Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy na Let's play oraz Wspólna grę

Trimi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję 1 osoby która:

- nagrywania renderowania itp

- umie nagrywać renderować itp

-ma min 13 lat

-ma skype

-ma mikrofon

-ogarnia MC

-nie krzyczy na widok mobów

-lubi się pośmiać

-i ma chęć dużego nagrywania

Ja stawiam serwer dedykowany na craftserve (10 slotowy) mam 13 lat mam roczny staż w MC ogarniam w 100% ( redstone nie do końca )

twoje podanie ma wyglądać mniej więcej tak

jestem ..... mam... lat gram w MC ..(ile).. mogę nagrywać /nie mogę nagrywać mam umiejętności itp czas spędzanego na kompie i tym podobne

kontakt ze mną skype: potkan951

Nieaktualne Będzie nowy post

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cześć. Jestem woozo1, i jak większość z was, oglądałem sezon 2 JJay'a. Zapoczątkowało to w moim umyśle rozwój dość śmiałego i nie całkiem bezsensownego planu..

Postanowiłem nakręcić film pełnometrażowy z wyłącznym użyciem Minecrafta, i programów do obróbki. Jak każdy film, i ten ma swój wątek główny i poboczne. Pokusiłem się o napisanie krótkiej notki, utożsamiającej was troszeczkę z tym co mam wymyślone :

"Nasza historia zaczyna się od dawnych czasów świetności naszego rodu... Ród naszego pana i króla, obarczony jest klątwą. Jeden z królewskich braci obudził śpiące zło, wiedziony i otumaniony informacjami wychodzącymi z zakonu. Straszna to jest klątwa. Ciało królewicza zostało wchłonięte przez zło w czystej postaci, które wzięło w panowanie odległe pustynie za pasmem gór.. Naszemu królowi udało się wrócić, ale nie mogliśmy wyciągnąć z niego żadnych informacji. Nie zmył nawet krwi z twarzy, tylko zwołał całe wojsko z miasta i wybrał garstkę zaufanych żołnierzy i maga, następnie natychmiast wyruszył w stronę gór... Krwawa łuna odpowiedziała nam co się z nim stało. Następnego dnia, wrócił posłaniec, albo raczej to co z niego zostało. Ktoś z zimną krwią wygrawerował na jego ciele ogromną literę "H". Od tej pory, w naszym kraju zaczęły się pojawiać przedziwne stwory, upodobawszy sobie noc, jako porę na polowania, wybijają naszych żołnierzy.. Nasi kapłani nawiązali kontakt z górami. Krasnoludowie zostali opanowani przez tego stwora. Jedyne ocalałe jednostki zginęły podczas prób ucieczki. Została tylko garstka sług i żołnierz, którzy starają się do nas przebić. Ostatnia nadzieja pozostała w nich... Niech bóg ma ich w swojej opiece..."

Jest to tylko początek ogromnej historii, której jeżeli nie uda się upiąć w około 2 godzinach filmu, mam nadzieję, że uda się rozprzestrzenić na forach. Uznałem MPCForum jako forum ludzi utalentowanych, których nie jest tak dużo w gronie moich znajomych, i nie mogę się opierać wyłącznie na nich.

Otworzyłem casting dla osób które poczuły kawałek tej historii, historii, która może ujrzeć światło dzienne dzięki wam.

Szukam :

- 10 osób posiadających sprawny język, umiejących mówić głośno i wyraźnie, jedną osobę z głosem grubym i mrocznym..

- około 20 statystów,

- 2 kamerzystów (musieliby mieć cholernie dobry sprzęt),

- 1 poeta, pisarz (osoba, która pomogłaby mi napisać i poprawić scenariusz)

- sponsor, który byłby w stanie postawić serwer dla 50 osób bez lagów z pełnym dostępem każdego gracza.

-osoba znająca się świetnie na After Effects i innych programach do obróbki filmowej.

KAŻDA OSOBA PRÓCZ KAMERZYSTÓW MUSI BYĆ PO MUTACJI.

Dokończę historię, jeżeli fragment ten was nie przekonał :

Historia zaczynałaby się od retrospekcji wydarzeń, gdzie królewscy bracia, 1 i 2 (oznacza to, że nie nadałem im imion) dogadują się z tajemniczym zakonem. Nie wiadomo co to za zakon, więc brat 1 czyli król im nie ufa..

