Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0  

2 416 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pn? wersj? plików?

• TAK!
      2094
    • Mi wszystko jedno
      143
    • Nie rób...
      178
  2. 2. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak!
      2036
    • Nie!
      166
    • S? dobre, ale znam lepsze :)
      213
  3. 3. Czekasz na nowe wydanie plików z poradnikiem ?

• Tak!
      1992
    • Nie!
      156
    • Sam da?em rade to ustawi?.
      267

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyłączyć zwierzęta? Bo jak w server.properties daje zwierzęta na false to i tak się pojawiają... Jak je wyłączyć?

64postow.png

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krzysiek zaje pliki wszystko gra tylko jeden problem mam... nie moge znaleźć tego pliku co się zmienia informacje... Możesz mi napisać gdzie on jest?

Opublikowano

Czy musze mieć konto premium żeby wbić na serwa z tymi plikami ? Bo jak chce wbić to mi pisze User not premium ;/ Onlinemode mam na False

reflink

Opublikowano

Co to jest za zj****e gówno? 1. Tego sie nie da odpalić.

2. Te twoje poradniki są tyle samo warte, co te twoje pliki.

3. Nie wiem co ty k*rwa pokazujesz, ale ci to nie wychodzi

4. Kiedy próbuję odpalić przez innego bukkita te twoje pluginy, wyskakuje mi gdy sie łącze" Nie ma cie wgl na Pliki serwerowe by krzysztofa.

Co to k*rwa ma znaczyc?

5. Ten twój cały menedżer jest jeszcze gorszy niż te gówniane pliki START server 1Gb,2,4 itp.

6. Nie wiem jaki ty masz w ogóle sprzęt w kopie "java i te inne", ale WIĘKSZOŚĆ ludzi nie może odpalić tego.

7. Nie wiem za co ci dają te plusy.

Możecie mnie zminusować, ale jak nie jesteś dzieckiem neo Krzysztofy, to przyznaj, że masz ten sam problem z "plikami?" serwerowymi o ile można "je" tak nazwać

@Edit

Jeszcze jedno. Jak nie umiesz konfigurować plików, to tego nie rób. Masz taki syf w permissions ze ja pie***le.

Po co to k*rwa robisz, jak tego nie umiesz! Już wole pliki ZeAs'a i innych użytkowników.

Ja nie umiem robić i nie robię, ale kiedyś umiałem i były lepsze!

No? dalej! minusujcie jak tak chcecie...

Cześć wszystkim, jestem MlodyCebo.

Robię grafikę!

Opublikowano

Krzysztofa a ja mogę zrobić tak że : jak dam Cuboida na miasto i w tym mieście chcę żeby normalni użytkownicy mieli dostęp np. do piecy i skrzyń w jakieś tam strefie.

Z góry thx

Gość SynekMTG
Opublikowano

No nieźle. Rób to dalej Krzysztofie :) Mam nadzieję że będą pliki serwerowe na następne wersje :) Mi wszystko działa. Musicie coś źle robić koledzy.

Opublikowano

gdy dodaje kogos do grupy z konsoli wyskakuje mi jakis tak jakby blad P2, nie wiem o co kaman;/ jezeli ktos by mogl mi podeslac jakis poradnik albo jakos pomoc z tymi plikami serverowymi by Krzysztofa v3.5 bede wdzieczny i kazdemy dam +

z regoly przesiaduje na teamspeak ip 80.87.46.38 nick admin albo piszcie na pw z gory THX all

54125859.jpg
Opublikowano

Mam problem. Jak odpalam pliki wszystko ok. ale przy ładowaniu pisze MC:1.4 Buckkit czy jakos tak. W grze jak serwer sie załaduje End of stream. Co mam zrobic?

Wyłącz Firewall i antyvira (lub je poprostu skonfiguruj do przepuszczania tego portu 25565)

Opublikowano

masz zaje.... racje tu jest tak najebane ze ja pierd.... to jest masakra i jezeli mozesz podaj mi kogos innego co posiada takie paczki pod 1.7.2 bo tu ku...wa nie da sie nawet dodac do grupy

...

Opublikowano

Co to jest za zj****e gówno? 1. Tego sie nie da odpalić.

2. Te twoje poradniki są tyle samo warte, co te twoje pliki.

3. Nie wiem co ty k*rwa pokazujesz, ale ci to nie wychodzi

4. Kiedy próbuję odpalić przez innego bukkita te twoje pluginy, wyskakuje mi gdy sie łącze" Nie ma cie wgl na Pliki serwerowe by krzysztofa.

Co to k*rwa ma znaczyc?

5. Ten twój cały menedżer jest jeszcze gorszy niż te gówniane pliki START server 1Gb,2,4 itp.

6. Nie wiem jaki ty masz w ogóle sprzęt w kopie "java i te inne", ale WIĘKSZOŚĆ ludzi nie może odpalić tego.

7. Nie wiem za co ci dają te plusy.

Możecie mnie zminusować, ale jak nie jesteś dzieckiem neo Krzysztofy, to przyznaj, że masz ten sam problem z "plikami?" serwerowymi o ile można "je" tak nazwać

@Edit

Jeszcze jedno. Jak nie umiesz konfigurować plików, to tego nie rób. Masz taki syf w permissions ze ja pie***le.

Po co to k*rwa robisz, jak tego nie umiesz! Już wole pliki ZeAs'a i innych użytkowników.

Ja nie umiem robić i nie robię, ale kiedyś umiałem i były lepsze!

No? dalej! minusujcie jak tak chcecie...

Co ty PIER...... !? Gów... wiesz o serwerach! Osioł by się domyślił, że serwer się uruchamia z "Menager Bukkita" !!! Co do permision, to wszystko jest genialnie. TYLE, ŻE JE...Y IDIOTA NIE RUSZYŁ DU..Y I NIE URUCHOMIŁ SERWERA JESZCZE RAZ PO AUTOKONFIGURACJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co do samego bukkita to jak ty pajacu chcesz go odpalić z innej wersji !? Serwer jest pod 1.7 i nic tu nie zmienisz. KRETYN !!!!!

A skoro sam nie potrafisz , to na ki h.j się udzielasz w kwestii twórczości ????? A co do twojego nick'a - takim się nie pomaga, takich się zakopuje. Miłego dnia =)

Opublikowano

zgadzam się z up i autorem tego posta.

Ja sam połowę plików tego paka musiałem sam ustawiać bo jedne nie były zupdatowane nie było w permissions dodane co miało być i jeszcze trochę.

Pewnie myślisz to poco to ściągasz albo coś takiego ale ściągnełem to żeby zobaczyć czy są fajne, oraz dlatego że nie działało mi włączanie przez konsole javy

Nabalama.png
Opublikowano

Wgrałem pliki Serwerowe na dedyka, dodałem ludzi do whitelist tylko tej w notatniku. Znaczy sie wpisalem ich nicki. Zapisalem restart serwera. Wchodze nie ma Cie na wl.... Jak mam kogos dodac a najważniejsze siebie?

PS:To dedyk nie ma konsoli jak cos...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...