Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0  

2 416 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pn? wersj? plików?

• TAK!
      2094
    • Mi wszystko jedno
      143
    • Nie rób...
      178
  2. 2. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak!
      2036
    • Nie!
      166
    • S? dobre, ale znam lepsze :)
      213
  3. 3. Czekasz na nowe wydanie plików z poradnikiem ?

• Tak!
      1992
    • Nie!
      156
    • Sam da?em rade to ustawi?.
      267

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dodać nowego warpa na serwer ?

Proszę o szybką odpowiedź.

Musisz posiadać OP lub range administrator i piszesz /setwarp nazwa :> a usunięcie /removewarp nazwa i tyle ;d

boom

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z tym pobraniem pliku do końca , to jak wam pisze 100% odczekajcie z 1min aż wam go zapisze na komputerze :) Też myślałem ze bd musiał od nowa ściągać , a tu chwilkę poczekałem i koniec :] Wiec nie srać tu ,wszystko działa jak należy . Pozdr

Opublikowano

Krzysztofa ale naprawdę nie wiesz co może być przyczyną tego ciągłego resetu na servie co 5 sec? ; <

Pliski są super ale ten 1 bug...

U mnie to samo. Co na to mozna zaradzic?

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Dobry pomysł zrobię to tak, że będzie już gotowe miasto z Cuboidami i działkami w dużej ilości z drogami itp :)

Ale pamiętajcie, że to dopiero w wersji 7.0 nad którą trochę muszę popracować, ponieważ moje plany co do tej wersji są dosyć spore :D

Kiedy gdzieś byłaby wersja V7.0. :) Bo się już nie mogę doczekać żeby serwer zrobić

Bedzie mega plusik:D

Opublikowano

To co z tym problemem?

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

Niech ktoś odpowie odnośnie pvp, bo mobarene zrobiłem a jak zrobić żeby ludzie się mogli nawalać ?

I jeszcze mam problem, bo dałem ten teren na mob arenie i teraz mam mały problem bo zapomniałem dać tabliczek a już ich nie mogę postawić bo ten teren jest jak teren wycofać ?

I odnośnie plugina tego WordEdit jak to odpalić żebym widział kreski terenu? bo jak zaznaczam to nie widzę tych kresek i tak na ślepo to jest lippa

Opublikowano

odświeżam, a co do pytań @UP mówiłem już czekajcie na aktualizacje :)

Do niedzieli/poniedziałku powinna być, ponieważ w piątek jadę nad morze, ( nie bałtyckie :D ) w niedziele wracam, ale może przed wyjazdem coś wykombinuje :D

Tak więc proszę mi tu nie spamować :}

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

jest na tym serwerze plugin cuboid??

jak tak to może mi ktoś powiedzieć jak dać cuba na cały teren a potem na pojedyncze i jak to zrobić był bym wdzięczny ;d

POMOGŁEM

DAJ

LIKE

Opublikowano

Lol ile masz plusów za te pliki :P

Przydadzą mi się napewno do wyławiania aktualnych pluginów, bo samemu mi się szukać nie chce xD

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano
@up

I jak byś mógł zamien Lockette na LWC :)

spoko robi sie :)

Pliczki są fajne ale mam problem bo wyskakuje mi comunication error i niemoge wejść na serwer. Dlaczego ??

już mówiłem, że obecnie najnowsze pliki na 1.8 nie chodzą w 100% dobrze, musicie czekać na nowe pliki, które ukażą się w przeciągu kilku dni :D

jest na tym serwerze plugin cuboid??

jak tak to może mi ktoś powiedzieć jak dać cuba na cały teren a potem na pojedyncze i jak to zrobić był bym wdzięczny ;d

Jest worldGuard

Jak byś mógł dać na inny hosting to byłbym wdzięczny.

Nie mógł bym, obecny hosting mi bez premki pobiera pliki z prędkością 1200 Kb/s, więc poco Ci więcej ?

Pozdro jestem w trakcie robienia nowych plików ;)

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano
a czy moglbys zrobic serwer na 1.8 ale z modem Mo' Creatures ??

Na bukkita tego moda nie ma :)

@edit

Tzn albo nie ma, albo jest, a jak by nie było dało by się to wgrać w bukkita :)

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

A mógłbyś zrobić jakieś pliki serwerowe (NOWE inne niż te aby był w nich jakieś fajne MODY i podstawowe pluginy np. WeaponMod)? Kto za niech da komentarz że chce i da plusa+ KRZYSZTOFOWI

Opublikowano

Dawid1000 jak chcesz to se wgraj te "jakieś fajne MODY i podstawowe pluginy np. WeaponMod)" a nie będziesz mu dupe truł -.-

Gościu też ma własne prywatne życie.Ciesz się że wgl te pliki zrobił !

1379958827-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...