Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Gotowce 2010 Jakich Jeszcze Nie Było

matix939

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie na plikach Mcncc.pl 2010 był problem z sh make.sh nie działała komenda:/ Teraz zobacze na plikach By Arymanik

Co do 'game' nie miałem żadnego problemu.

I co do game z V2 radzę go nie dawać max lv 127 do tego jakis lipny:/

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czemu ja nie mam tej ścieżki ? /usr/home/game/share/locale/germany/ mam usr a home u mnie nie istnieje. Dlaczego ?

s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!!

200 postów [V]

Opublikowano

Powie mi ktoś z jakim klientem to pracuje poprawnie. lub poprostu niech poda linka pod to chyba ze moge użyć plikow z LomaXMT2

27402144507863919339.jpeg

Pasjonat
Opublikowano

Zajebiste pliczki, plusik i 5 dla autora tylko mam pewien problem, wszystko elegancko wgrywam w fillezilla, potem robię reset serwera i zamiast operation time out to jest connection refused. Kilka razy restartowałem serwer i tak samo ciągle jest, może mam złe pliki serwerowe(Aryman)Jakie polecacie do ściągnięcia?

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Opublikowano

Siema! Mam pytanie zaczynam dopiero prace nad 2010 i nie wiem o co chodzi dry.gif Czym się różni update V2 a ten 1 ? i Jak go wgrać normalnie w FilleZila ? czy jakoś specjalnie a ten 1 tak samo ? Będzie + za odpowiedź ! :).

smyhrq.jpg

Zbieram +. Jeżeli Tobie w jakiś sposób pomogłem to daj tego + Ciebie to nic nie kosztuje, a mnie motywuje do dalszej pracy .

Cześć [username] daj plusa

:D.

Opublikowano

Sry dobre pliki tylko wbić nie mogę jak to się robiło bo podałeś ten klient i mi error wyskakuje... :/

proszę o pomoc dam +/- *5

Opublikowano

Pobieram i mam nadzieje że nie na darmo bo mam słaby internet 20 minut :D

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Zatkało mnie....

Pliki exstra troszkę można zmodyfikować i jest dobrze :D:D

Postaram się zrobić serwer i na 100% cię zaproszę :D:D

KONIEC NA TYM KONCIE

Opublikowano

Mi pliki działają , nie wgrałem po prostu plików map , ale mam inny problem , znalazłem tylko 4 handlarzy handlarzy roznosci zbrojami x2 i bronią moze ktos podać współrzędne pozostłych i ich id

PLusika dam :D

Opublikowano

Mam pytanie z czego szkaty blasku dropią??

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...