Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineMania [1.6!] [24/7] [Dedyk] [NO-WL] [Surv/FreeB] [150 SLOTOW]

arkoso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 611
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z serwerem jest już wszystko okej. Niestety padł dysk na którym backupy się robiły i większa cofka jest. Staramy się wam to wszystko wynagrodzić. Bardzo przepraszamy za zaistniałe problemy...

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

ja tez juz przestalem grac na tym serwie. dzis zrobilem chate o godz 17.30 potm pojechalem na zakupy. przyjezdzam nie da sie zalogowac wchodze na mpc patrze przerwa techniczna mowie ok. wchodze 18.52 a z chaty tylko fundamenty z wczoraj wieczorem. diamenty wszystko poszlo. a taki fajny serwer byl. chyba zaczne grac na world of blocks nawet clienta maja swojego.

tracesunsmall.jpg

Czy dasz minus, czy plus WYWALONE MAM NA TO!

Opublikowano

Siema.

Chciałbym prosić o odbanowanie mnie gdyż po cofce serwera zostalem zbanowany nie wiedząc czemu.Dobra ,troche mnie to wkurzyło że się cofneło ,ale bez przesady że ban odrazu.

NICK:Furren

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer naprawdę "niezły".

Daję serwerowi: 6 / 10

Duży plus tego serwera jest taki, że są praktycznie "zerowe" lagi. Administratorzy są dobrzy i panuje miła atmosfera.

Dałbym oczywiście 10 / 10 ale jest jeden "wieelki" minus. A mianowicie że są potwory.. Jak ogólnie wiadomo potwory na multi straasznie lagują, bez względu na szybkość łącza i maszynę.

Nie dość że lagują, to jeszcze są zbugowane.. Trzy razy mi się zdarzyło zostać zabitym przez niewdzialnego pająka i straciłem cenne przedmioty.

Powiem tak, gdyby Administrator wyłączył potwory to ten serwer byłby najlepszym polskim serwerem..

Opublikowano

zapraszam na serwer.

Opublikowano

słaby server, lagi, non stop crashuje (za dużo modów czy co - inne servery mi tak nie crashują), przedmioty znikają z inventory - wszystkim... niedopracowane.

58731_127467457302825_100001187146602_138450_4172064_n.jpg
Opublikowano

Arkoso napisał:

serwer przy 70 osobach trzyma się totalnie bez lagów.

Hahaha ! Ty to dopiero masz poczucie humoru człowieku.. Przy 65 osobach online podnoszenie drewna trwało "dosłownie" 15sekund..

Przed chwilą wbiłem o 15:00bo myślałem że może coś się poprawiło. Myliłem się..

Na serwerze było 25 osób a mimo to czekałem "dosłownie" 3sekundy aby podnieść.

Chcesz zniwelować lagi? To wywal te cholerne potworki, daj potwory tylko w nether.

Kolejny cytat Arkoso:

Administracja jest kompetentna i cuby umie robić.

Mistrzu, ten twój adminek Joriom jest kompletnie nie kompetentny.

10 minut się go pytałem o działkę a on mnie "totalnie olał"...

Opublikowano

@UP kolega wyzej ma racje z ta dzialka ;] tez pytam sie adminow a maja to w du*ie ...

Ale jak narazie to jest + bo serwer fajny ;]

nie wiem co koledzy inny mówią o lagach ale mi to wisi .... ja zadnych lagow niemam przy 100 osobach ;]

@Stefan

ja mam net 100kb/1s i nie mam lagow ;d

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Ratten wcale tak niemysle ;] tylko gorzej bedzie czlowieczku jezeli beda dodawac dodatki a serwer bedzie padal ;/ ...

Czekam na dzialke niewiem ile i nic.. Prosze admina o odp ;/

A tak w ogole to czemu serwer nie dziala i kiedy bedzie dzialac?

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

tak trwają prace nad serverem a te 15 sekund na drewno to dlatego że dziś tak jak było mówione server szwankował i dlatego trwają nad nim prace ^.-

oban19.jpg

ts3.progaming.pl

Opublikowano

Pluginy potężnie się wysypały. Kilka godzin dochodziliśmy który to. Sprawa już naprawiona.

Zapraszamy na serwer.

Opublikowano

Kolejna przerwa techniczna. Jesteśmy ddosowani. Czekamy na interwencje techników z LIVENETU. Tymczasem pozdrawiamy konkurencję, na którą lecą teraz o wiele potężniejsze ddosy(3x100mbit/s)

Opublikowano

Moja opinia ? Najlepszy server NO PREMIUM. Miła atmosfera, kompetentni moderatorzy siędzący na serwie cały dzień. To, że macie problem z działkami, oznacza, że moderator jest w tedy zajęty. Przy 50 graczach na okrągło o coś proszących ciężko jest aby moderator na raz dał wszystkie działki...

PS Teraz serwer wstrzymany ?

POMOGLEM ? - POSTAW PLUSA :)

wpieprzak2.jpg

Specjalista
Opublikowano

Takie jedno małe pytanie kiedy zostanie uruchomione forum i czy w ogole zostanie ? .Przy takiej ilości graczy myśle ,że już dawno powinno być forum.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Co muszę zrobić jeśli podczas logowania pojawia się:

"failed to connect to the server, connection refused: connect"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...