Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0  

2 416 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pn? wersj? plików?

• TAK!
      2094
    • Mi wszystko jedno
      143
    • Nie rób...
      178
  2. 2. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak!
      2036
    • Nie!
      166
    • S? dobre, ale znam lepsze :)
      213
  3. 3. Czekasz na nowe wydanie plików z poradnikiem ?

• Tak!
      1992
    • Nie!
      156
    • Sam da?em rade to ustawi?.
      267

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ja mam taki problem:

Jak wchodzę na serwa jest wszystko ok ale po 15 sec. zaczyna się tak mulić, że nic nie można zrobić czekałem z 10 min i dalej się muliło ( komp ma zużycie procka 5% o neta 0 więc to nie od tego) Dodam jeszcze to, że wgrałem te pliki wszystkie i działało normalnie lecz ja chcę takie coś jak survival więc usunąłem pare pluginów i tak się zaczęło dziać wgrałem na nowo wszystkie pluginy i nic nie pomogło ;((

Proszę o szybką odpowiedź gdyż mój czas z servera leci ;(( (mam dedyka)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa (narazie :) ), jak to mówią starzy górale : THX

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] java.lang.NoSuchMethodError: net.minecraft.server.InventoryPlayer.j()Lnet/minecraft/server/ItemStack;

2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] at org.bukkitcontrib.ContribNetServerHandler.a(ContribNetServerHandler.java:178)

2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] at net.minecraft.server.Packet102WindowClick.a(SourceFile:28)

2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] at net.minecraft.server.NetworkManager.b(NetworkManager.java:226)

2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] at net.minecraft.server.NetServerHandler.a(NetServerHandler.java:91)

2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] at net.minecraft.server.NetworkListenThread.a(SourceFile:108)

2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] at net.minecraft.server.MinecraftServer.h(MinecraftServer.java:464)

2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:374)

2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:417)

2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] Unexpected exception

java.lang.NoSuchMethodError: net.minecraft.server.InventoryPlayer.j()Lnet/minecraft/server/ItemStack;

at org.bukkitcontrib.ContribNetServerHandler.a(ContribNetServerHandler.java:178)

at net.minecraft.server.Packet102WindowClick.a(SourceFile:28)

at net.minecraft.server.NetworkManager.b(NetworkManager.java:226)

at net.minecraft.server.NetServerHandler.a(NetServerHandler.java:91)

at net.minecraft.server.NetworkListenThread.a(SourceFile:108)

at net.minecraft.server.MinecraftServer.h(MinecraftServer.java:464)

at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:374)

at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:417) MAM IDENTYCZNY PROBLEM POMOZCIE! ;P

PROSZĘ O POMOC.NIECH KTOŚ SIĘ ODEZWIE.

Opublikowano

jak mi ktos powie jak usunac to [g] z herochatu to jest zajebisczym mistrzem ^^ to co tu czytam nie dziala...

Poratuje ++sikami jak zadziala!

Opublikowano

Kiedy cokolwiek włożę do okienka craftingu w plecaku wyskakuje coś takiego:

2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] java.lang.NoSuchMethodError: net.minecraft.server.InventoryPlayer.j()Lnet/minecraft/server/ItemStack;
2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] 	at org.bukkitcontrib.ContribNetServerHandler.a(ContribNetServerHandler.java:178)
2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] 	at net.minecraft.server.Packet102WindowClick.a(SourceFile:28)
2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] 	at net.minecraft.server.NetworkManager.b(NetworkManager.java:226)
2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] 	at net.minecraft.server.NetServerHandler.a(NetServerHandler.java:91)
2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] 	at net.minecraft.server.NetworkListenThread.a(SourceFile:108)
2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] 	at net.minecraft.server.MinecraftServer.h(MinecraftServer.java:464)
2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] 	at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:374)
2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] 	at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:417)
2011-09-20 14:31:26 [sEVERE] Unexpected exception
java.lang.NoSuchMethodError: net.minecraft.server.InventoryPlayer.j()Lnet/minecraft/server/ItemStack;
at org.bukkitcontrib.ContribNetServerHandler.a(ContribNetServerHandler.java:178)
at net.minecraft.server.Packet102WindowClick.a(SourceFile:28)
at net.minecraft.server.NetworkManager.b(NetworkManager.java:226)
at net.minecraft.server.NetServerHandler.a(NetServerHandler.java:91)
at net.minecraft.server.NetworkListenThread.a(SourceFile:108)
at net.minecraft.server.MinecraftServer.h(MinecraftServer.java:464)
at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:374)
at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:417)