Za to 2 brat, jakoby znajdując swoją duszę w ich zadziwiających historiach, nie szczędzi złota i ludzi na tajemnicze wykopaliska zakonu. Wkrótce wydarza się tragedia i największy błąd naszych czasów. Brat 2, wiedziony ciekawością, uruchamia totem, który przyzywa głownego złego (zapewne Herobrine'a), później jego ciało zostaje wchłonięte przez pana "H". Król z krwawiącym sercem przebija go mieczem i niszczy totem. Za to zakon wspólnym głosem przeklina go, i obiecuje wieczne męki dla niego i dla jego poddanych. Król w nagłym gniewie spluwa swojemu martwemu (albo i nie) bratu w twarz, i obiecuje kapłanom, że obróci w perzynę ich cytadelę. Nikt więcej nie wie co się wydarzyło. Kroł z liczną armią najechał na zakon, jednak żaden z nich nie wrócił prócz posłańca, który był i znakiem i początkiem końca. Blablabla, potwory najeżdzają itd. Zostaje 5 ludzi w mieście krasnoludów, jak się okazuje, oni są jedyną nadzieją na ocalenie...

Projekt jest śmiały, lecz nie jest to żart, podchodzę do niego ze 100% powagą i świadomością konsekwencji tego projektu. Spoczywać na mnie głównie będzie organizacja wszystkiego od serwera i aktorów po najmniejsze szczegóły. Jest to ogrom pracy, lecz mam nadzieję, że uda mi się poradzić z tym zadaniem. Mam 16 lat, lecz możecie wywnioskować, że nie brak mi inteligencji, i pomysłów. Dochodzi do tego kwestia finansowa, niestety w tym wieku nie jestem w stanie zapewnić wynagrodzenia osobom, które będą brały udział w tym przedsięwzięciu. Mam nadzieję, że scenariuszem i gorącym sercem uda mi się przekonać kogoś do sponsoringu naszego projektu. Zamierzam przedstawić go osobom znanym i lubianym na youtube i forach, które mogłyby nagłośnić trochę naszą inicjatywę. Zostanie założone specjalne konto na youtube oraz blog, informujące na bieżąco o pracach nad projektem. I tu prośba dla ewentualnych fanów projektu. Każda subskrypcja, każdy pozytywny komentarz, jest jak zastrzyk motywacji do dalszej pracy. Rozgłaśniajcie to jak możecie, to trafi do was mam nadzieję, piękny i dopracowany film wideo. Ode mnie tyle na dzisiaj, mój numer gg kontaktowy 23088501. Pozdrawiam woozo1.

Podczas czytania polecam włączyć jakąś muzykę fantasy, polecam soundtrack Neverwinter Nights 2, nie podam linku, bo jest to na YT.

ZAKAZ KOPIOWANIA TEGO TEMATU LUB JAKIEJKOLWIEK JEGO CZĘŚĆI BEZ PISEMNEJ ZGODY AUTORA, POD GROŹBĄ PLAGIATU.

Opublikowano

Witam poszukuje 1 osoby która ma ochotę nagrywać let's playe z MC (może potem z czegoś innego) ta osoba musi mieć

-13+ lat

-musi umieć filmować itp

-mieć 3-4h w tygodniu

chętni pisać na skype potkan951

Opublikowano

Szukam 2/3 osób do kręcenia let's playa z gry minecraft

Wymagam :

-Ogarnięcie

-Wiek +13

-Org Minecraft

-Kultura

-Pojęcia o grze minecraft

-Dziennie w tyg. 2h + , w weekendy 4h +

-pojecie o krenceniu

Daje

-Server

-Ogarnięcie

-Kulturę

Kontakt :

gg-37679636

Opublikowano

SIEMA!

Piszę tu ponieważ szukam osoby do kręcenia filmików ( LETS PLAY'I)

Nie czytaj dalej jeżeli nie masz ; mutacji,skype,HUMORU, doświadczenia, 2 dni w tygodniu minimum godzine na dzień..

Szukam osoby która może kręcić i wstawiać filmiki na YT..

Filmiki będziemy wstawiać 2x na tydzień 10-15 minutowe..

Będą to nasze wspólne przygody...

Będziemy budować,zwiedzać jaskinie, wymyślimy jakąś fabułę...

