Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na Let's play oraz Wspólna grę

Trimi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję kobiety o pięknym głosie, ( nie dziewczynki ) do użycia jej głosu w serii Let's play ( tylko głosu )

Kontakt ze mną na PW lub gg: 17346195 albo skype tomasz.l159

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

IP: 5.140.218.33 (nazwa sieci MCinowroclaw

Hasło: 12345

Opis co będziemy robić: Szukam osoby, która pomoże zbudować miasto, kopalnie itp.

Ile osób: 1

Inne informacje: Na PW, hamachi lub gg: 35727252 (najlepiej na hamachi)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chętnie nagram z kimś Let's Play'a - najlepiej Survival, ale może być co innego!

Imię: Daniel

Premium: niestety aktualnie brak, zhakowany :/

Programy: Skype, TeamSpeak3

Gadu-Gadu: 39809354

Opublikowano

Witam wszystkich Chciał bym zaprosić osoby rozgarnięte do budowy miasto na serwer dedykowany

chcieli byśmy aby miasto zostało zbudowane jak najszybciej.Zebyscie mogli pograc narazie zostalo zbudowane kilka budynkow takich jak sklep, spawn, tzw. ziemianki dla poczatkujacych

Jezeli ktos jest zainteresowany pomoca w budowie zapraszam

Kontakt GG 6680157

Oczywiście nie za darmo więcej info pod gg

Najlepsza serwerownia serwerów Minecraft Counter Strike 1.6 i Wiele więcej. Polecam Gorąco!!

Zapraszam serdecznie

http://progamers.pl/?pgprid=LCQyDA

Opublikowano

Witam!

Chętnie nagram z kimś Let's Play'a na YouTube - najlepiej Survival, ale może być co innego!

Imię: Daniel

Premium: niestety aktualnie brak, zhakowany :/

Programy: Skype, TeamSpeak3

Gadu-Gadu: 39809354

Niestety nie mam możliwości postawienia serwera, ani nagrywania za pomocą programów.

Opublikowano

Chetnie z kims pogram , zbuduje cos ciekawego .

Mam tez kilka pomysłow na serwer i jestem otwarty na propozycje.

Nie mam zamiaru nagrywac zadnych filmikow typu Let's play

Oferuje:

-serwer na hamachi

-zdolnosci budowniczego

-kulture

Wymagam:

-wiek 15+ (sam mam 18 wiec to jest minimum , nie masz conajmniej 15 nie pisz)

-skype + mikrofon

Premium narazie nie mam ,ale to nie bedzie problem.

pisac na skype: lyczek12

Opublikowano

siemka szukam jednej osoby która mogła by postawić serwer i nagrywać (czemu nie ja nagrywam bo mi sie obraz rozmazuje w nagraniu dziwne) będziemy nagrywać survival i escapy z minecrafta lub innych gier kontakt pw

mca.png

mca.png

ALE WOLĘ

mca.png

Opublikowano

Witam ! Szukam 2 osób do założenia gildii na jakimś servie (my szukamy razem) i dobrej zabawy ^^ Chętnych proszę o kontakt na skype sageqwe123

Błagam o nie dzwonienie od osób z piskliwymi głosami i słabymi mikrofonami (Jakość).

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Poszukuję 1-2 osób do budowy różnych budowli na moim dedyku na multi. Bardzo fajnie by było, gdyby ta osoba się dołożyła, ponieważ 13 stycznia kończy mi się licencja. Serwer jest 5 slotowy. Jeśli chodzi o wiek, ta osoba może mieć 10 lat jak również 15, ja mam 12. Kontakt poprzez GG: 38357203

Byłoby fajnie, gdyby osoba miała ts'a

Opublikowano

Witam ! Szukam 2 osób do założenia gildii na jakimś servie (my szukamy razem) i dobrej zabawy ^^ Chętnych proszę o kontakt na skype sageqwe123

Błagam o nie dzwonienie od osób z piskliwymi głosami i słabymi mikrofonami (Jakość).

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Szukam osoby/osób do zagrania w escape /skyblock/mapy wyzwaniowe ewentualnie survivala.Mam serwer postawiony na dobrym komputerze.Oczekuje wiek 13+ i najlepiej mikrofon. Ja mam mikrofon ale jak ktoś nie ma to sie obejdzie. pisać do mnie na skype lub wbijać hamachi Mr0zikserwer haslo 123

Opublikowano

Szukam osoby do wspólnej gry ... Będa 2 opcje

Albo poszukamy servera RPG + SURV i na nim zagramy frakcje zalozymy itp

Albo zahostuje server hamachi i gramy tam bez pluginow 100% surv.

gg 22845215

Opublikowano

Cześć

Poszukuję 1-2 (Mogła by być 1 dziewczyna )osób do wspólnej gry

gra będzie polegać na tym że będą 3-4 osoby każda osoba będzie musiała zbudować sobie

wioskę.Na wioskę będą mogli napadać inni gracze i ją niszczyć

(tylko w tedy kiedy właściciel wioski będzie Online)

Wymagane jest:

Skype-Ventrilo lub TS 3 (Jedno z tych)

Mikrofon

Wiek 14-15+

Kontakt:

GG:36143852

Serwer Hamachi

IP serwera podam na GG

Więcej INFO. na GG

Opublikowano

Witam szukam 1 osoby do założenia serwera dedykowanego i grania na nim.