I nic nie można zrobić ;( (serwer sie wiesza i trzeba restartować)

Z tego co wyczytałem i sam pokombinowałem błąd spowodowany jest pluginem "BukkitContrib" a co za tym idzie i "KillXray", po usunięciu tych dwóch pluginów powinno nie być już tego błędu. Przynajmniej tak było u mnie.

Pozdrawiam NieUmiem

120tag.png

Opublikowano

Z tego co wyczytałem i sam pokombinowałem błąd spowodowany jest pluginem "BukkitContrib" a co za tym idzie i "KillXray", po usunięciu tych dwóch pluginów powinno nie być już tego błędu. Przynajmniej tak było u mnie.

Pozdrawiam NieUmiem

Jesteś super. DZIAŁA

PLUSA MU

@edit

Następny problem. Gram na serwie jako gracz (i chce żeby tak było) i nie mogę zabezpieczać skrzynek. (you have no permission to that) ale już na /sethome i /home mogę. Kiedy usuwam permissions (całkowicie) mogę zabezpieczać skrzynki a /home już nie. Wie ktoś w czym problem ? (powiem tylko ze serwer ma być tylko dla graczy- żadnych adminów. Ot z kumplami chcieliśmy w czystego minecrafta pograć, jedynie z zabezpieczeniami i komendą home.)

Opublikowano

Hej zapomniałem poprawić permissions i ten błąd co opisaliście .. :)

Do wieczora naprawie i wyjdzie fix 6.1.

Pozdro i sorki, ale robiłem to o 5 rano więc trochę byłem zamotany :D

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano
jak mi ktos powie jak usunac to [g] z herochatu to jest zajebisczym mistrzem ^^ to co tu czytam nie dziala...

Poratuje ++sikami jak zadziala!

Jest możliwość, ale co Ci to przeszkadza?

Nie ma sensu tego kasować, bo za dużo zachodu z tym, ponieważ plugin jest jakoś zabezpieczony, że samo skasowanie tego tylko pogorsza sprawę :)

ps.

Fix 6.1 już w drodze na uploadzie :D

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Wielkie dzięki, Ale Krzysztofa pomóż mi , teraz mam problem iż nigdzie nie mogę budować kładę klocek i znika kumpel tak samo nie może budować o co chodzi? Dzisiaj się to spieprzyło

Opublikowano

Silnik jest zajebisty ale jedno mnie szczerze wkur*** jak próbuje wejść na własny server to pisze mi "you moved too quickly (hacking):(" i tak mam co chwile ..

Spearow

Opublikowano

jestem kompletnie zielony w tych sprawach i gdy klikam start wyskakuje "[GUI] Server Jar file does not exist! please correct this in Server Config."

Opublikowano

hej oto link do najnowszej wersji z fixem, potem to opisze :)

http://www.fileserve.com/file/xNyPW9J/Server_Files_By_Krzysztofa_V6.1_PL.rar

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

niewiem czy to pytanie był ale raczej nie .

więc przede odrazu do rzeczy jak włanczam serv i siię loguje to jest w trybie creative mode próbywałę nawet z singla survwal mepke wtawić i nic pomórzcie.

oczywiście chodzi o wersje 1.8

Opublikowano

Dlaczego jest taki bug ze jak daje sobie itemek z too many to pozniej musze na niego kliknac w eq zeby go miec? ;p

Odpowiedzcie a bedzie +

Poza tym kurna chce ustawic /ppset bo sobie wgralam preasureport i kurna pisze: krzysztafa ci zabrania ble ble ble, ja wale, co sie dzieje z ta 1.8 w 1.7 (mam wlasciciela)wszystko dzialalo, po chuja notch robil to 1.8 .

i jak wylaczyc dzialanie creperow? bo pliki twoje pliki 5 i 4.2 byly najlepsze teraz sa do dupy i tyle. jest mega duzo bugow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...