Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

srednio. Gra wiecej co wiedzialem. Ludzie wbijaja bo mysla ze neo nie wyda na server kasy a jest odwrotnie ;/

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

2.44 to tyle co nic chyba ze komus na chleb brak to ma problem, no ale dobre kosztuje ....

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

@Up

To wyślij za mnie sms-a, bo ja nie mam nic na koncie. Przecież to mało. Nie możesz wysłać? :>

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

nie mam kasy juz na koncie, za dlugo wczoraj z dziewczyna gadalem ;], moge konto oddac jak chcesz

@edit

Selne 200 futer yeti + za sms albo pelne eq dla sury wp lub bm (jak macie pojedyncze itemy prosze pisac) kupie takze eq smoka pro z abs . Piszcie tu wiadomosci tutaj lub komentarze w profilu. Napewno odczytam . pozdrawiam

sygnlamborginipro.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ZAJEBI*TY SERVER !!!!! Tylko mam pytanko bo gram na launcherze . Ten client działa ?

Nie Lubisz Justina Bibera? Kliknij ponizej !

Kliknij Tutaj!

redpillbluepill264x300.jpg

Czerwona pigułka to + DAJ mi GO !

Niebieska pigułka to -- Nie dawaj mi go bo cie UGRYZE !

alceria.png

Opublikowano

Serwer jest naprawde fajny to był pierwszy serw który miał chyba złote,srebrne hwangi tutaj na mpc z polskich.Serw jest Pro dużo nowości ale także duzo neokidów.

Tak wiem że bede mial z 100 -- ale każdy ma własną opinie na temat serwerów.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Tak jak up.

Serwer zajebisty.

Łatwo i przyjemnie wbija się lvl i zdobywa eq. jest super.

Ale tylko CH1 działa ;/

Opublikowano

Jeśli chcesz zagrać musisz posiadać klient PL w wersji 2010 lub nowszej lub ewentualnie klient PandoraMt2 lub DragonMt2. Na niepatchoweane klienty instalujesz/wklejasz pliki pobrane ze strony promt2.pl z zakładki "Pobieralnia". Teraz należy spatchować klienta i teoretycznie możemy cieszyć się grą ProMt2. Pozdrawiam

P.S.

Jest na tym forum możliwość zmiany nazwy wyświetlanej na forum, bo na forach podobnych jak MPC jest taką możliwość tu jednak jej nie dostrzegam. Istnieję w ogóle?

cooltext488469316.gif

gibatm.png

Opublikowano

LOL!! kolesie gadaja ze bedzie max gralo 20 osob bo platna reje a na serwie prawie 1k ludzi codziennie.........SERWER JEST ZAJEB****;;;;;;;

P O L E C A M

Opublikowano

Serwer do bani. Nie da się w ogóle grać. 1 Chanel to zbyt mało jak gra 1000 osób. Ta niby Ch2/3/4 jest ale to tylko na pokaz.

Prezka:9/10

Serwer:2/10 (płatne reje to jest duży -, Brak dodatkowych Ch przez co ludzie się pchają na to 1 i lagi są niesamowite, Gracze zabijają każdego nowego gracza)

Opublikowano

Ziom bez obrazy, ale jak widzę w administracji Deco016 to mi się grać odechciewa. Każdy server jaki on miał był pr0, ale, że on ich miał 20 i na 1 się skupiał, to już przepraszam bardzo. On po prostu stawia miliard serverów 1 się zajmuje a na reszcie mu kasa idzie, a jak się termin na server kończy, to i server pada, a on się tym nie przejmuje ...

Opublikowano

Moze to server Pvp , ale lvl musisz dobic sam... Waluta to futra yeti +... Co jeszcze nie tak ??

zabuzal.jpg

Zbieram Malutkie add.png

Jeśli dasz mi delete.png to sam zgadniesz , co o tobie myśle :)

99% Lamusów czyta ten *Pierdolony* Spojler z Otwartą japą :) Jeśli czytasz ten post z otwartymi oczami to i tak jesteś jednym z nich

4695.jpg43940.gif

34759m.gif6510.jpg

31515.gif34266.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...