Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt]Easymetin2 Cracked ;-)

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 577
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic dodac nic ujac tez bym troche pokombinowal (NIE MOWIE ZE DOSZEDL BYM TAK DALEKO JAK KOLEGA ALE PEWNO COS BYM POMUGL) ale obecnie mam zepsutego kompa (poszla czesc i nigdzie nie moge jej kupic na allegro tez) no i pisze na fonie

Opublikowano

A może coś takiego otworzylibyście te dllki i tam pozmieniać nazwy serwerów do pobierania czasu tam z kodu to by było już coś teraz tylko zaleźć baze danych ty serwerów dodać na darmowy hosting tylko skąd wziąć tą baze danych i jeszcze czym otworzyć te dllki żeby ich kod był widoczny normalnie anie tak jak w notatniku by się to otworzyło i wtedy pach i em2 za free tylko ja sie na tym nie znam za dobrze

trzymam kciuki u rąk i u nóg

pozdro i myślę że wam się uda :D

a może maz quick wam pomoże

404 sygantura not found

Opublikowano

Nic dodac nic ujac tez bym troche pokombinowal (NIE MOWIE ZE DOSZEDL BYM TAK DALEKO JAK KOLEGA ALE PEWNO COS BYM POMUGL) ale obecnie mam zepsutego kompa (poszla czesc i nigdzie nie moge jej kupic na allegro tez) no i pisze na fonie

Nie, nie "pomugłbyś" , ponieważ gó**o umiesz, bo jesteś durnym neo-kidem, który myśli że scrackowanie programu/gry to takie hop-siup.

Opublikowano

Są ludzie którzy by to zrobili w max 1 dzień ale co ich obchodzi taki śmieszny bocik do jakiegoś durnego mmorpg'a ,taka prawda :<

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

no dokladnie tak jak up , nic z tego nie bedzie szkoda zakladac tyle tematow o tym easy bo i tak nic z tego nie bedzie jak ktos dobry sie solidnie nie przylozy .Taka prawda xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I co koniec pomysłów ?

To co Ty zrobiłes to ja tez umiem zrobic czyli, zeby wyswietlalo ze mozna odpalic xxx clientow, ominięty czas itd.

Bo jest to tylko opcja wizualna. <_< pokaz mi na filmiku ze odpalasz z 10 metków na em2.

Opublikowano

Skidrow nie olewa osob 3 lecz cracka do em nie zrobia bo pewnie em ma znajomosci w takich wlasnie organizacjach hakerskich ;P

Jeżeli zrobili bota to znają się na RE. Więc na pewno mają dobre zabezpieczenie. A bot jak bot. Gry są w telewizji, prasie i tak dalej. A bot ? to tylko program z którego skorzysta JAKIŚ tam procent JAKIEGOŚ PROCENTA GRACZY MMO.

sygna.png
Opublikowano

Myslisz ze zajmą sie takim czyms? .. Co beda z tego mieli .. Nawet satysfakcji nie bedzie :)) A nawet jezeli to zrobia to co jakis czas bd to musieli powtarzac tak ? .

Opublikowano

Co beda z tego mieli .. Nawet satysfakcji nie bedzie :))

Tja bo za szybko to złamią...

Po. 1 oni bardzo dobrze na tym zarabiają poprzez hostingi partnerskie. Np. Wupload, hotfile, filesonic itp....

Po 2. Skoro złamali zabezpieczenia Ubisoftu i innych firm gdzie pracuje dużo osób to czemu by nie mogli złamać jakiegoś bota ?

Po 3. Na pewno by na tym nic nie stracili, przeciwnie zyskali.

P.s.

Ale jeśli oni tego bota napisali (może tak być) to ni chu*ja :P

GrottyCracker22.png
Opublikowano

sadze ze jakiej grupie jaka jest skidrow zajelo by to mniej niz 1h lecz po co robic cracka do bota ktorego uzywa tylko pare tysiecy osob ?:< oni maja inne priorytety np crack do fify jak wyjdzie itd ;P

wkoncu 10 milionow to nie pare tysiecy

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Ja powiem tak , dogadać się z nimi zebrać symboliczną sumke napewno się zodzą , dla nich to chwila roboty ;] ,a tym prędzej że tam nie pracuje jedna osoba tylko grupka ludzi .

Podzrawiam .

Opublikowano

sadze ze jakiej grupie jaka jest skidrow zajelo by to mniej niz 1h lecz po co robic cracka do bota ktorego uzywa tylko pare tysiecy osob ?:< oni maja inne priorytety np crack do fify jak wyjdzie itd ;P

wkoncu 10 milionow to nie pare tysiecy

Uważasz że nic nie robią i czekają tylko na Super trudne wyzwania ? A jak nic takiego nie ma to nic nie robią ?

Należało by porozmawiać a potem ewentualnie polemizować o tym.

Opublikowano
Ale jeśli oni tego bota napisali (może tak być) to ni chu*ja :P
Nie tylko Skidrow istnieje na świecie :P Jest wiele innych grup crackerskich, które czasem ze sobą konkurują i bardzo chętnie złamią soft konkurenta (jak to było z crackiem do ACII: jedni zrobili cracka i go zabezpieczyli, a drudzy złamali zabezpieczenie cracka i zrobili swojego xD ).

Możliwe, że to jest dosyć łatwe dla obeznanego w temacie i nie było by problemem zcrackowanie. Jest tylko jeden problem: większość z takich osób nie siedzi tu i nawet nie wie o tym temacie :P Innym problemem jest to, że nawet po scrakowaniu team odpowiedzialny za EM2 szybko zaktualizuje i cracka trzeba będzie robić na nowo. Dlatego robota trochę na marne, chyba, że akurat tu by była taka osoba i chętna co jakiś czas robić update.

__

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...