Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer do dupy.Dlatego bo oni se myślą że udzie kase będą wydawać a jak ludzie nie będą płacić to serwer padnie nie opyla sie grać. Po piersze reje nie działa już to pewno padł serwer

furlan.jpg
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer do dupy.Dlatego bo oni se myślą że udzie kase będą wydawać a jak ludzie nie będą płacić to serwer padnie nie opyla sie grać. Po piersze reje nie działa już to pewno padł serwer

pff jesli tylko weszlesz w temat i zobaczyles ostnia strone to wiadomo a jak bys poczytal troche to bys wiedzial ze tera bendzie nowa maszyny a stara atakuja

Opublikowano

Strona On ale serwer Off. A u mnie i tak Patcher nie działa. Pobiera kilka plików i stoi. Jeśli ma ktoś dobrego i działającego to proszę o podrzucenie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

mi sie włacza promt2 ale wgl nie mam np. tego mam cos takiego są 4ch ale przy zadnym nie pisze np.norm czy busy i nie moge się zalogować to serw jeszcze nie działa czy ja mam coś zwalonego

Opublikowano

tym co nie dziala patcher (macie chujowe nety) niech sciagna to : http://www.speedyshare.com/files/27791515/pack.7z skan http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=4434583a6948fab370b511f3a7e8a45fdf65e53b9eff5bf481a39bccb6c9d14f-1302002414

i wrzucacie do metka i odpalacie promt2-start.exe

ban.gif

Opublikowano

Kurwa a teraz ?????????? wyskakują co mam usunać żeby te znaki nie wyskakiwały bo przedtem pisałeś żeby cos usunąć ale nie pamiętam co a tamtego posta nie moge znalezć

Opublikowano

a mi jak te PRO. Cos tam To Robi mi się czarne okienko i Znika .. Po jakis 5 setnych ;d sekundy Pobrałem ten patch i to . i nic ;p Jak wchodze przez Pathcera Pro.Mt2.exe to same krpoki są..

Opublikowano

a mi jak te PRO. Cos tam To Robi mi się czarne okienko i Znika .. Po jakis 5 setnych ;d sekundy Pobrałem ten patch i to . i nic ;p Jak wchodze przez Pathcera Pro.Mt2.exe to same krpoki są..

Sory nie patch tylko Pack ;d!

Opublikowano

nie dawno weszlem jakies 20 min temu potem loglo i kazde ch bylo ... i nadal jest a tera jak sciognolem patchera to blad plikow a dokladnie brak plikow do sprawdzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...