Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Wyłaczenie hs ! Tak wyłaczenie to mozliwe :)

mario22455

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Przypadkowo gdy próbowałem uruchomić em2 za darmo znalazłem sposób na wyłączenie hs całkowite można uruchamiać pliki .exe .dll z hackami o jakimkolwiek rozszerzeniu

:)

No to zaczynamy

Potrzebne rzeczy

1.Mózg bez niego możesz zamknąc ten temat

2.Kernel Detective dl

http://www.woodmann.com/collaborative/tools/index.php/Kernel_Detective

3.Czysty spatchowany metin2 z obejściem chyba każdu umie zrobić wpisac metin2client.bin i zapisac jako .bat :)

No to zaczynamy :)

1.Uruchamiamy Kernel detective

2.Uruchamiamy metina2 przez obejście

3.W kernelu wchodzimy w zakładke process i odszukujemy proces naszego metina Np. c:\Program Files\Metin2\metin2clinet.bin

3.Przechodzimy do zakładki Liblaries

4.Odszukujemy te linijki co są na ss http://imageshack.us/f/808/42002452.png/ i Na każdą linijkę klikamy ppm i potem klikamy Unload Library Uwaga Plik v3pro32s.dll unloadujemy na końcu!!! inaczej nie zadziała Uwaga2. Pliku ehsvc.dll nie usuwamy !!!!

5.Ciszymy się metinem bez hs :)

Uwaga.Operacje niestety musimy powtarzać po każdym włączeniu metina :/ Niestety

No i liczę na +

Postaram się zrobić video tut

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Wcale nie mało przydatne teraz po tym usprawnieniu można uruchamiać hacki .exe a jak była stara blokada hs to wykrywało !!! :)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Wcale nie mało przydatne teraz po tym usprawnieniu można uruchamiać hacki .exe a jak była stara blokada hs to wykrywało !!! :)

Sprawdziłem. Bez zastosowania tej blokady ExpIsEasy i pare innych hackow w .dll mi nie działało. Teraz o dziwo wszystko chodzi.. Hacków w postaci .exe nie sprawdzalem.

Szkoda tylko że za każdym razem trzeba to od nowa robić. Ale opłaca się ;)

+ za robote i starania. Wreszcie się ktoś wziąl za tego pier******** HS'a. Gratulacje i oby tak dalej :)

Pomóż innym, nie bądź obojętny ! Jedno kliknięcie a tak wiele może.

1420669638.png

Pomocnik
Opublikowano

Zaraz sprawdzę, jak się uda to jesteś moim Panem na tym forum :D

Edit@

vBulletin Message

The server is too busy at the moment. Please try again later.

edit@

Ok, znalazłem na innej stronie

edit@

Nie mogę nawet uruchomić tego Kernel Detective, mam Windows 7 Ultimate 64bit, pobierałem z 3 innych stron... nic mi nie działa.

GameForage to złodzieje!!

WALI MNIE TO, CZY DOSTAJE + CZY - !!

Opublikowano

To nie jest tak bardzo skuteczne, dlatego to napisalem

http://www.mpcforum.pl/topic/347384-projekteasymetin2-cracked-%3B/page__view__findpost__p__2726964

Zeby kernel detective dzialal poprawnie musicie wylaczyc AV bo jego sterownik jest widziany jako wirus. Niestety, te "blokada" jest malo praktyczna, poniewaz trzeba po kazdym uruchomieniu gry wyrzucac dllki z procesu. Taki sposob jest praktyczny tylko i wylacznie wtedy, gdy uzywamy np. CheatEngine lub jakiegos debuggera..

A to co napisales w temacie to nie jest wylaczenie HSa bo po wyrzuceniu biblioteki ehsvc.dll gra sie wylacza, podobnie jak z plikami tmp HSa, wiec nie jest to wylaczenie a jedynie lekkie oslabienie. Same wyrzucenie dllek nic nie da jak nie ba blokady sterownika i blokady rejestru.

Hacki w postaci exe nawet przy zwylkej, prostej blokadzie rejestru i plikow hsa dzaja sie normalnie uruchomic..

Kolejnosc wyrzucania bibliotek dll z procesu jest dowolna, wystarczy nie ruszac plikow tmp i biblioteki ehsvc.dll i wszystko bedzie ok. Jek chcecie wyrzicic wiekszosc bibliotek na raz wyrzucacie biblioteki psapi.dll i v3pro32s.dll i po wszystkim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...