Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0  

2 416 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pn? wersj? plików?

• TAK!
      2094
    • Mi wszystko jedno
      143
    • Nie rób...
      178
  2. 2. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak!
      2036
    • Nie!
      166
    • S? dobre, ale znam lepsze :)
      213
  3. 3. Czekasz na nowe wydanie plików z poradnikiem ?

• Tak!
      1992
    • Nie!
      156
    • Sam da?em rade to ustawi?.
      267

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemasz . Serwer jak najbardziej zoptymalizowany :DD super . Mógł byś zamieścić tutaj jeszcze spis mozliwych komend do wpisania? najbardziej korci mnie snieg jak włączyć żeby Rain'owało :) z góry dzięki i pozdro 4 you.

Śnieg to nie jest osobna pogoda, włącz deszcz i wejdź gdzieś gdzie leży śnieg(tj. najczęściej w górach) to tam będzie padał śnieg, a tam, gdzie jeszcze nie leży, będzie padał deszcz.

Jestem w trakcie przygotowywania Paczki plików V3!

Więc przygotujcie się na SZKOK xD

Ja mam nadzieje, bo to co, już jest, to mi na W7 32-bity z 4-GB ramu na mine'a 1.6.6 nie działa >_>. No chyba, że V3 też nie będzie działać, to wtedy postawie -...

Opublikowano

Bry,

Mam taki problem przeszkadza mi plugin HeroChat ale kiedy go usuwam plugin permissions przestaje działać jak to zrobić żeby permissions działał ??? :mellow:

1388964106-U305854.png

Opublikowano

Mi wyskakuje błąd "Java terminated unexpectedly. Check your configuration this logged in guierror.

Pomocy !!! czemu mi wyskakuje taki błąd ??? help

Java terminated unexpectedly. Check your configuration this has been logged in guierror.log

pomocy !!!!

pomóż mi ktoś z tym błędem !!!

Java terminated unexpectedly. Check your configuration this has been logged in guierror.log

krzysztofa powiesz co zrobic z tym błędem Java terminated unexpectedly. Check your configuration this has been logged in guierror.log

On nam nie odpowie, bo skoro pytało się już ok. 5 osób (w tym ja) no to odpowiedzi NIE ZNA. A i nie chce mu się napisać nawet że nie wie co z tym zrobić, a mógłby nawet napisać, że nie wie, albo myśli, co z tym zrobić, pzdro ;). A i że napisał post na tej samej stronie, co ci wszyscy użytkownicy wyżej, to już hamsko widać, że nie chce mu się odpowiadać -_-.

@Edit 1

Mam rozwiązanie! W zakładce serwer config zamiast 2G, to ma być 1024M w OBU polach. To za sprawą usera @jako501, do niego kierujcie plusy ;).

@Edit 2

Mam problem. Otóż Ja na swój serwer mogę wejść, ale jak mój kolega próbował, to wyskakiwało mu "Connetion is filed"(albo coś koło tego). A gdy próbowałem zrobić serwa na oryginalnych plikach serwerowych to mógł wejść, a w obu plikach propenties jest takie samo. Co robić :(?

@Edit 3

Od wersji 3 już jest dobrze

Opublikowano

Witam, za około godzinkę, dwie pliki V3 będą podane w 1 poście :)

@EDIT

Pliki już są, zapraszam do pobierania!

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Ja mam mały problem. Zastąpiłem tymi plikami pliki z craftserve skonfigurowałem server.prop usunąłem user z plików herochat, permissions etc. i po włączeniu serwera nie mogę na niego wyjść (piszę to samo jak gdy serwer jest off)

Opublikowano

Wszystko pięknie działa i super chodzi. Ale mam jeden problem, niemoge pudować na spawnie i w oków niego. Podobno usówało się jakis plik, ale jeszcze niewiem jaki. Bordzo prosze o pomoc. Z góry dzięki.

PS. Jeszcze + za pliki :)

Opublikowano

Wszystko pięknie działa i super chodzi. Ale mam jeden problem, niemoge pudować na spawnie i w oków niego. Podobno usówało się jakis plik, ale jeszcze niewiem jaki. Bordzo prosze o pomoc. Z góry dzięki.

PS. Jeszcze + za pliki :)

Proszę o kontakt gg:)Jak ci wszystko działa...7062871:)Pomozesz?Pisz!:)

Moze sie odwdziecze.

Opublikowano

PS. Sciagnijcie nowy craftbukkit i dziala na 1,7 ,

Jak zmienic powitalny napis ???? Serwer files by krzysztofa na wlasny (dam tam forum itp_?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...