Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Niby exp mały a w 2 - 3 godzinki wbiłem 90 lvl. Serwer bardzo fajny warto wydać te 2 zł :>

Opublikowano

chyba lepiej poczatkowo wydac smieszne 2 zl...

niz pozniej po IS`ie jechac;]

ale ogolnie rzecz biorac wlazzlem na chwile na serwer i mi sie grac odechcialo z niewiadomych przyczyn;]

Opublikowano

Nie grałeś, to nie wiesz. Chciałem spróbować, wysłałem sms'a, na początku były drobne problemy z dowlandem i ogólną instalacją, ale jak weszłem na serwer.. to.. po prostu jest wyjeb*sty!

...

Bywalec
Opublikowano

A ja mam pytanko, też macie problem z wejścien ma ch2, ch3, ch4 ? Na ch3 metek się zacina na ch2 metek sie wyłacza na ch4 metek sie wyłacza tylko ch1 chodzi normalnie ;d

Opublikowano

Osobiscie ten serwer polecam dla "dzieciakow" ktorzy nie maja ochoty dluzej pograc;]

w 1 dzien wbilem 99 full eq z abs 4 x 25% i nie ma co robic....

stada neosow wszedzie ganiaja. Ogolnie rzecz biorac lepiej pojsc na jakis medium niz sie uzerac z Kidami na Tym shicie;]

pozdro ;*

( do wszystkich neosow ktorzy mnie pewnie zminusuja , Kazdy ma prawo do wlasnej opinii ;*** )

Opublikowano

Osobiscie ten serwer polecam dla "dzieciakow" ktorzy nie maja ochoty dluzej pograc;]

w 1 dzien wbilem 99 full eq z abs 4 x 25% i nie ma co robic....

stada neosow wszedzie ganiaja. Ogolnie rzecz biorac lepiej pojsc na jakis medium niz sie uzerac z Kidami na Tym shicie;]

pozdro ;*

( do wszystkich neosow ktorzy mnie pewnie zminusuja , Kazdy ma prawo do wlasnej opinii ;*** )

W 1 dzien 99lv i full eq z abs niezly kox jestes bo wbicie takiego lv i zrobienie eq jestes nie mozliwe w 1 dzien

ogulnie server polecam jest to oderwanie od hardow i monotonnego expienia!

Naprawdę warto jest wyslac to smiesze 2zl i pograc sobie na serverze pvp

trochę kultury RMCF1902

Opublikowano

serwaa nie polecam sam wyslalem sms moze z 3 miechy temu a teraz od 2 miesiecy zbugowane ch2 ch3 ch4 na ch1 miesci sie 900 graczy a lagi jak ch** GA ma w dupie serwa moglby moze naprawic te ch i dodac cos nowego

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

strasznie nudny...

eq w 5 sekund...

absy po 25% ( magia meicze itp) a brak 6-7 bonusu...

to przy max abs nie ma szans na zabicie przeciwnika...

ogolnie rzecz biorac lipa totalna...

Opublikowano

nima huja ja tam nie będę 2 zł wysyłał !

Zbieram - jeśli będę mieć powyżej 2 tysięcy - dostane na chleb !

ZBIERAM MINUSY - - - - - - !!

Jebnij minusa, a będziesz w niebie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...