Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratulacje dla panów którzy tracą czas dla nas [normalnych userów] dzieci neo itp powinny się schować

brakuje wam ludzi więc

napisałem do kamera a także andrzeja i czekam na odp

TRZYMAM KCIUKI ZA WASZĄ PRACĘ

graphic.png

Opublikowano

Wpadłem na pomysł, pewnie też na to wpadliście ale może nie ;P

Może tak zmienić w plikach z czasu Serwerowego na czas na komputerze ?

Opublikowano

jest to dosc trudnie bo nie wyemy w czym jest napisany easymetin2.exe i dlatego nie da sie tego zmienic a i jeszcze jedno em2 lacze sie z czasem w internecie jakby go przekierowac na czas z np jakiegos hmm serw co by mial np. czaly czas 17.30 byl by za free :)

Opublikowano

jest to dosc trudnie bo nie wyemy w czym jest napisany easymetin2.exe i dlatego nie da sie tego zmienic a i jeszcze jedno em2 lacze sie z czasem w internecie jakby go przekierowac na czas z np jakiegos hmm serw co by mial np. czaly czas 17.30 byl by za free :)

Też już o tym mówiłem...

Ja nie znam się za bardzo. Ale... Jak byście przekierowali na inny serwer to byście mieli błąd bo nie łączyło by się z danymi kont.

Musielibyście zrobić odwrotnie. Jak baza się łączy z programem wtedy nasza "witaminka" zmienia czas w programie.

Myślę, że macie sposób to już nie będę spamować.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Mam pytanie za odpowiedz + leci ! Pisze , że od 16:00 do ktorej tam sie mozna cieszyć free time czyli za 9 min jest free jak dam turcje to mi pisze , że za 1h i 10 min jak dam niemcy to samo i polska to samo co jest

? o co chodzi ?

Opublikowano

Czy w ogóle ktoś z was zna chociaż trochę assembler?

Jak nie to po co się zabieracie za crackowanie doooobrze zabezpieczonej aplikacji? o.O

Zacznijcie od crackme dla mega newbie -.-

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Do dziś wyciągnięcie kodu źródłowego z EM2 jest banalne lecz nie dla nas :P

Doświadczony Cracker umie wyciągnąć kod źródłowy ze wszystkiego. Przykład: Skype i pewien cracker

Jeżeli ktoś się zna to zrobi to szybko i perfekcyjnie założę się ,że CrackMe zrobiłby to w niecałe 20 minut xD

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Podłączam się pod pytanie up :D

Opublikowano

wedlug mnie nie uda sie tak szybko scrakowac em2, poniewaz brakuje na tym forum ludzi ktorzy znaja sie bardzo dobrze na programowaniu, jedna osoba nic nie zrobi do tego potrzeba conajmniej kilku informatykow

Opublikowano

Dalej potrzebujecie IDA pro advanced???

Dzieńdobry. Mam dużego ,ale małego. Szerokiego ,ale wąskiego. Długiego ,ale krótkiego. Wzwyż i wszerz. Koń mój wielki być i silny jak militar.

Opublikowano

Widzę, że prace wrą ;]

Również 3mam kciuki i powodzenia :)

@EDIT

Doczytałem strony, których jeszcze nie czytałem i widzę samych "przydupasów" (przepraszam za obrazę) i lizusów chcących EM2 za free ;]

Jeszcze raz powodzenia :D

@EDIT2

Wy też tak macie, że jeśli we free time uruchomicie EM2 i będziecie już bocić i po jakimś czasię wyłączycie go z procesów (nie bota tylko ten plik .exe) to działa wam cały czas??

Pytam, bo mi bocie już 20 minut po free

@EDIT3

Jednak boci tylko 1h dłużej ;/

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Ciekawy jestem co ten uzytkownik zmienil w tej paczce:

http://www.mpcforum.pl/topic/375526-dl-easy-metin2-free-darmowy-247

Oprocz dodania kilki takich samych dllek pod ina nazwa do glownego folderu...

Co zmienił? Już Ci mówię. Dodał keyloggera ;-) Kilka osób już pisalo ze to sciagnelo i ma po kontach.

Dalej potrzebujecie IDA pro advanced???

Myslisz ze nie mam? Ale co mi to da, jak czyms jest zapakowane, hę? :>

Opublikowano

Widzę, że to może was troszkę przerosnąć :/ Porywacie się z motyką na słońce...

Wszyscy oczekują od was wiele. Na pewno podołacie temu??

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...