SZUKAM OSOBY KTÓREJ GRA SZYBKO SIĘ NIE ZNUDZI!

CHCE ZROBIĆ DŁUGĄ SERIE !

LICZY SIĘ HUMOR!!!

JA MOGĘ POSTAWIĆ SERWER ( BEZ LAGÓW )

JEŻELI SPEŁNIASZ MOJE WARUNKI I PISZ NA GG 10073411 LUB PRIV!!

KRĘCIĆ MOŻEMY OD ZARAZ... PISZ NAWET JAK JESTEM OFF!

DAJ - BEJBE

sygnahu.jpg

[-]

Opublikowano

Witam, szukam kogos do zagrania ze mna survivala , mozemy to równiez nagrywac a potem wstawiac na yt , a jezeli chcesz grac bez nagrywania to tez mile widziane. Lub tez przechodzimy wspólnie mapy escape.

Wymagania;

Vt/Ts

Wiek +15 [mute]

Serwer nawet na hamachi, ale zeby lagów nie bylo, ale jezeli nie mozesz to ja postawie.

Ogar!

Chętni GG ; 22687428 Pamiętaj PO MUTACJI !!!

Opublikowano

szukam kilku osób do robienia Mega escape & Parkour

Ale naprawdę mega na pare godzin przechodzenia

kontakt: tutaj mpc forum i hamahi:survival198 hasło :123 lub 12345

JEdna osoba musi stawiac serv

wiek + 12

siec: survival198

Opublikowano

witam

poszukuję 1 osoby do wspólnego nagrywaniach let's play-ów nie pisz jeśli

-nie grasz dłużej niż 5miesięcy w MC

- nie masz doświadczenia w nagrywaniu

-masz poniżej 13 lat

-nie ogarniasz MC i nagrywania

-nie masz skype

-nie masz mikro

-dobrze żebyś miał MC premium

ja mam wykupiony serwer dedykowany 10 slotowy (jeśli chcesz się dowiedzieć więcej na temat serwa pisz na PW)

ja mam 13 lat ogarniam MC

kontakt ze mną skype:potkan951

gg: mam ale nie bywam więc nie podam

Opublikowano

witam

poszukuję kilku osób do nagrywania Let's playów

Wymagania:

- Ty nagrywasz i wrzucasz na yt

- wiek nie ma znaczenia ja mam 12 lat

- masz skype

- masz mikrofon

- i albo masz premium albo w[isujesz czyjis nick z jakimkolwiek skinem (dobze by bylo)

ja zapewnie serwer hamachi

pisac na:

hamachi: TemeCraft5 haslo: 123

^^

Opublikowano

Witam szukam kogoś z kim mogę postawić serwer hamachi na plikach "Krzysztofa" .

Moje Wymagania:

-Muszisz być hosterem niestety mam za słabe łącze,

-GG

-Można Skype I Mikro

-Min. 11-12 lat.

Info:

GG: 19979130

Jak coś sam mam 11 lat ;p

Edit:

Nazwa Serwera :

Podam ci na PW lub GG

Opublikowano

Szukam Kogoś DO Pogrania Survivala z skype .

Wymagania

13 wiek i wiecej.

Mikro

Ja nie stawiam serwera , bo moj net na to nie pozwala

Kontakt GG : 38175976 , lub pw .

Czekam

Aktualne

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Szukam osobe lub osoby do wspólnego let's play'i

Piszcie na PW z wzorem:

Nick w Grze: (Twój nick)

Wiek: (Ile macie lat Min. 13 i czy macie/mieliście mutacje)

Staż w Minecraft: (Wasz staż)

Doświadczenie: (od 1 do 10)

Kontakt: (GG lub Skype)

Proszę jeszcze kogoś kto ma dobrego kompa i postawi serwer ponieważ ja mogę nagrywać ale ktoś musi go postawić ,bo serwer mi bardzo laguje.

Moje Dane:

Nick w Grze: Reggae

Staż w Minecraft: ok. 8 miesięcy

Doświadczenie: 8/10

Kontakt: GG: 21817661, Skype: pilkarz.toja

1559774762.png

Opublikowano

Poszukuje osob do gry survival lub tez przechodzenia badz tworzenia map escape itp...

