Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Gotowce 2010 Jakich Jeszcze Nie Było

matix939

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no no niezle a na tych plikach 2010 nie wlami sie sie nikt I nie zrobi gm mode sa one zabezpieczone?

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Da sie zmienić, otwórz Navicat, wejdź do Player -> mob_proto i pozmieniaj tam te "krzaczki" na polskie

@up

to nie są pliki serwerowe. One nie dają żadnych zabezpieczeń.

Opublikowano

a ja znowuż wkoncu nie wrzucilem tego folderu map i wszystko dziala, ale sztabki nie dropia, handlarze sie nie otwieraja (cos po niemiecku pisze) jak wybiore np 0lvl. Moze jednak wrzucic ten map?

Pasjonat
Opublikowano

@up

już w tym temacie napisałem co zrobić jak Ci sie npc nie otwierają. Na forum też jest tut inny od mojego:

Jak Ci się nie otwierają NPC to usuń te 3 Questy

npc_gemischtwarenshop.quest

npc_ruestungsshop.quest

npc_waffenshop.quest

i wgraj wszystko na nowo komendą sh make.sh

Opublikowano

pliki są zachęcające , własnie pobieram oczywiście nie długo bedzie nowa prezka na mpc do mojego serwa osobiscie zminie lv na start i moze wycofam metki z npc bo bedzie duzo kasy dropic ale to czas pokaze leci +

Opublikowano

wszystko spoko , nie działa , wywala błąd taki jak u wszystkich ;] Dam ci limit 5 i +sy jak dodasz całe pliki serwerowe gotowe do odpalenia ;) Jak narazie +

4sw9.jpg

Opublikowano

Prosze o pomoc ;/

Gdy włączam serwer w naszej konsoli na koncu jej pisze :

Assertion failed: (m_pUsedlist==NULL && "CDynamicPool::`` CDynamicPool() - NOT Clear"), function ~CDynamicPool, file ../../common/pool.h, line 41

Prosze was bardzo o pomoc ;/ (Wszystko wgralem jak nalezy! (V2)

Beda plusiki ;]

Proszę o szybką odpowiedz.

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Kurwa...,. dopiero teraz mi to mówisz ;D? Ale z góry no do Up no to dzieki..

JLB Sie liczy !

Ale jak ja teraz kurwa naprawie te mapki ;/ ?

Opublikowano

A moze mi ktos powiedziec Gdzie wrzucić Ten Plik ''game'' on nie jest w germany lub player bo nwm czy to wg potrzebne czy co ale prosze o szybka odpowiedz dam +

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

I zal niewiem Czy to Z tego powodu ze nie wgrałem pliku game ale wyskakuje Connection refused powie ktos co robić czy pliki złe czy co

Nuda, Nuda i jeszcze raz NUDA!

Opublikowano

@UP Cierpliwosci ...

Trzeba byc cierpliwim!

Ja mialem zle powrzucane pliki i przez to niedzialal mi serwer dokladnie (4 dni)

I nie spamuj ;]

Opublikowano

" Zmieniamy na swoje ip w root/serverinfo.py (Raczej każdy wie jak to zrobić)"

Kurde , piszesz ze każdy wie a ja nie wiem , może ktoś mnie pokierować? a no i nie mam jak wgrać chcę germany to nie ma folderu czy tam pliku "home" w filezilli co zrobić proszę o pomoc PW tu w temacie lub gg 28686421. Z góry thx

Opublikowano

" Zmieniamy na swoje ip w root/serverinfo.py (Raczej każdy wie jak to zrobić)"

Kurde , piszesz ze każdy wie a ja nie wiem , może ktoś mnie pokierować? a no i nie mam jak wgrać chcę germany to nie ma folderu czy tam pliku "home" w filezilli co zrobić proszę o pomoc PW tu w temacie lub gg 28686421. Z góry thx

Podaj swoje Ip, porty itd... To Ci upne gotowego roota ;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Noo, już myślałem że wszystko będzie git, ale tak nie jest.

Serwer działa, ale kiedy się logam na kliencie to wyskakuje jakaś karta matrix z jakimś jeb**** kodem.

Za pomoc leci +.

edit: Już się z tym uporałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...