Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Gotowce 2010 Jakich Jeszcze Nie Było

matix939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam 1 pytanie na jakich plikach serverowych zadziala ? Bo ma by arymanik i mi sie wyswietla connect refused

Napisane jest 2010

Opublikowano

Czy będzie update V3 Czekam :P

Podpinam się!! Podoba mi się "V2" lecz czuję że możesz jeszcze czymś lepszym nas zaskoczyć :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

te gotowce są bdb pewnie wy nieumiecie ich wgrać

"Mimo wszystko do normalnego życia jest potrzebna nam druga osoba."

Każdy kiedyś musi...

Koniec z MpcForum.pl

Opublikowano

działa, serwer sie uruchamia ale jak daje launchera to mam jak wpisze poprawinie login i hasło jakie ustawiłem w mysql to mam "błąd połączenia z serwerem " a jak dam byle jaki to mam " nieprawidłowe hasło lub login": no załamać się można ... co z tym zrobić?

Opublikowano

Czemu jak chce zrobić epika z broni to ich nie widzę? ;D To jest zagadka.. ;p (wgrałem pliki do pack...)

Ahh i poproszę ID WSZYSTKICH HANDLARZY !

Opublikowano

eh ale lipa nie mam tej scieszki w FilleZilla

/usr/home/game/share/locale/germany kurcze jakie musze mieć pliki zebym miał takie scieszki ? proszę o link ^^

albo Zrub te pliki na pliki z hongkong zeby była ścieszka /usr/rain/channel/locale/hongkong czy cosi takiego byle by był folder hongkong a jak nie da rady to prosze o pliki serverowe zeby były germany ^^ za pomoc daje 5+

Opublikowano

Pliki nie działają, po wgraniu ich do SFTP serwer odmawia współpracy. A więc minusik dla pana.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

zdupcył mi tylko serwa jakby w 1 poście nie mogło być napisane żeby nie wgrywać map a teraz nawet nie mogę zrobić od nowa serwa genialnie ...

Możesz usuń i wypakuj pliki serwerowe od nowa... Te pliki są dojebane.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Czy te gotowce będą działać a plikach serverowych 2011 ? Jeśli nie prosił bym o podanie jakiś plików pod 2010 , gdyż nie mogłem znaleźć działającego tematu dotyczącego tych plików .

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/501837-mega-tutorial-serwer-od-podstaw-na-32-bitowym-freebsd-82/page__p__3584600#entry3584600

masz tutaj

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...