Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0

[Dl] Pliki Serwerowe By Krzysztofa Na Minecraft 1.0.0  

2 416 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy robi? nast?pn? wersj? plików?

• TAK!
      2094
    • Mi wszystko jedno
      143
    • Nie rób...
      178
  2. 2. Czy podobaj? Ci si? moje pliki?

• Tak!
      2036
    • Nie!
      166
    • S? dobre, ale znam lepsze :)
      213
  3. 3. Czekasz na nowe wydanie plików z poradnikiem ?

• Tak!
      1992
    • Nie!
      156
    • Sam da?em rade to ustawi?.
      267

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krzysztofa wiem że PermissionPlus do tego służy, ale jak dodaje to wyskakuje mi:

An internal error occurred while attempting to perform this command

O to mi chodzi :D

Opublikowano

Hmm ja nawet odpalić nie mogę ...

Uruchamiam ''Start serwera - 2 GB ram'' albo ''Minecraft Serwer menager'' i nic nie działa ;/

Opublikowano

[g] Oznacza globalny czat, da się to usunąć, ale będziesz miał przerwę w nicku.

Możesz wywalić plugin: GlobalChat, ale nie będzie prefixów itp w nickach.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Jest takie coś, ale głupio to chodzi i nie warto nawet tego instalować, bo trzeba coś takiego w rodzaju serwera 2 robić i każdy musi odpalać dodatkowo to, więc mija się to z celem:)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Mam pytanie czy da się wyłączyć wylatujące liście bo gdy rozwale drzewo to wylatują (odrazu) zamiast sadzonek a ja bym chciał normalnie że jak zniszczę całe drewno to powoli to znika i wylecą np. 2 sadzonki. Jeśli wiecie jak to wyłączyć proszę o wytłumaczenie.

Dam Plus za pomoc.

@edit

I czy da się jeszcze zmenic napis jeśli niema kogoś na white liscie bo mi to trochę nie pasuje Pliki serwerowe by Krzysztofa "Test"

Jak dodać nowe rangi? Np. Elfy i da jej kolor np ze jak się pisze na czacie żeby wyświetliło [elf] KrzychuLP

Opublikowano

Krzysztofa mam opa i dalej mi te PermissionsPlus nie działa.

PS: Czy PermissionsPlus musi być skonfigurowane jakoś z permissions?

Bo ja mam od cb PRPLUS a PR swoje.

Opublikowano

@edit

I czy da się jeszcze zmenic napis jeśli niema kogoś na white liscie bo mi to trochę nie pasuje Pliki serwerowe by Krzysztofa "Test"

tak wejdź w plugins/whitelist/whitelist a potem linijkę kick-message= zmień na własną

Jak dodać nowe rangi? Np. Elfy i da jej kolor np ze jak się pisze na czacie żeby wyświetliło [elf] KrzychuLP

Chyba poprostu wpisujesz tak jak pozostałe rangi w Permissions albo zamieniasz już istniejące

Krzysztofa mam opa i dalej mi te PermissionsPlus nie działa.

PS: Czy PermissionsPlus musi być skonfigurowane jakoś z permissions?

Bo ja mam od cb PRPLUS a PR swoje.

nic nie trzeba zmieniać np. jak chcesz dodać admina komuś to wpisujesz /group nick_gracza Administrator ( nie może być wpisane np admin bo taka ranga nie istnieje ! )

Nabalama.png
Opublikowano

Przepraszam ale to znowu ja xD Mam kolejne pytanie ponieważ przed chwila grałem z kolega na serwie (on dopiero zaczął) no więc normalnie zarejestrował się ale gry chciał użyć komendy /warp nie mógł tego zrobić czy jest potrzebna jakaś ranga żeby to włączyć i czy da się to jakoś wyłączyć żeby każdy mógł iść na warp?

I jeszcze jedno ja jestem zielony w tych bukkitach to czy ktoś mógł by dodać nowe rangi u z uploadowac plik do ściagnięcia. Gdyby tak to chodziło by mi o to żeby doszły rangi takie jak Pirat, Elf, Krasnolud, Człowiek oraz Szef-Piratów, Szef-Elfów, Szef- Krasnoludów, Szef-Ludzi.

Normalne rangi te krasnolud itp. musza móc budować używać warpów (takie najważniejsze), a szefowie To tak jak admini komendy give itd ;p

Opublikowano

Czemu wyskakuje ten błąd??? Co źle skonfigurowałem ???

Java terminated unexpectedly.

Raczej dobrze ustawiłem lokalizacji java.exe

@E*it : Ok, musiałem przestawić na 1G...

Opublikowano

to ktoś zrobi mi te rangi?

ok już wiem jak zrobić te rangi starczy edytować tylko permisions xD jednak nie wiem która linijka jest od tego by ktoś mogł używać warpów więc proszę z tym o pomoc.

I jeśli można czy ktoś zrobiliby mi range Człowiek chodzi mi oto żeby miał normalne prawa jak gracz (i żeby mógł używać warpow) a napis przed nickiem był np koloru pomarańczowego Człowiek

Opublikowano

to znowu ja sory że pisze jeszcze raz ale niech ktoś chociażby pokaże wzór jak zrobić range. I mam pytanie jak zgrać plugin IConomyChestShop z permisions.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...