Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania Dotyczące Gry!

Sani

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Argaty lecą wszędzie i ze wszystkiego. Za każde ukończenie dunga w crespo dostajesz coppera, rzadziej silvera. Pass marvici też lecą wszędzie ale wydaje mi się że szczególnie często dropią w requies za rzeczką. Co do sposobu na zarabianie to jeden dun w crespo = 300k a jak sperzedasz coppera to masz 800k-1kk

My minions mwaahahahaha :>

• Odpowiedzi 468
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ściągnąłem dekarona fusiona założyłem sobie konto loguje się i od 5 minut mam już connect czy ten serwer ma takiego laga czy on działa czy o co chodzi ;P

Złamanie Regulaminu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Macie moze jakas gildie . bo nie chce byc samotny :((

Ja mam swoją gildię. Chętnie przyjmę ludzi, z którymi da się pogadać. ;]

Mój nick to Amundi (wcześniej Dettseh, ale dostałem bana za multikonto -_-)

Pozdro. ;]

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Opublikowano

''Secret Treasure Room

Crespo C: One (1) Copper Argate or small chance of Silver Argate

Crespo B: One (1) Copper or chance of Silver

Crespo A: Two (2) Coppers or chance of 1 Copper and 1 Silver ''

mam problem mianowice piszą, że za przejście dunga "A" 2coppery, lub silver i copper a ja za kazdym razem dostaje 1copper or 1 silver. Też tak macie czy dostajacie po 1-2 coppery ? Dekaron Eu.

Opublikowano

dzięki przyda się:) // jeszcze pare pytań do czego są Low Grade Raw Mazoram czytałem że do jakiś ''ekspedycji'' ale nie zabardzo wiem jak gdzie i od którego lvl, co można tam dostać i czy się opłaca. Może ktoś podzeliłby sie wiedza?:D

Opublikowano

Ekspedycje są podzielone na 4 przedziały. Pierwszy jest od 1 do 80 levela, reszta... Nie pamiętam.

Opłaca się chodzić tylko na ten ostatni- 121+, bo reszta daje marnego expa i jest trudna, aczkolwiek daje niezłą zabawę.

Żeby w ogóle tam wejść, potrzebujesz co najmniej 15 osób (max 18- 3x party), najlepiej żeby to byli zaufani kumple z gildii, bo ludzie "z łapanki" mogą Cię zawieść. Mazorazy wymieniasz na nagrody po ukończeniu. Nie są one obowiązkowe do wejścia. Reward dostaje tylko główny lider.

Ekspedycje tworzysz na mapie "The Qualines"- lewy-dolny róg w Requies. Wciskasz klawisz "O" i invasz ludzi.

Potem wbijasz do odpowiedniego przedziału i heja...

Have fun and good luck. ;]

(\__/)

Opublikowano

Nie no, idź na tą ekspedycję. Nałapiesz trochę umiejętności.

Potem jak ktoś szuka ludzi na ekspedycję, to piszą "Only experienced players"

(\__/)

Opublikowano

ja mam jeszcze jedno pytanie dlaczego robią sie dc (disconnect from the server)czy jest to za wolny net czy co bo mnie cholera bierze jak musze wlanczac gre siedem rrazy w ciagu kwadransa

Opublikowano

You are penalize from playing teh game. To czy to oznacza, że dostałem bana?:D Jeśli tak to mam pytanie dlaczego zbanowali mi postacie na ktorych byly itemy a nie hackowałem gm wyczaił czy jak czy przyadek?:x // Co do towjego pytania to możesz mieć wydaje mi się, że możesz mieć dc przez neta jak i przez sprzet tj. jeżeli coś ścigasz i garsz w dekarona to masz wiekszy ping i zawsze może cie wywalic.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

No, i stało się- Update ! :D

Z dniem 15.09 został zablokowany serwer Dekarona. Grę przejmuje teraz GameHI.

Dnia 17.09 GH odblokują dla nas serwery.

Wtedy należy wejść na stronę GameTribe i kliknąć opcję przeniesienia konta- wtedy nasze konto wraz z dobytkiem zostanie przeniesione na serwery u GH. Pobieramy nową instalkę i heja.

Przez kilka pierwszych dni będzie 2xexp, dojdzie Aloken i system aukcji.

Na servach GH ma być większy exp niż w "Tribiastym" Dekaronie, co strasznie mnie cieszy.

Niestety, wyeliminowana została część bugów, więc trzeba będzie pisać od nowa hacki... Coś za coś. xD

BTW. Gdyby jakiś zbłądzony Polak 60+ szukał gildii, to chętnie wezmę pod swe skrzydła. ;]

Mam nick Amundi (Dettseh`a zbanowali xD) i jestem Summem 90+. Moja gildia ma 2lv i są u mnie same zaje*iste koksy. Posiadamy również taki fajowy, błyszczący znaczek przy logo. ;]

Pozdro.

(\__/)

Pasjonat
Opublikowano

będą 3 serwery

1-pod eu

2-pod usa

3-pponoć nowy ale brak info puki co

czytaj nie będzie od zera, ale będzie można grać na każdym tyle że będą się różniły opóźnieniem więc dla nas najlepiej grać na tym pod EU

co do posta @Dettseh chciałem dodać że jeżeli konto zostało zbanowane to nie ma możliwości przeniesienia, jeżeli na koncie znajdują się dupe itemki to z chwilą przeniesienia zostaną one usunięte,

co do hacków czytałem że puki co ludzie czekają aż serwer odpalą i dopiero wtedy się będą martwić, więc jest nadzieja

Opublikowano

Jak coś, to pisać mailboxem.

Pozdro. ;]

(\__/)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...