Wymagania

-mutacja

-mikro

-skype/ts3

-server:/

oferuje

-16lat

-mikro

-skype/ts3

-humor:)

kontakt

gg:10218897(pisac nawet jak mnie nie ma )

Opublikowano

Szukam jednej osoby do pogrania ze mną survivalu .

Posiadam vps'a 3 slotowego .

Wymagam

min 13 lat.

Kreatywności

Kogoś ogarniętego..

Kogoś z kim można się pośmiać .

Nie wymagam mikrofonu, gdyż sam nie posiadam :F

Ogarnięcie Języka Polskiego, a nie jakieś teksty typu " Gdzie masz luszko ?"..

PREMIUM !!

Jeżeli nie spełniasz wymagań to nie pisz. Oszczędzisz swojego i mojego czasu ; ).

Pisać na gg 36171756

Szukam osób do grania na dłuższą mete . Jeżeli masz wejsc na jeden dzien a potem w ogóle juz nie grać to nie pisz :s

Pisząc na gg. Mówcie coś o sobie .

Opublikowano

Cześć!

Szukam osoby ewentualnie 2 do pogrania w mapę "WyspaPrzetrwania".

W grze komunikowali byśmy się przez skypa, a więc wymagany mikrofon.

Serwer stawiam ja.(narazie mam dedyka ale nie wiem czy będę odnawiał)

Mam 14 lat, jestem po mutacji. Jeśli chodzi o znajomość minecrafta to dobra lub bardzo dobra.(chyba to drugie)

Co wymagam?

Więc tak, co do wieku nie ma raczej ograniczeń(choć raczej bym wolał 14/15).

Mikrofon, skype oraz oczywiście w miarę dobra znajomość minecrafta(crafting, potwory, zwierzęta, fajnie by było mechanizmy ale niekoniecznie).

Oprucz tych wszystkich rzeczy kultura(chociaż trochę), i umiejętność posługiwania się językiem polskim(nie gwarą).

Zainteresowanych proszę o kontakt na PW.

NIEAKTUALNE

Wiem, że już parę razy tu pisałem ale zawsze coś mi niewychodziło.

Opublikowano

SIEMA SZUKAM OSÓB DO POGRANIA LUB DO KRĘCENIA LETS PLEYA!

WYMAGANIA

MICRO ,TEAM SPEAK 3, MUTACJA,MINECRAFT PREMIUM

kontakt na forum lub gg 10073411

DAJ - BEJBE

sygnahu.jpg

[-]

Opublikowano

Szukam osobe,ktora bedzie krecila filmiki ze mna i kolega.Potrzebujemy osobe ogarnieta,+16 lat ,po mutacji i z skypem .Kontaktowac sie jedynie mozecie przez gg: 37392545 i skype vehqumaster

prosze o szybki kontakt ; )

bez reklamy yt.

Opublikowano

Siema,

Szukam osoby do survivalu.

Wygania:

-min. 14lat

-Minecraft 1.8.1

-mikrofon

Szukam 2 do 4 osób!

Sieć hamachi:

Sieć: Survik

hasło: minecraft

Nie ma sygnatury, bo była brzydka :c

Opublikowano

Poszukuje osób do Let's Play już mamy z kolegą 3 odcinki i przyjmiemy kogoś na szybko jedyne wymagania to Ogarniętość oraz 13 lat

pisac skype : kamil25421

Poszukuje osób do Let's Play już mamy z kolegą 3 odcinki i przyjmiemy kogoś na szybko jedyne wymagania to Ogarniętość oraz 13 lat

pisac skype : kamil25421

Zdejmiecie % ?

Proszę ;P

STOP ! Dla ACTA !

Zostaniemy Ogarniczeni Dostępowo ! Będą Nas Podsłuchiwać ! STOP DLA ACTA !

Opublikowano

Szukam kolegi jakiesgos do LetsPlayow na Youtube co ma micro,ventrilo,11-16 lat, poczucie humoru,zeby umial budowac rozne rzeczy itp..,nie musi miec orginalnego minecrafta,serwer ja mam bez hamachi kupiony,itd

Jak ktos bedzie zainteresowany napiszcie mi na PW

Opublikowano

Siema!

Chciałbym przyłączyć się do jakiego.ś gościa który kręci na YouTube let's play np.przechodzi różne mapki.

Posiadam Skype (mikro+kamerka)

Kontakt:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...