Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] EliteSilkroad - Download, oraz Rejestracja by letepl

letepl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten ich autologin to jakies gówno ...nie działa. Też mi znowu wyskakuje błąd wysyłaj/nie wysyłaj...

I do tego silka mi odpala w niepełnym oknie ;o

Opublikowano

Zrobcie tak scagnijcie jakis auto enter :DD wpiszcie pasy i wlaczcie ten "auto enter " ktory pobraliscie i bedzie wbijalo 10 min max i macie wbite na postac :P

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Bywalec
Opublikowano

@UP prawdopodobnie chary się niektórym zbugowały i dlatego jest crash jak chcesz wbić na konto osobiście też mam crash przy wbijaniu zrobiłem nowe konto i na te new konto mogę wbić i nie ma crasha

Opublikowano

Ale i tak autologin automatycznie jest gdy nawet enter nacisnie to autologin znow sam bedzie logowal ja tez dostaje dc gdzies po 15 min mzoe wiecej.Załość . Trzeba czekac niech go dobrze dopracuja i jakies inne servery zrobia

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Opublikowano

co oni odpierdalają stale z tym serwerem ze pograc nie mozna raz dziala raz nie omg kiedy juz bedzie wiadomo cos na 100 % ??

Poczytaj zanim się wypowiesz ;) Serwer jest w fazie Beta dlatego serwer jest czesto Off ... taki serwer który jest w fazie Beta nie bedzie stał 24/7

Pozdrawiam Grabh

Opublikowano

Wywala inspe jak serwer jest b.przeciążony.

Jestem w grze od 6h i cały czas jest ON.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

jak wpisuje passy wywala mnie 0_o

@edit

o teraz wbiło :)

o zal wywala mnie i tak.

;]

Opublikowano

jestem dumny z graczy co zaczynaja bocic juz po tygodniu serva >.<

tak nie mam nic przeciwko botą (sam chwile urzywalem na zszc) ale serv jest w becie a wy juz na bocie lecicie?

i tak wiem jak juz ktos pisal poki bedzie silkroad , beda boty

ale bez przesady rownie dobrze bym mogl powiedziec poki bedzie jakaolwiek gra beda boty ,cheaty

za przyklad moze byc cs = aim/speed/wh <- są, ale powiedzcie lubicie grac z ludzmi ktorzy to uzywaja?

Opublikowano

to porownam do wow'a,tibi,itd

fajnie sie uzywa bota, bo tak ulatwia to gre i nikt nie ma czasu siedziec 24h/7 zeby grac ale kto komu kaze tyle grac?

wlasnie to jest fajne ze sam wbijasz lvl,uczysz sie gry,wykonujesz questy itd

a nie jak z tego co widze wiekszosc nowych graczy odpala bota na 1 lvl cieszy sie ze w krotkim czasie wbil wysoki lvl a w pvp dostaje po dupie bo nie umie grac ....

i zaczyna sie od nowa ;/ dostaje po dupie wiec odrazu "zla profa" robi nowa znowu bot i tak leci koleczko

a wracajac serv ma tydzien nie potraficie nawet tyle pograc "recznie"?

Opublikowano

Ludzie. Czy was, tak jak mnie, przy wbijaniu bez przerwy wywala do pulpitu? Wbijam już od ok 2h i wywala mnie bez przerwy do pulpitu;/

Opublikowano

to szybko do ubikacji ;p

a tak serio jesli wbijalem dluzej niz 5-10 min dawalem sobie spokoj bo po co wbijac 10 min jak sie gra 5 i dc?

dlatego warto miec inne gry lub gdzies wyjsc ;p

Opublikowano

no to lipa bo autologin nie dziala wiec musisz liczyc na farta a czemu wywala cie do pulpitu hmm nie mam pojecia mnie wywalilo tylko prae razy reszte sam wychodzilem bo jak pisalem autologin nie dziala wiec jak tylko sie wlaczy to wychodzisz i od nowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...