Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0  

2 416 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pn? wersj? plików?

• TAK!
      2094
    • Mi wszystko jedno
      143
    • Nie rób...
      178
  2. 2. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak!
      2036
    • Nie!
      166
    • S? dobre, ale znam lepsze :)
      213
  3. 3. Czekasz na nowe wydanie plików z poradnikiem ?

• Tak!
      1992
    • Nie!
      156
    • Sam da?em rade to ustawi?.
      267

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja jak wpisuje w grze /group Nika Administrator

to mi nie dziala....... pisze /group- cos tam cos tam

Nika :) Mowilem zrob tak jak mowilem skurczybykowi

Wejdz w folder gdzie masz serwer, następnie folder PLUGINS, tam poszukaj FOLDERU "PERMISSIONS" i potem folder "World" (O ile taką masz nazwę folderu z zapisem) i otwórz plik "users".

Tam powinny być zapisane różne osoby (To chyba z serwera od Krzysztofy :D) i poszukaj nicku "Krzysztofa", usuń go i wpisz tam swój. Załatwione!

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo wejdz w plik "ops.txt" i wpisz swoj nick .

Włacz serwer i powinno działać

PROSZE O POMOC

To nic wielkiego ale mi to przeszkadza

Jak zmienic napisy na serwerze np. Witamy na serwerze craftx na witamy na serwerze XXX

Opublikowano

Java terminated unexpectedly. Check your configuration this has been logged in guierror.log

Jak to naprawic wczoraj normalnie serwer pracowal dzis chcialem go wlaczyc i taki blad co mam zrobic ?

athlonsygnaturka.png

Opublikowano

PROSZE O POMOC

Jak zmienic napisy na serwerze np. Witamy na serwerze craftx na witamy na serwerze XXX

pliki serwerowe/plugins i na dole masz pliki jar poszukaj gdzieś tam automessages.properties on się otwiera w notatniku i tam możesz edytować ;)

Opublikowano

PROSZE O POMOC

Jak chodzi o to co jesteś na serwerze i co jakiś czas pisze wiadomość to to co Up napisał.

A jak chodzi o to jak nowy gracz wejdzie na serwer i tam pisze witamy nowego gracza... to w plugins\Essentials w config (Na samym dole masz ta linike z Witamy..)

:)

Opublikowano

A ja mam taki problem, że jak biorę "Lava Bucket" I próbuję gdzieś położyć, to wyskakuje "you are not allowed..." w każdym razie chodzi o to, że nie mogę kłąść lawy z bucket'a, a range mam "Wlasciciel" i "Administrator". Co robić?

Widziałem, że nikt nie odpowie, a już na pewno nie Krzysztofa...

Napisało ci, że java została nieoczekiwanie zakończona, i pewnie coś się z javą stało.

AthlonX2 od Krzysztofa, to ty nie spodziewaj znaczącej odpowiedzi, bo mu albo się nie chce czytać, albo nie umie... A i następny raz patrz na poprzednie strony...

[...]@Edit 1

Mam rozwiązanie! W zakładce server config zamiast 2G, to ma być 1024M [...]. To za sprawą usera @jako501, do niego kierujcie plusy ;).[...]

Opublikowano

Krzysztofa a zrobisz pod 1.7.3 ?? Bo już jest :P +++++++++++

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Witam pliki są fajne lecz napotkałem problem a mianowicie chodzi o plugin xwarp; gdy chce dodać warpa to pisze mi : You don't have permission to add warp.... help :)

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

Czy jest możliwe zrobienie Anty-Griefing Protection? Zrobiliśmy miasto i nie chcielibyśmy żeby nikt jego nie zniszczył. Też nikt nie ma mieć możliwości budowania czegokolwiek budowania w nim. Czyli chodzi mi o zabezpieczeniu terenu na stałe, żeby nikt nie prowadził na danym terenie żadnych modyfikacji. Czy jest to możliwe? Proszę o pomoc.

Opublikowano

I jeszcze jedno. Dlaczego przed nick'ami nie ma tych rang i dlaczego nie mogę używać, ani wiadra, ani TNT, mimo, iż dałem sobie rangę koksa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...