Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0  

2 416 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pn? wersj? plików?

• TAK!
      2094
    • Mi wszystko jedno
      143
    • Nie rób...
      178
  2. 2. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak!
      2036
    • Nie!
      166
    • S? dobre, ale znam lepsze :)
      213
  3. 3. Czekasz na nowe wydanie plików z poradnikiem ?

• Tak!
      1992
    • Nie!
      156
    • Sam da?em rade to ustawi?.
      267

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no xczekamy na wersje 3.5 bo linku jak nie bylo tak i nie ma ;D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KTOŚ POMORZE!!!!

Mam problem, zrobiłem tak jak na filmikach ale kiedy klikam start server to pisze, [GUI] Server Jar file does not exist! please correct this in Server Config. Ktoś pomorze?

Dobra naprawiłem. Ale teraz mam inny problem, kiedy się łącze z serverem to pisze Niestety nie ma cie na wl, pliki By Krzysztofa V3

o co chodzi? :huh:

21ostq8.png

Dysk C: wydaje się bardziej zadowolony od dysku D:

Opublikowano

KTOŚ POMORZE!!!!

Mam problem, zrobiłem tak jak na filmikach ale kiedy klikam start server to pisze, [GUI] Server Jar file does not exist! please correct this in Server Config. Ktoś pomorze?

Dobra naprawiłem. Ale teraz mam inny problem, kiedy się łącze z serverem to pisze Niestety nie ma cie na wl, pliki By Krzysztofa V3

o co chodzi? :huh:

Co do wl to w Głownym folderze serwera w pliku server ustaw white-list=false , a jak masz tak ustawione i nadal jest wl to we folderze plugins usun pliki Whitelist

:)

Opublikowano

czekam już pare dni :D

Miały być wczoraj wieczorem... Byłem i patrzałem o 23:36 - Nie było

Dziś jest już zaraz 15, a po nich niema śladu :D

Krzysztofa, załamałaś/łeś mnie i osłabiłeś się w moich oczach ;(

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Pewnie odsypia po wczorajszym :D Wie ktoś co poradzić jak przy trzech osobach na serwerze mam straszne laggi? Daje 1gb ramu na serwer łącze mam 1,3 mb.

Opublikowano

Mam nadzieje, że już za niedługo będzie dostępna wersja V3.5 Miała być wczoraj, a nie ma ;/

Opublikowano

Ale przy 3 osobach? Az tak słaby to chyba nie jest...

A jednak, Przy takiej prędkosci łącza, prędkowc wysylania wynosi okolo 15kb/s a to malutko

Opublikowano

Siemka :)

Mam problem, otóż:

u mnie działa wszystko ok,

ale jak mój kumpel chce dołączyć, to jest napisane :"connection timed out". Wie ktoś co mogę z tym zrobić? Dodałem jego nick do ops.txt oraz do white-list. i nic nie zadziałało :angry:

Proszę o pomoc.

Opublikowano

@UP

Ja ściągne i sprawdze...

Dam Edita jak coś :D

Siemka :)

Mam problem, otóż:

u mnie działa wszystko ok,

ale jak mój kumpel chce dołączyć, to jest napisane :"connection timed out". Wie ktoś co mogę z tym zrobić? Dodałem jego nick do ops.txt oraz do white-list. i nic nie zadziałało :angry:

Proszę o pomoc.

Za mało ramu, za wolny net u cb lub u niego

Opublikowano

U was jak kupujecie w sklepie w skrzyni [betterShop] to kasa ucieka wam z głównego konta czy tylko z tzw "pocketa - keiszeni" ? Główne czyli te z IConomy po wpisaniu /money, cokolwiek nie kupie czy sprzedam to ciągle jest ten sam bilans.

Opublikowano

ALBO JA JESTEM TAKI TĘPY ALBO NIE WIEM BO NIC NIE KUMAM

Prosze o wyjanienie SZCZEGÓŁowe jak to wgrac na 1.7.2 i zeby dzialalo

info o kompie:

win7,1 giga ram itp :)

P.S - za co ten MINUS ! ?

Opublikowano

Ten V3.5 jest pod postem http://www.mpcforum.pl/topic/339739-dl-pliki-serwerowe-by-krzysztofa-na-minecraft-172/page__st__740__p__2788694#entry2788694 i działa :D

Wiem, bo sam już zacząłem korzystać tylko musiałem samemu zrobić ten plik startowy bo u mnie nie działał ;(

Prosze o plusiki za nformacje.

Link do v3.5

http://www.megaupload.com/?d=HHV9UNBV

P.S.

Brak Virusów :D

Opublikowano

Zessałem plik z linku jaki podał Kisielistas i odpaliło. Oczywiście po zmianie ustawień w pliku server.properties. A i muszę jakoś opanować (lub coś zmienić ) te komendy by dodać się jako admina lub wlasciciela, bo to z opisu i filmiku coś mi nie działa :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...