Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A odchodząc od tematu jakiego języka programowania się uczyć??

Chodzi mi żeby przydał się do pisania cheatów.

Java, C++, Delphi, ... itd. itp co polecacie??

@EDIT

Na tureckim porcie o godzinie 11.15 na minutę uruchamia się free więc gdy wejdziemy i włączymy metka a następnie wyłączymy EM2 to mamy kolejną godzinę free bota ;]

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Sądząc po 1 poście, nie rusza się praca ;p

Chyba że poprostu nie edytujesz go adriank ^^

To sam zacznij coś robić =P

@EDIT

Na tureckim porcie o godzinie 11.15 na minutę uruchamia się free więc gdy wejdziemy i włączymy metka a następnie wyłączymy EM2 to mamy kolejną godzinę free bota ;]

Delphi, C++, ja na poczatek polecam AutoIT, typowy łatwy język skryptoey do botów =)

Opublikowano

@EDIT

@spam

Assembler też by się przydał a nawet powinieneś go umieć skoro chcesz haki robić. Będzie ci bardzo pomocny chodź jest trudny na początku. Oczywiście naucz się najpierw to co adriank napisał.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Gdy otworzyłem easymetin2.exe ResHackerem, to w "dialog" było okno "Luanchera" (tak, Luanchera). Jestem początkujący na forum (pierwszy post^^), ale może dało by się "wyciągnąć" samego "Luanchera" exe-ka.

Adrian, podziwiam twoją prace i chęci, oby tak dalej.

JESTEM TAK ZAJEBISTY ŻE NIE POTRZEBUJE SYGNATURY

Nie Wiesz Gdzie szukać najnowszych hacków, botów do Metina, itp.?!? Nie Spamuj ściągnij

Shock Search

Opublikowano

To sam zacznij coś robić =P

Delphi, C++, ja na poczatek polecam AutoIT, typowy łatwy język skryptoey do botów =)

Ja nie bd nic robić bo:

Po 1 nie gram na pl'u.

Po 2 zeby grac nie potrzebuje expbota.

Po 3 nie umiem żadnych języków programowych.

Apsik

Opublikowano

To o językach skryptowych było do mnie... :/

@ toskaFFqa

On ma rację tam jest injector (a dokładnie jest on w plikach "Dialog")

Warto tam zajrzeć i chyba można znaleźć tam rozwiązanie ;]

@EDIT

W pliku impetus.dll mamy AutoPotiona, Auto używanie skilli, itp. itd.

Jedynie nie jest to oprawione w okno bota ;]

Opublikowano

A wystarczyła by jedna znająca się osoba... (nie żebym sugerował że Adrian nie ogarnia xD )

"Pro userzy B) ", pomóżcie

JESTEM TAK ZAJEBISTY ŻE NIE POTRZEBUJE SYGNATURY

Nie Wiesz Gdzie szukać najnowszych hacków, botów do Metina, itp.?!? Nie Spamuj ściągnij

Shock Search

Opublikowano

Pliki em2 nie są spakowane UPX-em bo da sie to otworzyc wszystkim(ale niewyciagnac kodu)

w HEX edytorze jak sie ktos zna spokojnie to zrobi tak mi sie wydaje (tu potrzeba znac asembler i system 16-stkowy)

w reshacker da sie tylko okna edytowac

exescoupe pokazuje dziwne rzeczy ktorych nierozumiem

jezli to bylo gdzies i nic z tego niewyszlo przepraszam za spam ale sadze ze niebylo bo sie tego niedoczytalem

Opublikowano

Pliki em2 nie są spakowane UPX-em bo da sie to otworzyc wszystkim(ale niewyciagnac kodu)

w HEX edytorze jak sie ktos zna spokojnie to zrobi tak mi sie wydaje (tu potrzeba znac asembler i system 16-stkowy)

w reshacker da sie tylko okna edytowac

exescoupe pokazuje dziwne rzeczy ktorych nierozumiem

jezli to bylo gdzies i nic z tego niewyszlo przepraszam za spam ale sadze ze niebylo bo sie tego niedoczytalem

po zropakowaniu zaczyna się inżynieria odwrotna ^^

aby rozpakować easymetin2..exe potrzeba olydbg + pulginy

oczywiście program jest zabezpieczony Vm protectem jednakże komponenty bota nie są w ogóle zabezpieczone

64562221938.png

Opublikowano

Widzę że wielu "forumowiczów z mpc" sie włącza do tematu.Oby tak dalej:) tylko tyle mogę powiedzieć

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Opublikowano

A czy w easymetin 2 można przełączać się tylko pomiędzy tymi 3 portami ? Nie jest on " zakodowany " na porty różnych krajów ? Przecież np w USA też grają w Metin 2 i oni powinni mieć oddzielny port ?

POMÓGŁ CI MÓJ PORADNIK ? DAJ PLUS ! TO NIC NIE KOSZTUJE A MOTYWUJE DO DALSZEJ PRACY !

Opublikowano

Ej, a ja dzisiaj podczas kolejnej nieprzespanej nocy, grając na konsoli, wpadłem an pomysł, żeby podpatrzeć jakie pliki temp em2 tworzy podczas INJECTOWANIA dllek do klienta, zrobić program który zrobi takie same pliki, wklepie dllki do gry i byłby chociaz speed hack. Tylko injectując dllki nic nie zrobimy, ponieważ nie mają one w sobie plików graficznych, przez co ich nie skonfigurujemy ;]

Opublikowano

Jest też taka opcja , żeby na bazie easymetin 2 ( najpierw ktoś by ją musiał rozpracować , może już ktoś to zrobił ) zrobić nasz własny polski cheat tak samo nie wykrywalny jak easymetin 2 :)

POMÓGŁ CI MÓJ PORADNIK ? DAJ PLUS ! TO NIC NIE KOSZTUJE A MOTYWUJE DO DALSZEJ PRACY !

Opublikowano

Hmm... ktoś mówił, że szata graficzna EM2 jest w plikach .html :)

(Post do tego co pisał, że jak grał na konsoli to wpadł na pomysł)

Opublikowano

Wiem, w .hmtl jest cała grafika wszystkiego, ale ja nie ogarniam wgl jak to połączyć bez exe.

Jak dla mnie zamysł jest taki, żeby uruchomić bota (lub jego oddzielne segmenty, m.in speed hacka) bez głównego pliku exe, bądź logowania, a wykorzystanie plików html bez oryginalnego exe to masakra xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...