Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiecie .. tak patrze i patrze, ale cos wam podpowiem.. Kodu zródłowego po zapakowaniu do .exe nie odczytacie.. oni jak dają jakieś nowe rzeczy to nie "edytuja" tylko dodaja do "orginału" i wypuszczaja od nowa.. Jezeli nie chcecie pisac od podstaw wlasniego bota, to ten temat mozna zamknac .

KOD ZRODLOWY JEST NIE DO WYCIAGNIECIA.

pozdrawiam 3 klasa tech informatycznego .

refy RMCF

Opublikowano

Wiecie .. tak patrze i patrze, ale cos wam podpowiem.. Kodu zródłowego po zapakowaniu do .exe nie odczytacie.. oni jak dają jakieś nowe rzeczy to nie "edytuja" tylko dodaja do "orginału" i wypuszczaja od nowa.. Jezeli nie chcecie pisac od podstaw wlasniego bota, to ten temat mozna zamknac .

KOD ZRODLOWY JEST NIE DO WYCIAGNIECIA.

pozdrawiam 3 klasa tech informatycznego .

Co ty pierdolisz To ty wolisz ładować biblioteki w zabezpieczony plik czy w Plik bez zabezpieczeń?

I nikt tu chyba nie prosi o Source Easymetin2

po 3 jest takie coś jak translator kodu maszynowego na Source

64562221938.png

Opublikowano

wiecie co ja mysle ze ten plik exe otwiera wszystkie pliki dll ale bes tego do bota.. i jak by zrobic zastempczy plik exe i on by to robil to moze by sie udalo co by tak te pliki po koleji odpalal tylko zrobic obejsce od tego free time

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

wiecie co ja mysle ze ten plik exe otwiera wszystkie pliki dll ale bes tego do bota.. i jak by zrobic zastempczy plik exe i on by to robil to moze by sie udalo co by tak te pliki po koleji odpalal tylko zrobic obejsce od tego free time

Ty znasz coś takiego jak poprawna polszczyzna??...

Poza tym zastępczy exe ciekaw jestem kto coś takiego zrobi...

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

pokombinowałem trochę i już zdaje się,że jesteśmy blisko a poza tym zdaję się mi,że lepszą opcją by było zablokować hack shlienda przez zamianę go na fałszywe pliki lub pozmieniać wszystko w konfiguracji HS żeby nie działał i dowiedzieć się który plik w metin2 odpowiada za to żeby metin się nie odpalał bez HS a więc trzeba porównać metka z 2008 a 2011 i zobaczyć co sięz mieniło oprócz folderu HS, i dopiero wstrzyknąć pliki EM2 do metina ponieważ mi się zdaje że plik .exe EM2 w jakiś sposób blokował HS jednak nie jestem pewien

Nigdy nie kłóć się z idiotą, zniży cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem

1. czytasz ten opis

2.jestes idiotą bo go czytasz z ręką na myszce

4.niesciagaj juz zapuzno

5.jestes idiotą bo niezauwazyles ze niema 3 punktu

6.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

1.jezykiem niemozesz dotknąc kazdego zeba

2.jestes idiotą bo teraz to sprawdzales

4.jestes ślepy bo niezauważyles 3 punktu

5.jestes idiota bo sie smiejesz

6.usmiechasz sie bo myslisz ze inni tez bedą tacy glupi jak ty i skopiują sobie to na sygnature.

7.jestes idiotą bo przeczytales ten opis

Opublikowano

Siema zacząłem się interesować crackem do easymetin2 zdekomplikowałem go i znalazłem wartość flagi dll i w przypadku em2 jest to 0000h a injectory wydaje mi się mają 1h 2h 4h i 8h nieiwem czy to moze być pomocne ale bede kombinował dalej moze zmienie w injectorze wartość flagi dll na 0000h może coś z tego wyjdzie :)

Ps.Jeśli palnołem głupote to prosze się nie śmiać bo dopiero zaczynam

Edit:Jestem blisko czy ktoś moze na uruchomionym em2 posprawdzać size adderssów plików dll em2

Robiąc to przez kernel detective

Edit2:Buahahaha wyłączyłem hs http://www.mpcforum.pl/topic/392342-tutwylaczenie-hs-tak-wylaczenie-to-mozliwe/

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Neono z nieba mi spadłeś mi em2 nie działa a obeszłem logowanie :D podaj gg na pw lub tutaj a najlepiej to pisz

17245072

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

TO SĄ 2 MINUTY ROBOTY TY DEBLIU I DAŁNIE !

