Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serv słaby, pograłem kilka dni i mi się znudziło, same lagi, ( Ja mam net dobry ) Dzieci wywalały jakieś śmieci w m1, więc nawet tam nie próbowałem podchodzić, bo jak raz weszłem to takie lagi że wyjść nie mogłem do nocy. Powiem tylko: 2,50 zł zmarnowałem.

Zbieram + ;P

Opublikowano

Mi nie działa... Do metina 2010 instaluje ten wasz launcher, patchuje, odpalam i "zostaniesz połączony z serwerem"

noirsig.png
Opublikowano

WITAM

mam pytanie do tworcy klienta/zalozyciela serva po kiego plik systemowy csrss.sys w kliencie ktory zazwyczaj jest wirusem a ten nawet wymagany jest z tego co widze do uruchomienia klienta! takze wyjasnij mi prosze co tu sie dzieje?

nie wiem czy ten typ wirusa moze byc uzywany do kradniecia kont ale to nie zmienia faktu ze ten plik nie ma prawa tu byc a jak jest poza folderem sys32 to przewaznie wirus ktorego jak widze antywir nie wykrywa.

Opublikowano

koniu91145, zgadzam się z Tobą w stu procentach, właśnie dzisiaj się zastanawiałem i z tego co czytałem na necie to jest tak jak napisałeś - wirus.

Opublikowano

Serwer fajny...

Płatna rejestracja a siedzi 3x więcej osób jak na co niektórych darmowych dedykach.

Polecam!

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale wywala mnie z każdego CH oprócz CH1...tzn gdy mam wybieranie postaci albo gdy wpiszę passy to wyłącza metina...Nie wiem dlaczego : /

Opublikowano

Teb serv to porach jak chu.. dzieci porobili 100% ABS na każda prof i niby kox hah zal do tego brakuje pierścienia expa dzieci a o lagach to nie pisze już bo szkoda i to ma być 4fun po 2 szukają pierścienia expa ze szkat wszytko leży na ziemi lagi i lagi zrób 6.7 bon to będzie lepiej szkoda kasy nie POLECAM ŻENADA

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Teb serv to porach jak chu.. dzieci porobili 100% ABS na każda prof i niby kox hah zal do tego brakuje pierścienia expa dzieci a o lagach to nie pisze już bo szkoda i to ma być 4fun po 2 szukają pierścienia expa ze szkat wszytko leży na ziemi lagi i lagi zrób 6.7 bon to będzie lepiej szkoda kasy nie POLECAM ŻENADA

Nikt ci nie kaze grac na tym ch co wszyscy sa czyli na ch1 na np ch3 niema lagow wiec wez sie ogarnij.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...