Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla twojego info w silkroadzie nie ma kolejki :) Poprostu auto login klika za Ciebie enter i albo sie uda albo nie.

a więc to dlatego w czasie szczytu każdemu wbija po 5h, a rano po 30 min, niezmiennie od gracza czy szcześcia?

mogłem się domyślić że jestem w błędzie

Opublikowano

kurwa wy tez tak macie takie lagi??

Mam takiego laga z 3sec potem normalnie śmiga przez jakieś 5-10sec i znowu lagg i tak w kółko.....(na isro mam 0 lagów)

Wiecie jak temu zapobiec??

Opublikowano

Auto Login od wczorajszego checka nie dziala.... No swietnie. Pocieszajaca jest jedynie wiadomosc,ze szykuja sie do odpalnie drugiego serva ( chociaz moim zdaniem na ten najpierw ze 3k slotow powinni dac............).

Opublikowano

Tez tak mam lipa straszna

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Witam ja mam problem z gra bo co się zaloguje to mi się sama gra wyłącza bez niczego .!! wie ktoś może czemu tak jest

To jest crash... nie ma na to sposobu

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Ale żeby ten "crash" powtarzał się stale to już lekka przesada :| za każdym razem jak klikam połączenie to mnie wywala :|

Albo jeszcze jedno pytanie... Dlaczego jak dostane owego "crasha" to nProtect nie wyłącza się razem z nim?? nie ma go w żadnych procesach a nie mogę uruchomić gry bez wcześniejszego wyłączenia tego programu... Musze dopiero resetować kompa żeby coś ruszyło

Opublikowano

Ja mam wątpliwości co do poprawnego działania tego AutoLogina od 6 rano do teraz i nic ;/ w lewym dolnym rogu nic sie nie pokazuje :/ tak ma być ??

Opublikowano

Wszelkie sprawy z logowaniem i innymi proszę kierować tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/356876-dyskusje-na-temat-elitesilkroad/

Nie spamujcie tutaj o byle co :)

Opublikowano

AutoLogin nie działa ...

2-3 próby, a później buguje się.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Odkrywca
Opublikowano

Kurde 40postów Autologin nie działa hymmm....

Ej wiecie, że autologin nie działa? :(( Co ja teraz pocznę?! Jejkuuu

Nie działa to nie działa, nic nie zrobicie. Klikajcie sobie sami Enter :) Chociaż i tak wam Crash za którymś podejściem wskoczy. O ile sie nie myle to Log jest wyłączony w tym momencie, ale zaraz sprawdzę i napisze.

Z tego co widze, to zamknięty ;)

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

mam pytanko jescze odnosnie tego silkroada.

1. Skąd moge pobrac auto login.

2. Jak zrobic zeby po odpaleniu gry miec gre w Full Screen ( bo mam w oknie...).

z gory dziekuje za pomoc ! dam + tym ktorzy okazali chec pomocy mi ! :)

@down

dzieki za wyjasnienie ! leci + :)

pozdrawiam

Opublikowano

mam pytanko jescze odnosnie tego silkroada.

1. Skąd moge pobrac auto login.

2. Jak zrobic zeby po odpaleniu gry miec gre w Full Screen ( bo mam w oknie...).

z gory dziekuje za pomoc ! dam + tym ktorzy okazali chec pomocy mi ! :)

1. Autologin jest niby wbudowany w grę, ale na dzień dzisiejszy działa on wadliwie.

2. Z tego co wiem można to wybrać w opcjach. Oczywiście musisz się najpierw zalogować :>

Server: Esro 1 l Esro 4

Nick: Wedr0wieC l Invincible

Guild: GeneratioN l guildless

Lvl: 98 l 67

Build: warrior/cler (best build ever!) l rogue/cler

Status: Offline l Online (farming)

Opublikowano

http://sro.vn/ zjedź trochę w dół i masz całego clienta wraz ze zangielszczeniem

Cześć, przed chwilą ściągłem z tej strony clienta. Wypakowałem do folderu i gdy klikam w ikonkę silkroad wychodzi mi pewien komunikat.

Chciałem się zapytać czy wy też tak macie? czy coś źle ściągłem i tylko mi ten komunikat wychodzi? Komunikat mam na myśli błąd: "The server is undergoing inspection or updates. Connect to..."

Opublikowano

Server OFF nie jest az tak czesto a jesli juz jest to na max 3h. Wbijanie w godzinach popoludniowych do 17 tez nie jest trudne :) [wczoraj za 3 i za 5 dzisiaj za 2 i za 6 razem-ale to trzeba miec sposob].

Odkrywca
Opublikowano

Sposób taki, że czesto są resety i przez pewne problemy mass dc wiec fuksa miał :)

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...