem grałem bardzo dobrze mi się gralo staty 10:0, itp. gragasem nie grałem ale podobają mi się jego skille i w ogóle sposób "bycia" :D

Xin, myślę, że dobry nie grałem, ale chyba zbyt "pospolity" co 2 osoba nim gra :D

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gragas Vs Shen Vs Xin

Shenem grałem bardzo dobrze mi się gralo staty 10:0, itp. gragasem nie grałem ale podobają mi się jego skille i w ogóle sposób "bycia" :D

Xin, myślę, że dobry nie grałem, ale chyba zbyt "pospolity" co 2 osoba nim gra :D

Xina bierz.

Opublikowano

Graves czy Kog Maw? Nie grałem Kog Mawem, z góry dzięki za pomoc .

Są to 2 papiery które potrzebują supporta. Na rankedach zawsze idą na dół z suppem . Polecam ci bardziej koga . Ma dobre ulti jeżeli robisz się pod AP masz mocne hity z ulta i dywaniku ze slowem . Ma dobry pasyw że jak dednie to możesz przez chwile nim chodzić a potem wybucha dobre jak padniesz i widzisz low champa.

Opublikowano

Ponawiam

Zależy co wolisz . Wolisz się skradać na niewidce mieć dobry attack speed i pro trute. Czy pomagać teamowi dzieki tarczy mieć mały cd oraz dobrą farmę dzieki E. Ogólnie polecam ci Twitcha , najlepiej jak nauczysz się nim junglować . Ma dobre ganki dzięki niewidce i slowowi

Opublikowano

Pod AD kog będzie lepszy jeżeli znajdziesz dobry build. Ogólnie będzie lepszy dzięki dalekim strzałą dzięki skilowi W .Wtedy może sobie spokojnie farmić miniony a jak masz lifesteala to spokojnie się leczyć nie podchodząc do wroga

Opublikowano

Xin czy wukong ?

Zależy co wolisz. Xina która ma mocny dmg potrzut czy wukonga który siedzi na solo topie ma dobry system ucieczki i ulti które świetnie pomaga w team fightach. Polecam ci wukonga bardzo dobra postać jeżeli robisz go pod off-tanka jest nie do ubicia.

Opublikowano

Wukong. Siła podobnie mocna, a ciekawość i tak zwany "fun z champa" to u wukonga 100% więcej :)

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Graves czy Kog Maw? Nie grałem Kog Mawem, z góry dzięki za pomoc .

Graves:

+Świetny harrsas, jeśli przeciwko sobie masz kogoś bez supporta lub z suppotem bez heala to łatwo zdominować linię.

+Jakiś escape mechanizm, łatwiej uciec niż kogiem.

Kog'Maw

+Wkurzające ulti, bardzo dobre do dobijania przeciwników i sprawdzania krzaków:]

+Passyw, na 18lvl chyba z 500 true dmg z trupa (zdarzały się i dublekille po śmierci)

IMO kog i graves, to jedni z najlepszych AD Carry, osobiście bym wybrał Gravesa.

Gangplank vs kassadin vs pantheon??

3 różne champy, kassadinem nie pograsz na rankedach, pantheon będzie usless w late game, GP da rade na solo topie i w jungli, możesz go zbudować na pure dmg/crit lub na offtanka.

Najlepszym wyborem będzie GP.

Opublikowano

Gangplank vs kassadin vs pantheon??

Polecam ci GP .

+Obszarowe ulti

+ Może wejść kryt ze skilla Q

+Może anulować stuna slowa i inne rzeczy dzięki W

+Pod skillem E ma małego buffa dla ludzi z drużyny i dla siebie

+Ze skilla Q jeżeli ubije miniona dostaje dodatkową kasę

-Jako pierwszy atakowany

-Słaba farma minionów

Opublikowano

Polecam ci GP .

+Obszarowe ulti

+ Może wejść kryt ze skilla Q

+Może anulować stuna slowa i inne rzeczy dzięki W

+Pod skillem E ma małego buffa dla ludzi z drużyny i dla siebie

+Ze skilla Q jeżeli ubije miniona dostaje dodatkową kasę

-Jako pierwszy atakowany

-Słaba farma minionów

Farma taka sama jak każdym champem atakującym łapą.

Opublikowano

jaka postac za 3k oprocz xina udyra i kata ????

Polecam nidalee . Dobry system ucieczki pro dzida i heal . Ap champ

Potrzebuje jakiejś postaci za 3150 z dużym dmg żeby samemu wytrzymać :D. Kogoś podobnego do Jaxa. A może zbierać na kogoś innego?

Udyr jest wytrzymały najlepiej iść nim do jungli albo solo topa.

Opublikowano

Potrzebuje jakiejś postaci za 3150 z dużym dmg żeby samemu wytrzymać :D. Kogoś podobnego do Jaxa. A może zbierać na kogoś innego?

Udyr. dobra jungla, dobry na topce i stuny.

Opublikowano

Lux vs Nasus

Plusy i minusy

Lux

+ masa unieruchomień

+ duże dmg

+ potężne ulti

+ dobra na mida

- papierowa

Nasus

+ dobry offtank

+ bardzo długi slow na W

+ przydatna i dobra farma z Q

+ AoE z E

+ ulti wysysające życie i zwiększające obrażenia

- trudny do ogarnięcia

kogo do nocturna?

Lee sin vs. Brand vs Xin zhao.

Opublikowano

Lux vs Nasus

Plusy i minusy

Zależy jak chcesz grać . Lux to typowy support na mida tak można powiedzieć . A nasus to zarąbisty solo toper . Zalezy co wolisz tanka czy supporta z jakimś tam dmg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...