Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aaaaa! panowie potrzebuje Zangielszczenia bo niemoge znalesc... A podane wygasło...:(

http://sro.vn/ zjedź troche w dol masz Mirror 1

http://yfrog.com/z/nyerrorivp moze ktos pomoc mecze sie z tym błedem od paru dni ;/ troche kiepskie to wyszło nie wiem czemu ale jbc to tam pisze gameguard initialization error . tray again after reboot, or after closing all programs that could collide with gameg. wyłaczyłem zapore nie mam antywira

zrób reinstal

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy mozna sie pozbyc jakos tego auto loginu? Co niewbije czy easy/populated zawsze mam ten auto login. Za to jak jest crowded client off... denerwowac mnie to juz zaczyna

Niejestem na biezaco z informacjami :P Myslalem ze auto login dalej zbugowany ;d

Opublikowano

Reinstale nie działaja zawsze ten sam bład

Jak chcesz spróbujemy tak że jak uploadne ci mojego GameGuarda może bedzie dzialac. Bo mi wszystko ladnei smiga

Opublikowano

2 godziny logowania na """Auto Loginie""" i ciagle nic...

@Edit nie wierze ,ze ten auto login dziala, na 99% jest bugniety.

Opublikowano

Działa AutoLogin - taki info dla Was.

Koło południa zostawiłem silka żeby wbijał i poszedłem grać w nogę - po 2h jak wróciłem to postać stała (wbiłem).

Teraz wbijałem 2-3h. I na 2 chary wbiłem :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jak byś miał złe media.pk2 to by nawet się luncher nie włączył ... -.-

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano
o.O Ja ciagle na zminimalizowanym proboje,wiec moze to jest przyczyna,ale watpie. To jest taki sam auto login jak na isro,a tam na zminimalizowanym dziala.
Opublikowano

Działa na minimalizacji.

Opublikowano
Opublikowano

jaki spam tu jest... gdybym tak spamił jak wy bym miał z 600 postów już

Autologin działa nieroby!

Nie rób to możesz byc ty .

Auto login nie działa i nie Naprawili

nie było żadnego Update

a kiedy był na isro z tym kłopot wyszedł patch Który naprawił ten bug

wiec nie Pierdolić mi tu Głupot Moze Proxy Blokuje Bramki chu. go tam wie

cooltext570762601.png
Opublikowano

Auto login to sciema jakas jest. 5 godzina nad ranem,na servie 1100 osob a i tak dalej auto login sie pokazuje i nie chce wbic. Nie wiem z ktorej strony ten auto login dziala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...