Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa mać, że tak powiem.

Auto login działa w 100%. To że jest 1000/1500 nie jest jego winą, że się nie wbija. Zostawcie kompa na godzinę/dwie, i jak nie będziecie mieć szczególnego pecha, na pewno wbijecie....

Server: Esro 1 l Esro 4

Nick: Wedr0wieC l Invincible

Guild: GeneratioN l guildless

Lvl: 98 l 67

Build: warrior/cler (best build ever!) l rogue/cler

Status: Offline l Online (farming)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie czy to normalne ze jak wpisuje Pasy i daję enter to wywala z gry??

Ja też tak mam, nie wiem dlaczego się tak dzieje. Wie może ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

Ja też tak mam, nie wiem dlaczego się tak dzieje. Wie może ktoś jak to naprawić?

Mi pomogło takie coś, że włączyłem silka, poczekałem aż przeleci całe intro do momentu zatrzymania kamery i dopiero wtedy passy wpisałem. Autologin zaskoczył, a po godzince już cieszyłem się grą :>

Server: Esro 1 l Esro 4

Nick: Wedr0wieC l Invincible

Guild: GeneratioN l guildless

Lvl: 98 l 67

Build: warrior/cler (best build ever!) l rogue/cler

Status: Offline l Online (farming)

Opublikowano

czekam już 3 godziny i mnie nie wbiło do gry ....

Ja to samo. =)

Wydaje mi się, że Auto-Login nie działa właściwie.

Mogli by ogarnąć ten serwer tak, żeby nie było zbędnych problemów.

zbyt duża sygna

Opublikowano

co do problemu z game guardem wczoraj własnie resetowałem kompa i potem wbijałem normalnie a dzis znow ten bład gg mam od kogos innego juz na necie znalazłem . co do autologinu wczoraj wbił mi po 1h przy 50 slotach na serwie wiec działa nie wiem jak dzis

Opublikowano

Auto login dziala,ale na bank nie w 100%.

@Edit: Ło kur.a 1 proba i sie udalo,a zadnej inspekcji nie bylo. Jednak te wczorajsze 8h mi sie dzisiaj odplacily ;).

Opublikowano

Okno logowania -> Passy -> ENTER -> DC ?

U Was też ?

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie rób to możesz byc ty .

Auto login nie działa i nie Naprawili

nie było żadnego Update

a kiedy był na isro z tym kłopot wyszedł patch Który naprawił ten bug

wiec nie Pierdolić mi tu Głupot Moze Proxy Blokuje Bramki chu. go tam wie

nierób*

auto login działa, wbiłem już parokrotnie, dla twojego info jak resetujesz gre to wyrzuca cie w kolejce na ostatnie miejsce,

wogóle miałeś zamieścić tutka co do bota jakies 3 dni temu, ale z twojego postu widze że cwaniakujesz.

Opublikowano

AutoLogin działa ale nie jest tak srpawny jak na ISro jak byście zauważyli to on "wciska" enter co jakies 30sek... wiec on jeszcze nie jest dobrze dopracowany

Opublikowano

daniodm mógł bys wysłac mi swoje gameguard moze to cos zmieni w co watpie cały czas mam error z gameg. jak ktos wie jak to naprawic to niech napisze

Odkrywca
Opublikowano

Dobra chłopaki mój Autologin w silku wgl nie daje Enter. Czasem jest tak, że wpisze passy dam connect i mnie wywali do windowsa a czasem jest tabelka, tylko info na dole po lewej stronie znika i juz sie nie pojawia. I nie wiem czy wbija czy nie. Orientował już ktoś?

Core Gaming Team. [GM]Louder aka [GM]FlyingBuddha

1330173832-U15232.jpg

Opublikowano

nierób*

auto login działa, wbiłem już parokrotnie, dla twojego info jak resetujesz gre to wyrzuca cie w kolejce na ostatnie miejsce,

wogóle miałeś zamieścić tutka co do bota jakies 3 dni temu, ale z twojego postu widze że cwaniakujesz.

Dla twojego info w silkroadzie nie ma kolejki :) Poprostu auto login klika za Ciebie enter i albo sie uda albo nie.

Opublikowano

Okno logowania -> Passy -> I nie wbija bo ten auto connect entera nie przyciska ...

silkorgkd9.png

Silkroad Online Player!

Opublikowano

2x up

jaki masz system operacyjny ?

win 7

daniodm mógł bys wysłac mi swoje gameguard moze to cos zmieni w co watpie cały czas mam error z gameg. jak ktos wie jak to naprawic to niech napisze

zawsze warto spróbować:)

GameGuard

skan jeśli był byś nie pewny ;p

Skan

mam dokładnie to samo okno logowania --> passy-->Enter i nie wbija bo też w lewym dolnym rogu nic nie ma

log off ;)

Opublikowano

Na takich serwerach kur... wedlug mnie powinno w dzien byc ustawione co 2-3h mass DC zeby kazdy mial szanse wbic a nie czekac caly dzien az jakiegos offa zrobia bo to jest bez sensu i jeszcze nie moga ogarnac raz a porzadnie tego auto connecta tylko wylaczaja i wlaczaja ten serwer naprawia na pare H i znowu jest cos popierdzielone...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...