Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakiego Championa Kupić

lordwyder

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mundo - nie wiem nic o tej charce akurat,ale amumu to jest liść składa się jak Fidl tyle że skille ma słabsze od niego xD

Amumu jak fidle? o.O

Fidl i amumu to dwa różne światy. Amumu to tank a fidl ap carry.

Opublikowano

Mundo - nie wiem nic o tej charce akurat,ale amumu to jest liść składa się jak Fidl tyle że skille ma słabsze od niego xD

To żeś dojebał kolego.

@4xup

mundo.

Opublikowano

Jaka jest najbardziej op i najlepsza postać AD powtarzam AD CARRY RANGED ja znam 4 graves, cailtyn, vayne, kog maw. Może ktoś jeszcze jest? A jeżeli tylko tych 4 to kto z nich najlepszy ;]

Jaka jest najbardziej op i najlepsza postać AD powtarzam AD CARRY RANGED ja znam 4 graves, cailtyn, vayne, kog maw. Może ktoś jeszcze jest? A jeżeli tylko tych 4 to kto z nich najlepszy ;]

Opublikowano

a są jakieś inne? i czy rzeczywiście caitlyn jest lepsza od vayne czy może caitlyn jest łatwiejsza od vayne ale jeśli się ogarnia vayne to lepiej grać vayne bo jest ciut lepsza od cailtyn ale trudniejsza? :D

Opublikowano

a są jakieś inne? i czy rzeczywiście caitlyn jest lepsza od vayne czy może caitlyn jest łatwiejsza od vayne ale jeśli się ogarnia vayne to lepiej grać vayne bo jest ciut lepsza od cailtyn ale trudniejsza? :D

w skali od 1 do 10 o ile lepsza?

Nie da się tak dokładnie określić. Tak naprawdę, żadna z nich nie jest lepsza. Zależy od ogarnięcia gracza imo. A tak w ogóle to bierz kog mawa :D

Opublikowano

Mundo , FiddleSticks , Garen , Warwick czy Jax?

KAŻDY ADMIN TO KURWA WYPIERDALAĆ SZMATY
CICHY TY JEBANA SZMATO MOŻESZ MI ZROBIĆ LODA
KAŻDY ADMIN TO POJEBANA KURWA A DZIEWCZYNY TO SZMATY
MOŻECIE MI OJEBAĆ KOLBE CHUJE JEBANE 

Gość Pexior05
Opublikowano

Shaco, Katarina, Talon

Wiem, wiem różnią się ceną, ale zależy mi na zabójcy który robi dobre ganki, nieźle gra solo, i który szybko ucieknie.

Talonem grałem jest świetny jego skill na "w" miażdży, a oprócz tego mocny.

Katarina to moja faworytka, skill na "q" to niezły harras, na "e" można nice dobić.

Shaco nie grałem ale wiem, że dobry

Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam.

Opublikowano

Shaco, Katarina, Talon

Wiem, wiem różnią się ceną, ale zależy mi na zabójcy który robi dobre ganki, nieźle gra solo, i który szybko ucieknie.

Talonem grałem jest świetny jego skill na "w" miażdży, a oprócz tego mocny.

Katarina to moja faworytka, skill na "q" to niezły harras, na "e" można nice dobić.

Shaco nie grałem ale wiem, że dobry

Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam.

Wg. mnie talon, niski cd ulti, zarówno do ucieczki jak i do dodatkowego dmg.

Jego E podobne do shunpo katy...

Ja znowu z tym kennen myślę

Talon vs Kennen

Talonem naprawdę zajebiście mi idzie, ale widzę graczy z kennenen 30+/x/x

za duża sygnatura

Opublikowano

Lee Sin czy Trundle? Ogólnie chodzi mi o fun z gry i wykonanie jungli na runach, które już posiadam (czerwone arm. pene, zółte flat armor, niebieskie flat mres i quinty arm. pene). No i jeszcze jak radzą sobie na solotopie.

Opublikowano

Wg. mnie talon, niski cd ulti, zarówno do ucieczki jak i do dodatkowego dmg.

Jego E podobne do shunpo katy...

Ja znowu z tym kennen myślę

Talon vs Kennen

Talonem naprawdę zajebiście mi idzie, ale widzę graczy z kennenen 30+/x/x

Kennen. Talon dobry, ale kennem więcej fragów wyciśniesz.

Opłaca mi się kupić Nocturne? Bo zbieralem troche to 6300 i mi się spodobał, a nie chcę stracić pz.

Opłaca się. To jest dobry wybór.

Lee Sin czy Trundle? Ogólnie chodzi mi o fun z gry i wykonanie jungli na runach, które już posiadam (czerwone arm. pene, zółte flat armor, niebieskie flat mres i quinty arm. pene). No i jeszcze jak radzą sobie na solotopie.

Lee, dobry na jungle i solo.

Opublikowano

kassadin czy lux ? jeśli mozna opisać która postac najlepsza i dlaczego

Kassadin, zasadniczo łatwiej wycisnąć dmg. Z lux trochę się trzeba pobawić buildem. Kassa to dobra postać ale jak zlamisz w early to po tobie.

Opublikowano

Ja ci Kog'a nie polecam ... Trzeba ogarnąć postać dobrze

Cytuję: "Farex chodzi mi o to ze składa się podobnie są słabi łatwo ich dednąć tyle ze Amumu posiada słabsze skille:) " - takie jest twoje zdanie na temat amumu. Czy to nie wystarczy?

Ah, jeszcze jedno. Jeśli postać trzeba ogarnąć [a kog maw nie jest trudny] to od razu jest słaba?

Mundo , FiddleSticks , Garen , Warwick czy Jax?

Fiddle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...