Mózg: On

Dobrze by było gdyby ta osoba przyłączyła się do opłat serwera

Kontakt:

i pw

Opublikowano

Szukam osoby, która była by chętna na przejście ze mną mapy escape dzisiaj/jutro

Serwer hamachi, brak lagów, ja hostuję.

Sieć: GodsCraftServer3

Hasło: 123

IP: podam jak napiszesz

Pisać na hamachi albo na PW!

Opublikowano

Elo Szukam osoby Do gry w minecrafta Ta osoba musi mieć min. 12lat I server minecraft Ja oferuje let's playe I małą niespodziankę.

Jeżeli To właśnie ty chcesz zostać to osoba Pisz Na GG:37679636

Opublikowano

Witam!

Szukam 2-ch osób do gry na serwerze typu surwiwal (dedyk).

Minimum 13 lat, wymagane posiadanie mikrofonu.

Składka na serwer wynosi 12,60 SMS/mies.

W razie chęci 5+ osób możemy zamówić serwer 10-o slotowy, ale NIE WGRYWAMY ŻADNYCH PLUGINÓW! Gramy 100% surwiwal. Nikt nie będzie znał IP serwera, więc bez obawy możemy grać bez haseł. Serwer No-Premium.

Kontakt ze mną na skype cailo12.

Edit:// literówka.

Opublikowano

Witajcie!

Potrzebuję doświadczonych ludzi do tworzenia Mapki na serwer MineCraft! Kupiłem serwer 12 slotów i potrzebuję pomocy przy tworzeniu mapki. Pluginy są już wgrane.

Kontakt : 13669910

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam Szukam Osób 2/3. Do let's playe osoby nie muszą mieć głosu po mutacji Ale jedna osoba Będzie musiała postawic server (najlepiej Dedyk) Ten let's play pochodzi na tym ,że każdy rozchodzi się na inne strony świata i buduje swoj dom Można na siebie napadać itd. ale także sojusz itd itd. resszte wytłumaczę Na skype Ale najpierw pisać GG :37679636

Opublikowano

Witajcie!

Potrzebuję doświadczonych ludzi do tworzenia Mapki na serwer MineCraft! Kupiłem serwer 12 slotów i potrzebuję pomocy przy tworzeniu mapki. Pluginy są już wgrane.

Kontakt : 13669910

Bezsens 12latek taki co wogle nie ogarniacz ma opa i kurwa wyzywa jescze nie polecam pierdolce zwykle

Opublikowano

szukam paru osób 2-3 do grania na mapie survival, nie na dedyku, ebz napadania ns iebie wspolnie z potworami jest jedem warunek masz dobry komp=stawiasz serva

imusisz miec do 13lat i mikrfon na skype kuba.bielawski1

sig.png

Zapraszam!

No to ACTA!

Opublikowano

Witam szukam jednej osoby do kręcenia filmów na YouTube będzie to seria lets play minecraft Survival później nagramy fabułe. Osoba musi być po mutacji i mieć premium. (Dziś zaczynamy)

Ile osób: 1

Inne informacje: skype: lukasz.jaszcz1

Nie ogarniety mało-lat nie polecam

Opublikowano

Opis co będziemy robić: Będziemy Kręcic Let's Play/Escapy/Mapki Adventure

Ile osób: Szukam 1+ osób(najlepiej 1-2)

Inne informacje: Pisać na PW zgłoszenia, mam dedyka 10 slotów do 22.01.2012 wiec mozna na nim krecic, a pozniej mozna sie zlozyc na dedyka 5 slotow na mineserv.eu(koszt to 10zł, mysle ze 5zl jezeli bedziemy we 2 to nie duzo). Proszę o to, żeby ta osoba nie była za młoda 15+ i oczywiście nie dziecinna.

35353.png

18703.png

32266.png

Opublikowano

Opis co będziemy robić: Będziemy Kręcic Let's Play/Escapy/Mapki Adventure

Ile osób: Szukam 1+ osób(najlepiej 1-2)

Inne informacje: Pisać na PW zgłoszenia, mam dedyka 10 slotów do 22.01.2012 wiec mozna na nim krecic, a pozniej mozna sie zlozyc na dedyka 5 slotow na mineserv.eu

(koszt to 10zł, mysle ze 5zl jezeli bedziemy we 2 to nie duzo). Proszę o to, żeby ta osoba nie była za młoda 15+ i oczywiście nie dziecinna.

Nie można ci wiadomości wysłać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...