Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0  

2 416 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pn? wersj? plików?

• TAK!
      2094
    • Mi wszystko jedno
      143
    • Nie rób...
      178
  2. 2. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak!
      2036
    • Nie!
      166
    • S? dobre, ale znam lepsze :)
      213
  3. 3. Czekasz na nowe wydanie plików z poradnikiem ?

• Tak!
      1992
    • Nie!
      156
    • Sam da?em rade to ustawi?.
      267

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm, odpalam serwer na start serwera 4g jre6 x64, wchodze na niego, chwile dziala, potem lag i wywala. pisze info : internal exceptacjon: java.net.sockettimeoutexception: read time out.

o co w tym chodzi? ;/

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kszysztofa Hmod jest zjebany na 1.8 :D Wiem bo wystarczy to usunąć i wszystko śmiga.

Mój kanał na YouTube

http://www.youtube.com/user/skora120?feature=mhee

Mój komputer:

Procesor: AMD Phenon II X4 965 3,4GH X 4

Ram: 8GB

Karta Graficzna: GeForce GTX 460 1GB

Twardziel: 1T

Opublikowano

Mam problem.Gdy próbuje odpalić serwer na GUI wyskakuje mi takie coś 2011-10-09 17:38:52 Server error. Java terminated unexpectedly.

Proszę o pomoc :D

Opublikowano

Ja mam problem gdy odpalam Start Menu GUI.exe to pisze mi W stacji nie ma dysku. Włóż dysk do stacji \Device\Harddisk1\DR3.

Co mam zrobić.?

Proszę o pomoc ;]

Opublikowano

Witam

Pliki serwerowe Bardzo ładnie przygotowane, ładne spolszczenie.

Mam jednak problem... Otóz gdy wyrzuce jakis przedmiot z eq to w konsoli wyskakuja bledy z javy i po chwili serw sie crash-uje.

Wie ktoś jak temu zaradzić ?

Bardzo proszę o Szybką Odpowiedź :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Możecie mi odpowiedzieć na mój problem ?? w server.properties wyłączyłem wh liste w plugins >> wh lista >> whitelist.properties też dałem false a wh lista niby dalej jest włączona i kolega nie może grać . Proszę o pomoc.

I Jeszcze drugi problem. Otóż w ops dałem swój nick a admina nadal nie ma. Czy odpowiada za dawanie admina plugin: KiwiAdmin ?? Jeżeli tak to jak tam do niego się dostać i dać admina ?

76561198034439306.png

Opublikowano

Możecie mi odpowiedzieć na mój problem ?? w server.properties wyłączyłem wh liste w plugins >> wh lista >> whitelist.properties też dałem false a wh lista niby dalej jest włączona i kolega nie może grać . Proszę o pomoc.

... odp:

Musisz wypi... katalog *(Whitelist) i plugin ( Whitelist.jar) z pluginsów , wtedy nie ma problemu :)

*samo usunięcie katalogu nic nie daje , koniecznie Whitelist.jar !!!!

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Jeszcze prosiłbym o pełną listę komend dla admina. Jeżeli dało by radę to w pliku txt czy jakim tam. Prosił bym jeszcze aby w liscie komend znajdowała się komenda na nadawanie komuś terenu łopatą zaznaczanie czy czym tam.

76561198034439306.png

Opublikowano

mam problem GDY WPISUJĘ /permissions wilk w:world parents remove gracz Jest napisane NA CZERWONO NIE MASZ UPRAWNIEN DO TEJ KOMENDY. !! HELP TO JEST DEDYKOWANY SERW... i w OP dałem se adma itp bo wpisuję cmd a tego nie mogę :(

Opublikowano

332211 Ponieważ nie masz uprawnień. Byś musiał dodać sobie tą komendą w konsoli albo ręcznie.

fiilith666.png

filith666.gif

Awatar by YarOxPL (nie jest na mpc forum ^^)

Opublikowano

mam problem GDY WPISUJĘ /permissions wilk w:world parents remove gracz Jest napisane NA CZERWONO NIE MASZ UPRAWNIEN DO TEJ KOMENDY. !! HELP TO JEST DEDYKOWANY SERW... i w OP dałem se adma itp bo wpisuję cmd a tego nie mogę :(

Otóż jest łatwiejszy i mniej skomplikowany sposób niż pier**lenie się z komenda :D

Wejdź w plugins>permissons>world> otwórz plik users czym byle ja polecam Notepad++ jak masz tam coś w stylu:

users:

twojanazwa:

permissions:

groups:

- Gracz

to zamiast Gracz wpisujesz Wlasciciel/Administrator/mod itp :D

czekasz 2 minuty lub resetujesz serwer i masz :D

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Masz takie coś

Twój nick:

permissions:

groups:

- Dowolna ranga

Wpisujesz nick przed : i gdzie dowolna ranga to np Wlasciciel tylko ma być odstęp między - a wlascicel jak to zrobisz w konsoli wpisujesz reload i logujesz się na serwerze.

Opublikowano

Ale mi 2x naraz [Wlascicielwlasciciel] (i dopiero nick ) HELP !

groups:

Wlasciciel:

default: false

permissions:

- '*'

inheritance: []

info:

prefix: '&4[Wlasciciel]'

build: true

\

Tak to wylgąda a jeżeli wpisze prefix: '&4[Wlasciciel] to nie dziala

Dobra znalazłem na to sposób to moja tajemnica :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...