Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

I po co Ci? Sciagniesz bedzie updat i zbanuja Ci wszystkie konta

noobki pewnie nie wbily samodzielnie 15lvla a bota pewnie tez nie umieja ustawic i tylko prosza neokidy majace 14 lat

Opublikowano

Kolego wyżej , nie wypisuj bzdur jak nie znasz 2 osoby OK ? Dla twojej wiadomości nie mam 14 lat i morze nie potrafię programować ani nie znam się na informatyce ale jestem humanistą oraz wykwalifikowanym ratownikiem więc wcale nie jest mi to potrzebę . A co do metin2 ... ja zacząłem grać jak na PL były tylko dwa pierwsze serwery , nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta jaka to była frajda gdy mógł założyć nową zbroję i poszpanować przed kumplami z realnego świata . To było coś , moja kariera z metin-em skończyła się jak wbiłem 73 lvl pamiętam jak dziś jeden z hackerów w sprytny sposób mnie "wyrolował" po późnym okresie stwierdziłem że takie życie :) i teraz chciałbym na nowo zacząć przygodę ale szukam fajnego exp bota który pomoże mi odzyskać mój lvl :D . Nie widzę w tym nic dziwnego, myślałem że Yootti pisząc swojego posta podzieli się swoją przeróbką z innymi , no cóż może czeka na odpowiedni moment :P

Opublikowano

Kolego wyżej , nie wypisuj bzdur jak nie znasz 2 osoby OK ? Dla twojej wiadomości nie mam 14 lat i morze nie potrafię programować ani nie znam się na informatyce ale jestem humanistą oraz wykwalifikowanym ratownikiem więc wcale nie jest mi to potrzebę . A co do metin2 ... ja zacząłem grać jak na PL były tylko dwa pierwsze serwery , nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta jaka to była frajda gdy mógł założyć nową zbroję i poszpanować przed kumplami z realnego świata . To było coś , moja kariera z metin-em skończyła się jak wbiłem 73 lvl pamiętam jak dziś jeden z hackerów w sprytny sposób mnie "wyrolował" po późnym okresie stwierdziłem że takie życie :) i teraz chciałbym na nowo zacząć przygodę ale szukam fajnego exp bota który pomoże mi odzyskać mój lvl :D . Nie widzę w tym nic dziwnego, myślałem że Yootti pisząc swojego posta podzieli się swoją przeróbką z innymi , no cóż może czeka na odpowiedni moment :P

morze - jakie ? baltyckie ?:D egejskie ?;] a moze srodziemne ? a czy jednak baltyckie ?:D. Nie wciskaj bzdur :) ze jestes humanista i wykwalifikowanym ratownikiem ... na google lepsze historie pisza..;D niestety 7/10 za " morze "

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

morze - jakie ? baltyckie ?:D egejskie ?;] a moze srodziemne ? a czy jednak baltyckie ?:D. Nie wciskaj bzdur :) ze jestes humanista i wykwalifikowanym ratownikiem ... na google lepsze historie pisza..;D niestety 7/10 za " morze "

A ty mógł byś raz użyć klawisza ALT bo prawdziwy polonista powinien o tym pamiętać... <_<

I nazwy mórz i oceanów pisze się wielką literą.

EDIT:

@down

Ja nie mówiłem, że jestem pr0 eL0 PoL0n1$T4.

P.s.

Wiedziałem, że coś będziesz szukać :)

GrottyCracker22.png
Opublikowano

A ty mógł byś raz użyć klawisza ALT bo prawdziwy polonista powinien o tym pamiętać... <_<

I nazwy mórz i oceanów pisze się wielką literą.

beztytuuhj.png

@EDIT Przecinkow zapomiales polonisto :D

@EDIT A co do tego projektu - crack easymy2 - .. watpie ze dacie rade ;d

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

Topic odchodzi od pierwotnego tematu ;(

Poloniści się znaleźli. Nie chce mu się pisać z Altem i Shiftem to jego problem. Wkuje sobie to do łba i to on zerwie na kartkówkach kapska - nie twój interes ;)

Dają radę jak się nie poddają. Ale krótko po wydaniu crack'a będą problemy - albo po prostu powiększą zabezpieczenia, - albo problemy prawne ;(

---Powodzenia---

sygnanu.jpg

Opublikowano

Topic odchodzi od pierwotnego tematu ;(

Poloniści się znaleźli. Nie chce mu się pisać z Altem i Shiftem to jego problem. Wkuje sobie to do łba i to on zerwie na kartkówkach kapska - nie twój interes ;)

No, dlatego na kartkówki noszę Alt, Shift, kropkę, przecinek i czasem * - dla cenury. Pozdro

Wnosząc do tematu, to wydaje mi się, iż powyższe posty są zbędne, bo wymądrzaniem się i wywyższaniem się bazy nie napiszecie.

Ja powili też crakujuje EM2

Na razie 14.00 - 18.00 i 5.00 - 10.00

Kilka pliczków podmieniłem.. Najprawdopodobniej reszta jest związana bardziej z serwerem <_<

Nie chce być fajnym, ale ten "myk" jest stary jak dupa wymarłego już gatunku dinozaurów.

