Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Latwiej bedzie wylapac informacje z dllek z poziomu kernela, ale nalezy to zrobic gdy EM2 bedzie uruchmiony na privie (ostatnio dodalem temacik jak odpalic EM2 na privach) bo tam nie ma w ogole zabezpieczen typu HS. Niestety, trzebaby bylo znalezc inny program niz kernel detective, aby poprawnie wyciagnac jak najwieksza czesc dllki z procesu, zeby ja pozniej moc edytowac, bo jak wiemy gola dllka z paczki EM2 jest zabezpieczona i ciezko bedzie ja rozpakowac.

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic prostrzego.

Injectujesz dll'ki byle gdzie otwierasz ten proces ollym i w executable modules masz kod.

Mam na kompie niewykrywalnego injectora by padmak (spolszczony przeze mnie) tylko nie mam jak wyslac.

Opublikowano

Po mojemu żadna, oglądałem dzis w ollym i nie było problemu. Z tego co widziałem to tylko General.dll importuje funkcje, którymi można sie łączyć z netem ( winsock i wininet ) odczytuje tez ip i port servera z .cfg :)

@edit adapter.dll też ma winsocka :)

Opublikowano

Pokombinowałem troche i obeszłem to jebane logowanie do em2 można normalnie start wcisnąc bez logowania więc też bez sprawdzania stanu konta jeśli ktoś chce to pisac pw ;)

Ps.Jak ktoś chętny przetestować to pisać pw udostępnie najpierw osobom zaufanym jak wszystko się uda to Pójdzie na całe forum ;)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

a nie lepiej byłoby zdobyc ip serwera z ktorym laczy sie em2 i podpierdolic im pliki i wlasny serwer

PS. przeczytac latwo ale trudno zrobic

pobierzcie eseta taki antywirus w nim pokazu z jakim ip sie laczy w danym momencie net

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Posiadam 3 programy nie dostępnych dla zwykłych zjadaczy chleba które służą do zaawansowanego re

IDA Pro Advanced v6.1 (Windows)

HexRays x86 Decompiler v1.5 (najnowsza wersja z kwietnia 2011)

HexRays Decompiler v1.5 SDK

o tuż te programy są nie do sciągnięcia a posiadam je z warezowego forum które zaplanowało atak na Firmę Eset

Chętnych proszę o kontakt gg 10142167 Ponieważ na forum warez jest zakazany

64562221938.png

Opublikowano

Dla chcącego nie ma nic trudnego, jak ktoś chce te 3 programy od Pana @UP wystarczy nazwę pierwszego w googlach wpisać, resztę już sami znajdziecie.

A co do pomysłu z własnym serwerem em2. Wiem, że potrzeba cały układ tabel itp, a nie dałoby się po prostu przechwycić danych które em2 wysyła i odbiera z serwera? Dużą część układu można by w ten sposób otrzymać.

Opublikowano

@t3ix

Biblioteki adapter i general maia powiazanie. Z tego co mi sie udalo znalezc to obie sa injectowane z entry point rownym zero, wiec prawdopodobnie ich wejscie do procesu z entry point zero umozliwia pokazanie sie okna EM2 (musi byc wstrzyknieta tez reszta bibliotek z em2)

Opublikowano

Cześć ^.^

Wpadłem na pomysł.

Przez injector PerX'a

Możnałoby otworzyć wszystkie dll'ki.

Jeżeli była o tym mowa w temacie , przepraszam ;p

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

entry point jest normalny, tylko zaraz po wstrzyknięciu, jest majstrowany PEB i tam da się "popsuć" EntryPoint i w ten sposób ukryć moduł przed większością narzędzi :)

Opublikowano

Po ch** go plusujecie skoro nawet nie dał downloadu?!

Propaganda i ch**, o mój Boże, edytowałeś screen-a w Gimpie i myślisz, że jesteś super? :)

Yo, chaox!

Opublikowano

huh, jak już to on w gimpie nic nie grzebał.. :]

troche html'a i włala :)

więc jak kurwa nie wiesz to japa.

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

A ja mam takie pytanie czy mi sie zdaje czy jest jeszcze jakis inny free times np. na angielskim?

EDIT

Już to sprawdziłem nie działa.

A takie pytanie nie można zrobić np. severa który by wkręcał fałszywa godzinę em2?

Opublikowano

Najpierw sprawdźcie czy EM2 łączy się z bazą gdzie są dane użytkowników i gdzie sprawdza czas. Jak dzieje się to na jednym serwie (prawdopodobnie) to nici. Jedynie w programie można zrobić ewentualne zmiany. Tak sądzę. Bo jak przekierujecie na inny serw to skąd będzie wiedział jaki to użytkownik za ile się kończy premium itp. itd. Musielibyście mieć kopię bazy.

P.s.

Już o tym było mówione...

GrottyCracker22.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...