Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludzie spokojnie oni piszą info a wy płaczecie daje cytat :

Here are things that we want to do next

1)Slove the crash of the login server
2)Prepare new server for elitesro2

EliteSRO Team

Co oznacza server będzie zaniedługo śmigał i to jeszcze 2 będzie ;) tak jak pisali to będzie ogromna organizacja silka . Nie jeden server ponieważ hosta maja na duzo więcej ale musza go podzielic na tak jakby partycje.

Myslisz ze chodzi o cos takiego jak system Serverow i Channeli w Cabalu?

BTW do kogo sie zglosic w sprawie rekrutacji do gildi z MPC forum ? (ma chyba nazwe MPC Team z tego co pamietam :P)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myslisz ze chodzi o cos takiego jak system Serverow i Channeli w Cabalu?

BTW do kogo sie zglosic w sprawie rekrutacji do gildi z MPC forum ? (ma chyba nazwe MPC Team z tego co pamietam :P)

nie :) chodzi mi coś ale isro 3-4 serwery po 1500-2000 osób bo takie cos planuja .

Opublikowano

Nom. Jak coś takie zrobią to będzie mistrzostwo. I jak ogarną dc po 5min to już wgl miazga. Tylko podejrzane to bo wygląda mi na to jak by podrąbali pliki od ISro ;p bo CTF jest tylko na ISRO na zadnym innym nie ma. Euro serwer beta i juz euro?? prawie 0bugow troszke dziwne to moim zdaniem

Opublikowano
Tylko podejrzane to bo wygląda mi na to jak by podrąbali pliki od ISro ;p

Ich pliki pochodzą z oficjalnej tajlandzkiej wersji silkroada(ThaiSro),więc raczej ich nie ukradli.

sygnl.png
Opublikowano

jak to dziala?

przeciez da sie wlaczyc clienta tylko a potem pisze ze serv check..

6080.png

25236.png

5403.gif

32009.png

8319.gif

8524.gif

Opublikowano

Czy ktokolwiek może dać link do działających rzeczy potrzebnych do gry? Żaden z linków podanych w tutku nie działa... Albo chociaż nazwy potrzebnych plików.

Opublikowano

Czy ktokolwiek może dać link do działających rzeczy potrzebnych do gry? Żaden z linków podanych w tutku nie działa... Albo chociaż nazwy potrzebnych plików.

http://sro.vn/ zjedź troche w dół i masz Mirror 1

Opublikowano

To nie dziala bo server jest pelny po same brzegi, ale jak pojawia sie auto login to znaczy ze ktos dc dostal ale co z tego skoro nie wbija sie ten auto login..nie wiem co on odwala.

Opublikowano

Być może padło już takie pytanie, jak mogę odpalić klienta na full screen bo narazie odpala mi się w oknie i nie wiem co na to poradzić...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mnie wyjebuje z gry ^^ po wpisaniu pasow(czyli jak wbijam na konto ;P)

this is szit ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Być może padło już takie pytanie, jak mogę odpalić klienta na full screen bo narazie odpala mi się w oknie i nie wiem co na to poradzić...

Wbij do gry--> wniscnij ESC---> Options--> poszukaj Full Screen Mode czy jakos tak

Opublikowano

@up tak

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...