Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale po jakims czasie dc i tak dostajesz...

Zauważyłem że jeśli wciska się enter zbyt często to dostaję dc ale jak co mniej wiecej 6 sec to dc nie ma :) kiedyś na tym forum był taki prgram cube.exe czy jakos tak co wciskał enter co 6 sec i eleganco działał, zaraz go poszukam :)

Opublikowano

Grasz,bo szybko wbiłeś po włączeniu serwera,ale jak ktoś spóźnił się 5 min to sobie nie zagra,chyba,że wbije,co graniczy z cudem.

sygnl.png
Opublikowano

Tez to zauwazylem dlatego wciskalem enter jak zniknie napis ten cofnirm cos tam...ale i tak dostalem dc. A teraz mam tak ze nawet auto login mi sie nie wlacza wpisuje passy jeden raz wcisne enter i dc. ;s i tak w kolko.

Powinni to ogarnac..

Opublikowano

No teraz też tak mam, pewnie się serwer zwolnił i się powinno za 1 razem wbić ale zamiast wbijać dostajemy dc ;/

Opublikowano

Najgorsze jest to,że autologin włącza się przy stanie serwera 1000/1500,a powinien włączyć się wtedy,gdy serwer będzie totalnie pełny.

sygnl.png
Opublikowano

Słuchajcie... Odrobina google nie szkodzi a w odpowiednich dawkach pomaga :)(przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu) Nie używać w przypadku alergii na klawisze(500g) lub substancje pomocnicze: monitor,plastik itd.

Jeśli macie DC przy logowaniu musicie najpierw 4 razy passy źle wpisać a potem dobre i wbije, najlepiej klikać Connect a nie enter bo sie wiesza... AutoLogin się włącza przy Populated żby uniknąć fulla...

max 800 x200

Opublikowano

To jeszze przezyje ale zeby dc nie bylo za kazdym razem...bo to jest najgorsze a to ze auto login sie wlacza przy 1000 anie przy 1500. Juz wole auto logina na takich warunkach niz teraz ze za kazdym razem dc..

Słuchajcie... Odrobina google nie szkodzi a w odpowiednich dawkach pomaga :)(przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu) Nie używać w przypadku alergii na klawisze(500g) lub substancje pomocnicze: monitor,plastik itd.

Jeśli macie DC przy logowaniu musicie najpierw 4 razy passy źle wpisać a potem dobre i wbije, najlepiej klikać Connect a nie enter bo sie wiesza... AutoLogin się włącza przy Populated żby uniknąć fulla...

Obalam twoja teorie..zrobilem tak i lipa..Zreszta zapomnialem sie i chcialem drugi raz tak zrobic i mam 5 na 5 i musze czekac :<

Opublikowano

Ta

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Tu masz program,który pokazuje liczbę osób na serwerze(tylko wtedy,gdy login server jet online):

http://www.sendspace.pl/file/218f407c4e173e7bf8a5f25

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=27e2691815b069c7d20965604e0154a2612d8ed60cbfc81b36ea1ff694bc47e8-1306074370

sygnl.png
Opublikowano

2x up do kazdego programu trzeba dać skan

9.Na forum wrzucamy pliki razem ze skanem na stronie www.virustotal.com 

coś virustotal nie chce m i się załączyć, ale avg nic u mnie nie wykrył :)

Opublikowano

co zrobić aby atutologin chodził poprawnie

Nic nie zrobisz, narazie autologin nie działa [po 5 minutach jest dc]. A w tej chwili na serwerze grają ci którzy wspomogli serwer :-)

Zjedz TURKA!

12104j.jpg

Opublikowano

Ja odpalam silka i mam błąd po wciśnięciu start.Wyskakują 3 rami 1wszai 2ga z chińskimi znaczkami, natomiast 3 z informacją Pack file open Failed.

Opublikowano

PEWNE ŻRÓDŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chłopaki mozntuja paypala i musza to zrgac z obecnym clientem, jak nie bd nowy client i 2 serwer!!!!!!!!!!!!!!

czyli panowie czekamy i klepiemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Gdzie moge zobaczyc ile jest slotow na serwie i ile w danej chwili ludzi gra??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...