Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0  

2 416 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pn? wersj? plików?

• TAK!
      2094
    • Mi wszystko jedno
      143
    • Nie rób...
      178
  2. 2. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak!
      2036
    • Nie!
      166
    • S? dobre, ale znam lepsze :)
      213
  3. 3. Czekasz na nowe wydanie plików z poradnikiem ?

• Tak!
      1992
    • Nie!
      156
    • Sam da?em rade to ustawi?.
      267

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

krzysztofa pomożesz? bo mi propessions czy jak to się nazywa (od rang) nie chce mi działać żadne nowe instalacje itd. OK naprawiłem to sam

I jak zmienić nazwę kasy z Coins na inną?

Wiesz jak poprawnie wgrać plugin Iconomy chest shop bo mi coś nie chce działać i mi jakiś błąd wyskakuje?

Albo czy da się zrobić tak żeby komenda /shop działała w odpowiednich miejscach(czyli muszę wejść do odpowiedniego budynku i wtedy mogę jej użyć) i żeby nie było wszystkich itemów tylko żebym ja wybrał. Na przykład wchodzę do sklepu z narzędziami i wpisuje /shop list to mi wskakuje mieczy,toporek, kilof i łopata nic więcej.

A i jeszcze jedno jak wyłączyć żeby nie wywalało jak ktoś nic nie robi bo albo to u mnie się dzieje albo nawet jak cos robię bez podstawy mnie wywala.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem włączam konsole McGui i gdy odpalam serwer wyskakuję mi taki błąd :

Server error. Java terminated unexpectedly.

2011-06-14 13:58:04 Server error. Java terminated unexpectedly.

Mam to samo... zainstalowałem najnowszą wersje javy JDK i JRE.

Też tak mam ;/

Mam problem mam wersje Minecrafta 1.6.6 i jak się loguje na serwer piszę outdated serwer!

Sam zrobiłem grupę i nie mogę dodać nikogo.

Mówiłem, że permissions mam swoje a PermissionsPlus jest Krzysztofa

W 2 zakładce masz dwa podpunkty Xms Mermory i w tych zmien 2G na 1024M będzie działać na 100% też tak miałem

43591minecraft_logo.png

Ta Gra Zmieni Twoje Życie !!

43589agtzc.png

mca.png

mca.png

mca.png+

Opublikowano
I jak zmienić nazwę kasy z Coins na inną?

W plugins/Iconomy/config.yml

Masz takie coś:

System:
   Default:
       Currency:
           Major: [ 'Dollar', 'Dollars' ]                # Major ([Major].Minor) 1.00 Dollar (With Seperate 1 Dollar)
           Minor: [ 'Coin', 'Coins' ]                    # Minor (Major.[Minor]) 0.23 Coins  (With Seperate 0 Dollars, 23 Coins)
       Account:
           Holdings: 30.0                            # Default holdings on hand upon join / creation.
       Bank:
           Name: iConomy                             # Default Bank Name
           Currency:
               Major: [ 'Dollar', 'Dollars' ]
               Minor: [ 'Coin', 'Coins' ]
           Account:
               Fee: 20.0                             # Default cost to register an account
               Holdings: 30.0                        # Default initial account holdings

Chyba już dalej se poradzisz :)

Jak usunąć moderatora z serwera?

napisz w konsoli:

group nick Gracz

gdzie nick tam nick tego moderatora, którego chcesz degradować :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Witam, server startuje ladnie, ale nie da sie dolaczyc. Pisze Bad login a w serwerze IP:port lost connection. A dolaczam podając IP z hamachi:25655 port. Oczywiscie wzielem add whitelist NICK i dalej nie dziala

Wersja minecrafta : 1.6.6

Opublikowano
Wiesz jak poprawnie wgrać plugin Iconomy chest shop bo mi coś nie chce działać i mi jakiś błąd wyskakuje?

Albo czy da się zrobić tak żeby komenda /shop działała w odpowiednich miejscach(czyli muszę wejść do odpowiedniego budynku i wtedy mogę jej użyć) i żeby nie było wszystkich itemów tylko żebym ja wybrał. Na przykład wchodzę do sklepu z narzędziami i wpisuje /shop list to mi wskakuje mieczy,toporek, kilof i łopata nic więcej.

A i jeszcze jedno jak wyłączyć żeby nie wywalało jak ktoś nic nie robi bo albo to u mnie się dzieje albo nawet jak cos robię bez podstawy mnie wywala.

krzysztofa a z tym jeszcze pomożesz?

Opublikowano

Mam taki problem otóż kiedy ktoś próbuje wejść na serwer ma END OF STREAM a ja mogę normalnie wejść.

( wiem że to już gdzieś było ale szukałem tego i nie mogłem znaleźć)

Nabalama.png
Opublikowano

Yes wszystko działa tylko takie pytanko czy jak ktos sie zajerestwuje to może se wpisac /give swoj nik i co che czy tylko admin a jak tak to jak dodwać admina i jak mu ustalić hasło

Opublikowano

no naprawdę proszę o pomoc bo chce zrobić fajny serw. ;p

Opublikowano

/jail nick

komenda na uwięzienie kogoś w więzieniu, tylko wcześniej musisz zrobić to więzienie i ustawić je odpowiednio komendą :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Pomoże ktoś z End Of Stream ?? bo działało... działało.. i co ? tak pizd! nie działa!!

Jak ktoś chce wejść na serwer to co pisze?? Tak! End Of Stream

Więc napisz ktoś co z tym zrobić jave i jdk najnowsze

Sory za spam ale nie mogłem znaleść nigdzie na w tym temacie (nie chce mi się tak bardzo szukać bo jak by mi się zachciało to bym znalazł)

@Edit

HA! rozwiązałem ten problem!

Pewnie chcecie wiedzieć jak?

A otóż coś jest nie tak z whitelist bo jak masz w ustawione na false to nie wyskoczy ci wiadomość o whitelist te serwer na plikach... i pisze End Of Stream wiec jak macie taki błąd to najprawdopodobniej przez to :]

Nabalama.png
Opublikowano

Ja mam oto taki problem: gdy włączę serwer wszystko git.Ale minecrafta już włączyć nie mogę . Nic mi nie wyskakuje tylko po prostu minecraft nie chce mi się włączyć .Mam za mało RAM ?

Leci plusik +

Opublikowano

Mam problem mam serwer tak :

#Minecraft server properties
#Thu Apr 21 15:46:10 CEST 2011
level-name=world
hellworld=false
spawn-monsters=false
online-mode=false
spawn-animals=false
max-players=60
server-ip=5.48.241.176
pvp=false
level-seed=567734
server-port=25565
allow-flight=false
white-list=false
spawn-protection=0

I pisze mi ze mnie nie ma na Wl wtf?

jeśli w folderze z pluginami znajduje sie whitelist to to usun jeśli pomoglem daj "+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...