Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

888met ale jeśli ktoś scrackuje em2 to wtedy em2 będzie offline bo innego sposobu nie ma. Em2 będzie odcięty od internetu tak jakby nigdy nie byl online więc żadna aktuazliacja nie pomoże bo poprostu do ciebie nie dojdzie.

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

888met ale jeśli ktoś scrackuje em2 to wtedy em2 będzie offline bo innego sposobu nie ma. Em2 będzie odcięty od internetu tak jakby nigdy nie byl online więc żadna aktuazliacja nie pomoże bo poprostu do ciebie nie dojdzie.

No zależy jak crack byłby zrobiony. Szczerze mówiąc nie wiem co dokładnie em2 pobiera z serwera. Tylko dane potrzebne do uruchomienia (np. godzinę czy coś w tym rodzaju) czy coś potrzebnego do rzeczywistego działania bota (np. dane jak ma się poruszać czy mapy)? Jak tylko małą rzecz to dałoby się łatwiej tak zrobić, żeby bot nie pobierał tej danej i bez niej działał - wtedy serwer nie jest potrzebny i aktualizacje nie byłyby konieczne jeśli team em2 wprowadzi poprawki.

Inną sprawą jest, że jakby np. team zrobił nowe funkcje bota czy w Metinie weszły nowe zabezpieczenia (a bot by został pod nie poprawiony) to chcielibyśmy mieć nową wersję. I wtedy pewnie byłby wymagany nowy crack.

__

Opublikowano

Moim zdaniem nikomu się to nie uda . Chyba ,ze grupie hakerskiej ,która za pewne nie ma zamiaru się za to brać . Bo po co ? Aby umilić nam życie .?. Oni mają za zadanie pokazać jakie to zabezpieczenia są słabe i denne .:> Nie robią to dla korzyści ale dla pokazania światu :) .

Opublikowano

Panowie myślę tak że jak znajdziecie cracka do em2. to i tak to długo nie potrwa ponieważ następny update bd. a em2 nie wyda wersji aż nie zablokują :) takie jest moje zd. i myślę że dużo ludzi też tak myśli tylko byli trochę zaciemnieni :D

Opublikowano

MOIM ZDANIEM TEMAT POWINIEN BYĆ JUŻ ZAMKNIĘTY , PONIEWAŻ JEGO ZAŁOŻYCIEL NIC NIE ROBI !!! A GDYBANIE I GŁUPIE GADANIE NIC NIE DA DOPÓKI NIE WEŹMIE SIĘ ZA TO JAKIŚ SPECJALISTA Wyraziłem w ten moje zdanie ,które za pewne nikogo nie obchodzi .:> Ale zrozumcie , opowiadać sobie możecie a i tak to nic nie da :> Dajcie sobie albo siana albo coś róbcie . Ja nic nie zrobie bo nie znam się na kodzie EM2 ,więc ja nic nie wniose do tego projektu ,który trwa już od MaJa :D

Opublikowano

Widzę że jak nauczyliście się w tym śmiesznym autoicie napisać bota to już myślicie, iż włamiecie się na serwer EM2!

Sorry koledzy to nie wasz level xD

Opublikowano

Zgadzam się co do UP . AutoiTem sobie możecie :D W 4 pogrzebać .

Szczególnie Ty bo nawet AutoIT nie opanowałeś dobrze ;-)

Oczywiście temat możecie zamknąć czy co tylko chcecie. W kazdym razie wazne zeby zostal gdzies na gorze, bo jednak mamy rozne IP do configu, zawsze to minuty bocenia dluzej ;-)

Opublikowano

Szczególnie Ty bo nawet AutoIT nie opanowałeś dobrze ;-)

Oczywiście temat możecie zamknąć czy co tylko chcecie. W kazdym razie wazne zeby zostal gdzies na gorze, bo jednak mamy rozne IP do configu, zawsze to minuty bocenia dluzej ;-)

Jesteś śmieszny, w AutoIT pisz sobie jakieś popierdolone boty, bo i tak nie napiszesz czegoś porządnego.

Za minusy skontaktuję się z grupą skidrow ( znajdźcie kontakt kochani, i sami to zróbcie, E?! ) - Przedstawię argumenty dlaczegóż mogliby to zrobić. ^^

Opublikowano

Jesteś śmieszny, w AutoIT pisz sobie jakieś popierdolone boty, bo i tak nie napiszesz czegoś porządnego.

Za minusy skontaktuję się z grupą skidrow ( znajdźcie kontakt kochani, i sami to zróbcie, E?! ) - Przedstawię argumenty dlaczegóż mogliby to zrobić. ^^

No ja napiszę chociaż coś w AutoIT bo potrafię, Ty w niczym nie umiesz.

PS: Idź nadal udawać pro programistę a na forum pytaj się czy jak Ci error hackshielda wyskoczył to czy oby (o Boże, straszne!) nie zbanują Ci kont. A akcja z żebraniem minusów za kontakt - świetna. Pomijając fakt, że:

a ) Oleją Cię jak i Twoją wiadomość.

b ) Mają Cię w dupie.

Opublikowano

Z waszą wiedza o oprogramowaniu może napiszecie :D cracka chyba do notatnika pod windows 95 haha....,gdyby zobaczył team EasyMetin2 to by się chwycili za głowę co wy tutaj piszecie o.O

Opublikowano

Elo elo Rozpakowałem ten pliczek easy metin2

Edit : znalazłem tam source w pliku .TEXT i w czym to otworzyć ???

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

adriank jak chcesz pisz moge ci cos pomoc tez mnie wlasnie em2 gryzie i cos tam rozkminilem. bawie sie tym juz od ok miesiaca. wczoraj prawie mi sie udalo uruchomic .,o juz sie logowalem na postac i crash:(

Opublikowano

dobra juz wiem, przypuszczam ze aby free time nie bylo trzeba miec zmodyfikowany impetus.dll

dokladnie wywala linie 21

znaczy moze mozna by bylo poskladac chyba linie ze starego dlla i nowego

linie 21 wywala na starym od andrzeja na nowym wywala 28.

Opublikowano

dobra juz wiem, przypuszczam ze aby free time nie bylo trzeba miec zmodyfikowany impetus.dll

dokladnie wywala linie 21

znaczy moze mozna by bylo poskladac chyba linie ze starego dlla i nowego

linie 21 wywala na starym od andrzeja na nowym wywala 28.

Śmieszny jesteś .

Myślisz, że jakiś dzieciak coś zrobi?

Nawet SkidRow mają czasem problemy.

Więc nie pisz , że coś zrobiłeś bo to nic. -.-

Gry za darmo, gry na MAC, Linux oraz Windows.

Outlast 2 PC Download

Opublikowano

kurwa nie zrobilem nic tak to prawda, ale juz to z grubsza rozpracowalem. nie zrobilem juz nic dlatego ze niechce mi sie. co to mi potrzeba bylo rozkminilem.

a ty jak taki hajt jestes wez sam cos zrob bo do obrabuiania dupy innym polacy sa najlepsi ale zeby cos od siebie dac do nie ma pana.

moze nic z tego nie wyszlo ale dalem innym info w czym problem wywala .

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

TEMAT NADAJE SIĘ DO ZAMKNIĘCIA. JA SIĘ DZIWIĘ ŻE OD MAJA JESZCZE JEST :) SPOSÓB IP JUŻ NIE DZIAŁA DAWNO DAWNO (GDY ZMIENISZ IP PO ZAŁADOWANIU SIĘ KLIENTA GRA ZAWIESZA NIE NIEODWRACALNIE)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...