Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer fajny ,ale kiedys szybciej leciala kasa i exp. Gralem na nim 3 tyg i powiem wam ze serwer nie jest zly . Moja ocena w skali 1 do 10 wynosi 7

1366207790-U344225.png

by me

Opublikowano

wystarczy wbić 99 lvl na zombi 5 min i all kaski masz

a eq oj te eq trudno zrobić nie jest wystarczy ogólnie eq 25x2 i na all klasy albo wojenne ale wojenne to dłuższy czas trzeba wysiedzieć

hehemessi.png
Opublikowano

Próbuje wysłać SMS i nie mogę...

Kasę jak i odblokowane konto na telefonie mam. Posiadam Plusa.

Dobra wysłałem z innego telefonu i działa.

Opublikowano

Witam, Wy też nie możecie zarejestrować sie na forum? Ja próbuję i za każdym razem wyskakuje błąd a chciałem poczytać o bonach, bo nie wiem które zwiększone ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Większość ludzi na tym serverze to takie dzieci neo, że jak ktoś chce z nerwów powyrywac sobie włosy i dostać padaczki to właśnie powinien tutaj grać... x D

A tak wgl.

Wymienie stal sura

25 na miecze sztylety strzały + hp

Lub

25 na dwureczna sztylety strzaly + hp

Za stal dla ninji:

25 x3 na strzaly sztylety dwureczna lub miecze + hp !

Opublikowano

Zagrałbym, ale ta płatna rejestracja... niby tylko kilka złoty, lecz ja sobie przyrzekłem, że nie będę na Metina kasy wydawał. Kilka tysięcy osób się zarejestruje i już Administrator ma bardzo dużo kasy.

Ogólnie serwer jest fajny, bo kumpel tam gra, lecz ja nie zagrzeję miejsca.

Opublikowano

Co się dzieje ? Gdy chce się zalogować na CH2/3/4 pokazuje łączenie i albo od razu wyrzuca do windowsa, lub loguje i nie chce się połączyć. Mogę tylko wejść na CH1 i tam grać. Mam wszystko ściągnięte co było potrzebne i to nic nie dało. Uruchamiam przez Patchera tak jak pisało na stronie. Jak ktoś miał taki problem i go rozwiązał proszę o jakąkolwiek odpowiedź.

Opublikowano

To ja się wypowiem. Serw ZAJE*ISTY!!!! Tylko, że spol i client z wirusami... No właśnie.! U kogo wykrylo wirusy?? Ściągać czy nie?? Mama powiedziała, że kompa mi do naprawy nie zabierze,więc wiecie (bez komputera nie potrafie żyć).Wiecie czemu reje płatne?? bo NIE MA IS!!! Nie ma IS i dlatego uważam , że to extra serwer. 2.46zl to malo ale pomnozcie sobie 2,46x600=??? ile zarabiaja tylko za JEDNĄ rejestracje? no nie zadużo. Serwa polecam. Ale pytam sie jeszcze raz - ściągać clienta?? Wykryło mi wirusy i nie wiem jak u was, bo u kumpli już nie. Jak coś mam Avira AntiVir Personal.

Opublikowano

client czysty wiem bo mialem, spokojnie. Mozesz miec nieaktualna baze wisurow i niektore pliki wykrywa jako wirusy

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Naprawde polecam serwa ;d jest ciekawie nie jak na XenoXie że z hita dostajesz po 300k . Zapraszam Jinno (bo dużo sklepów i tanio ;p ) Barnej (Sura) i SillenCe (Szamanka) ;d

Combat 18.

Opublikowano

serwer super kiedyś grałem ale mi konto ukradli jak ktoś chce to może mi dać jakieś na pw przyjme każde ..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...