Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@adriank™

Mam chyba dla Ciebie tego bin'a ;)

http://metin2-team.pl/patch/

Będę uprzejmy i Ci powiem: Sam sobie pobierz ;p Bo dokładnie nie wiem o który Ci chodzi ;))

Mam nadzieję, że w jakimś stopniu pomogłem ;)

Ja tam patrzylem, ale same hshield i patche.

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@adriank™

Mam chyba dla Ciebie tego bin'a ;)

http://metin2-team.pl/patch/

Będę uprzejmy i Ci powiem: Sam sobie pobierz ;p Bo dokładnie nie wiem o który Ci chodzi ;))

Mam nadzieję, że w jakimś stopniu pomogłem ;)

Ta stronka się przydaje kiedy torrent nie działa albo chcesz szybciej ściągnąć. I w dodatku łatwiej zobaczyć co chcą zaktualizować.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Człowieku już tak piepszysz o tym PW ,że jestem przekonany ,że nie wiesz co to znaczy :P. Poprostu wyślij im tą bazę omfg. Kurwa mać haker się znalazł jebany. W chuju masz tą bazę!!! Jak kurwa ją masz to poprostu wyślij do Adriank i misiekantosa OMG!!! Wszyscy marnujemy czas czekając na tą twoją jebaną bazę danych em2. Phi. Nawet jeśli wyślesz dla miśka i adriana to pewnie wyślesz zrobioną przez siebie bazę danych ,w której gówno co jest i nic związanego z em2. Wiesz jak bardzo wierzę w twoje umiejętności? 0,0001% zaufania :P.

Dzieńdobry. Mam dużego ,ale małego. Szerokiego ,ale wąskiego. Długiego ,ale krótkiego. Wzwyż i wszerz. Koń mój wielki być i silny jak militar.

Opublikowano

Uważajcie ! ponoć baza ma 9 GB to może jakiś tam shit siedzieć.

Nie ufajcie za dużo bo może wtedy skończyć się tragicznie.

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Co druga osoba pisze `Uważajcie` `nie ufajcie` `nie wierze` `hahha` a później będzie dzieki wielkie `daje plusa` troche optymizmu, może ma tą baze

Opublikowano

Człowieku już tak piepszysz o tym PW ,że jestem przekonany ,że nie wiesz co to znaczy :P. Poprostu wyślij im tą bazę omfg. Kurwa mać haker się znalazł jebany. W chuju masz tą bazę!!! Jak kurwa ją masz to poprostu wyślij do Adriank i misiekantosa OMG!!! Wszyscy marnujemy czas czekając na tą twoją jebaną bazę danych em2. Phi. Nawet jeśli wyślesz dla miśka i adriana to pewnie wyślesz zrobioną przez siebie bazę danych ,w której gówno co jest i nic związanego z em2. Wiesz jak bardzo wierzę w twoje umiejętności? 0,0001% zaufania :P.

Dokładnie, ale wysłałem do niego pw i on tej bazy an 100% nie ma (tak myślę).

Uważajcie ! ponoć baza ma 9 GB to może jakiś tam shit siedzieć. Nie ufajcie za dużo bo może wtedy skończyć się tragicznie.

Baza 9Gb? Hahahahahahaha. To baza wszystkich serwerów Metin2.PL łącznie tyle nie ma, ludzie ogarnijcie się, ten koleś chce zabłysnąć, ale mu nie wyszło..

Opublikowano

Witam, szczerze mówiąc nie orientuję się w temacie tworzenia i edytowania botów/cheatów/hacków. Mam jedno pytanko: Czy naprawdę to co robicie działa? Czy zapowiada się, że zrobicie darmowego EasyMetina? Czytam jak gadacie o bazach, jak niektórzy tu wrzucają i nie wiem co mam myśleć. Pozdrawiam i życze powodzenia.

Opublikowano

Ale coś już macie :).Chętnie bym pomógł, ale niestety się nie znam na pisaniu skryptów/kodów/innych bajerów :).

PS. Misiek skąd jesteś z Mazur? Ja się na mazurach urodziłem.

Opublikowano

@UP

fajnie, ja też się gówno znam, jestem pierwszy raz na forum, mam 5 lat ale też mogę pomóc - zawsze chętny do pomocy...

mam nadzieje, że zrozumiałeś..

@TOPIC

też pisałem do typa o tą całą "bazę danych" = ni chu chu ^^

koleś chciał błysnąć, ale mu nie wyszło.

i jeszcze co do odpowiedzi kogoś tam wcześniej - jeśli już nawet będziemy mieć ową bazę, to czy Ci z em2 się dowiedzą czy też nie - EM2 już będzie darmowy :)

no chyba że problemy prawne. Ale to już inna bajka.

PS

jeśli się myle, niech ktoś mnie poprawi i wyjaśni co jest nie tak :D

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

*UP

Problemy prawne ? Dokładnie ! Wątpię żeby em2 przepuściła kradzież bazy danych obok nosa. Na pewno coś z tego wyniknie w stronie prawnej...