JA COŚ TAKIEGO ROBIE W MINUTE LUB NIECAŁĄ !

CIOTA JESTES I CI WSZYSTCY LUDZIE TO DAŁNY I DEBILE !

POZDRO SZMATY

/warn

Opublikowano

Żyje jeszcze ktoś w tym temacie?

Witam, z tej strony pracownik z firmy prowadzącej EasyMetin2.

Otóż niestety mam dobra wiadomość.

Wiele zgłaszali to do nas więc postanowiliśmy wynająć seryjnego morderce.

Więc wszyscy są zapierdoleni więc nie kombinujcie bo się lista poszerzy.

Nie da cie rady a zresztą kombinujcie może lista się poszerzy.

Dziękujemy za zgłaszania.

15.07.11 - 2:07 +Dołączył użytkownik

-IceShiva

Z powagą pracownik firmy prowadzącej EasyMetin2.

Pozdrowienia.

Opublikowano

Zamknijcie temat Bo to juz nie ma sensu każdy z nas miał tylko i wyłącznie słomiany zapał i 0 ambicji włożónych w Projekt

64562221938.png

Opublikowano

@UP

otóż to :)

ciekawe teorie,kosmiczne technologie,jakieś kombinacje nie z tej ziemi, ale i tak mamy narazie tyle:

chuje muje

^^

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

#UP

W dziale Metina by było słabo ale w innych działach też jest dużo gości co tworzą hacki do gier różnistych

A w dziale Metin2 jest jeszcze paru takich ludzi jak Misiekantos

1393619387-U339575.png

Opublikowano

Ja i paru kolegów "po fachu" planujemy spojrzeć na ten program w najbliższym czasie :) muszę zaktualizowac metina, a z moim netem to cieżko.. Jeśli ktoś ma jakieś ważne informacje odnośnie .dllek lub chciałby dołączyć, proszę o pw :)

Opublikowano

TornadoKoX@ A jak zdobyc twoje zaufanie ? ;/

Bo sa osoby takie jak ja np. ktore zbytnio nie udzielaja sie na forum, lecz spedzaja na nim wiele czasu i obserwuja.

Pomysl o takich :)

ps. Zycze udanej pracy.

Epic Fail -.-

Jeszcze się pyta jak zdobyć moje zaufanie -.-

Kolejny ktoremu slinka leci ; ddi chce sie podlazac ; DD

Niema kodu zrudlowego to niema bota:(

Zrudlowego a nie przypadkiem Zrodlowego ;p?

Widzę, że prace wrą ;]

Również 3mam kciuki i powodzenia :)

@EDIT

Doczytałem strony, których jeszcze nie czytałem i widzę samych "przydupasów" (przepraszam za obrazę) i lizusów chcących EM2 za free ;]

Jeszcze raz powodzenia :D

@EDIT2

Wy też tak macie, że jeśli we free time uruchomicie EM2 i będziecie już bocić i po jakimś czasię wyłączycie go z procesów (nie bota tylko ten plik .exe) to działa wam cały czas??

Pytam, bo mi bocie już 20 minut po free

@EDIT3

Jednak boci tylko 1h dłużej ;/

Co widac po poczatku ty tez mozesz byc takim wlasnie przydupasem ; D....

bes-bez

zastempczy-zastepczy

moja 8 letnia siostra by lepiej napisala

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak wogole ja mam 13 lat ale nie robie takich bledow tak jak ci niektorzy informatycy co wyzywaja "14 letnich neosow"

60% zachwile mi odpowie mam dyslekcje ; >>>> dyslekcja to moim zdaniem lenistwo a nie ; DDD

minusujcie ile chcecie mnie to wisi ...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...