Ja nie wiem, jak można crackować EM2, podmieniając pliki o_O

Adriank, podałbyś mi może nazwę plików, przez które to EM2 łączy się z DB?

Nie jestem kolekcjonerem plusów czy minusów

Są mało cenne by były w moim zbiorze

Opublikowano

A ja chłopakom życzę powodzenia , jesteście cholernie ambitni ;] I nie słuchajcie się tych 9-cio latków którzy udają że sckrackowali ale nie podadzą downloadu itd itp. Róbcie swoje a z pomocą tych "poważnych" tutaj osób zrobicie ;] Życzę powodzenia , Jak coś to się pytać ja się spytam brata bo nie na marne chodzi do technikum informatycznego :)) Myślę że i on coś wie. :) Powo&Pzdr dla all :)

@@Edit

Chciałem również dodać iż obserwuję temat od początku - dosłownie od 1 strony , przeczytałem w 3h i robiąc takie postępy w ciągu kilkunastu dni , paru tygodni , poradzicie sobie :)

Opublikowano

A ja chłopakom życzę powodzenia , jesteście cholernie ambitni ;] I nie słuchajcie się tych 9-cio latków którzy udają że sckrackowali ale nie podadzą downloadu itd itp. Róbcie swoje a z pomocą tych "poważnych" tutaj osób zrobicie ;] Życzę powodzenia , Jak coś to się pytać ja się spytam brata bo nie na marne chodzi do technikum informatycznego :)) Myślę że i on coś wie. :) Powo&Pzdr dla all :)

@@Edit

Chciałem również dodać iż obserwuję temat od początku - dosłownie od 1 strony , przeczytałem w 3h i robiąc takie postępy w ciągu kilkunastu dni , paru tygodni , poradzicie sobie :)

Dzięki za wszystko i za kibicowanie :D

PS: Nie łatwo było pewnie przeczytać te wszystkie strony spamu ;-)

Opublikowano

Aha . Kurcze ;/ To szkoda , mam nadzieję że odezwie się tu jakaś osoba która się w tym świetnie zna i wam pomoże , liczę na was :)

Opublikowano

Aha . Kurcze ;/ To szkoda , mam nadzieję że odezwie się tu jakaś osoba która się w tym świetnie zna i wam pomoże , liczę na was :)

A kto by tak nie chciał? Gdybyśmy znali czym zapakowno exeka byłoby szybciej, bo wystarczyloby otworzyć np. IDA Pro i mamy wszystko i to wynullować.

Opublikowano

A pirata nie możesz ściągnąć???

PS: 9GB hahahahahha. Skąd takie pomysły? No to żeś pojechał gościu. Ciekawe czy ty wiesz co to jest baza danych :P. Baza danych EM2 nie zawiera za dużo informacji. Jedynie id, hasła i coś tam jeszcze. Jak myślicie ile to zajmuje>??? WG. mnie to max 30mb chociaz raczej ostro przesadzam.

Dzieńdobry. Mam dużego ,ale małego. Szerokiego ,ale wąskiego. Długiego ,ale krótkiego. Wzwyż i wszerz. Koń mój wielki być i silny jak militar.

Opublikowano

http://www.megaupload.com/?d=ZJSDHM5J

Co prawda nie 6,1 tylko 5,0 lecz jak się nie ma tego co się lubi to się lubi to co się ma, nie pamiętam czy scrackowana czy nie ale mi działa i śmiga i nie miałem problemów, tutaj skan jest:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=e3a5e1f2334f68f14f5ee81c3fcc44121cb24f514be78dfc30805ceee0de6029-1307038526

Edit: Temat czytałem, z ciekawości, Ide zuploadowałem z uprzejmości, bota na razie nie chce bo nie gram w metina, może jak kiedyś wrócę jak ceny zmaleją to poproszę, nie zamierzałem spamic postami typu: " nie przejmuj się nobami, nic nie umiem, może pomóc" bo takie posty nic nie wnoszą do tematu a robią spam.

Opublikowano

I jak chłopaki ? To ja Davon , Tylko że moje main konto bo miałem na tym bana przez pewien czas... działa wam IDA od kolegi up? :)

Yyyy , Po co to !? ...

//Połączyłem posty

Loneys

I <3 Chelsea.

I <3 Wisła Krk.

Opublikowano

dzisaj udalo mi sie zrobic malego cracka :)

da sie wlaczyc gre w kazdej chwili niestety nie pokazuje sie okno bota mozliwe ze za stara wersja em2 dziala tylko na starym modzie od ps19 wiec kicka co 30 sek moze cos wam to pomoze :)

http://www.speedyshare.com/files/28798625/Em2_By_Popielnik_No_Limit_mod_by_ps_19.rar

skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=2aa7bc753c87e92c04587729b49ff71a260f19039fedfd53fc0a3608b741f303-1307188305

ale viruw ^^ cos mi nie wyszedl ten crack

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...