Oby ten co ściągnął ta bazę miał inne IP i ściągał to na proxach z Hawajów podłączonych do proxów z Majorki, a te z Majorki do proxów z Barcelony ;P

sygnanu.jpg

Opublikowano

*UP

Problemy prawne ? Dokładnie ! Wątpię żeby em2 przepuściła kradzież bazy danych obok nosa. Na pewno coś z tego wyniknie w stronie prawnej...

Oby ten co ściągnął ta bazę miał inne IP i ściągał to na proxach z Hawajów podłączonych do proxów z Majorki, a te z Majorki do proxów z Barcelony ;P

Proxy nie jest w 100% dobrym rozwiązaniem i tak mogą cię złapać. A szczególnie nie doświadczonego pr0 eL0 H4cK3r'a B)

P.s.

Dajcie sobie spokój z tym kolesiem od bazy. Róbcie to co robiliście na początku. To jest mało prawdopodobne, aby koleś się włamał w 1 dzień. Jakby był dobry już dawno by zabłysnął.

EDIT:

Nie wiem czy ktoś się tym bawił. Ja się już tym zajmowałem z marnym skutkiem. Chodzi mi o SQL Injection i te wyższe techniki atakowania.

Oczywiście można spróbować ale jest 80 - 90% że są zabezpieczeni. Tylko to mi przychodzi do głowy jak się do nich dostać ;)

EDIT2:

I nie bijcie jak coś palnąłem... :rolleyes:

GrottyCracker22.png
Opublikowano

Proxy nie jest w 100% dobrym rozwiązaniem i tak mogą cię złapać. A szczególnie nie doświadczonego pr0 eL0 H4cK3r'a B)

P.s.

Dajcie sobie spokój z tym kolesiem od bazy. Róbcie to co robiliście na początku. To jest mało prawdopodobne, aby koleś się włamał w 1 dzień. Jakby był dobry już dawno by zabłysnął.

EDIT:

Nie wiem czy ktoś się tym bawił. Ja się już tym zajmowałem z marnym skutkiem. Chodzi mi o SQL Injection i te wyższe techniki atakowania.

Oczywiście można spróbować ale jest 80 - 90% że są zabezpieczeni. Tylko to mi przychodzi do głowy jak się do nich dostać ;)

EDIT2:

I nie bijcie jak coś palnąłem... :rolleyes:

Strona Chińskiego Frambota jest Podatna na Blind SQL Injection i na Xss Aczkolwiek Moja wiedza Ogranicza Się tylko do Ataków SQl Injection

Dla Chętnych Mogę dać Punkty Strony Podatnych na atak sql I Xss

Opublikowano

Mam na dysku instalkę sterego easy metin, da sie zalogowac na stare konta jak sie wam przyda to moge wyslac, jak cos to pw

Dzięki, mamy i tak te starsze wersje.

Co do tego TornadoKox to ja od początku wiedziałem, ze to będzie 9 letnie dziecko, które będzie chciało zabłysnać, no ale cóż - nie udało mu się..

Napisałem do niego, on mówi że upa, buahahah - ile mozna upać max 100Mb bazy? Jeszcze mówił, że ma 8Gb baza, widzieliście gdzieś taką? Baza wszystkich serwerów Metin2.PL x2 tyle nie waży =)

Uczeń
Opublikowano

Właśnie dlatego wszystko się na sqla przerzuca a nie zostaje przy htmlu :) przy htmlu moze by to tyle wazylo

Opublikowano

@UP

fajnie, ja też się gówno znam, jestem pierwszy raz na forum, mam 5 lat ale też mogę pomóc - zawsze chętny do pomocy...

mam nadzieje, że zrozumiałeś..

@TOPIC

też pisałem do typa o tą całą "bazę danych" = ni chu chu ^^

koleś chciał błysnąć, ale mu nie wyszło.

i jeszcze co do odpowiedzi kogoś tam wcześniej - jeśli już nawet będziemy mieć ową bazę, to czy Ci z em2 się dowiedzą czy też nie - EM2 już będzie darmowy :)

no chyba że problemy prawne. Ale to już inna bajka.

PS

jeśli się myle, niech ktoś mnie poprawi i wyjaśni co jest nie tak :D

Chyba się źle zrozumieliśmy kolego. Napisałem, że bym wam pomógł ale się nie znam. Nie wiem co myślisz, ale gratuluje wam tego co dokonaliście i życzę powodzenia. Już niedawno myślałem, że osoby tu obecne trochę dojrzały, a tu się spotykam z taką nieprzyjemnością.

Opublikowano

Ja powili też crakujuje EM2

Na razie 14.00 - 18.00 i 5.00 - 10.00

Kilka pliczków podmieniłem.. Najprawdopodobniej reszta jest związana bardziej z serwerem <_<

JA PIERDOLE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...