Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Nie polecam serwera. PvP z płatną rejestracją? Koleś na prawdę opadłeś mocno na głowę. Na takim serwerze powinno grać dużo osób, bo w końcu serwer jest do toczenia pojedynków. A jeśli będzie 30 czy tam 40 osób to z kim tu robić pvp? 1/10

future2b.png

Zbieram delete.png, to ten malutki guziczek w prawym dolnym rogu mego postu.

Opublikowano

Witam mam problem otóż mam lyunchera sprawdza mi pięknie pliki-Gdy juz sie opali biorę ch1 i mam błąd podczas łaczenia sie?

Co się dzieje?/ Jeśli mogłbym to prosiłbym o pomoc będę bardzo wdzięczny i się odwdzięcze

Opublikowano

@eM&

mózg on , widziałem na własne oczy " Na serwerze jest graczy " . Było 1000+.. Daruj sobie takie komentarze , bo zakładam , że nawet nie wbiłeś na serwer. Przyznam , że te 2 peso odstrasza.

@Edit działa wam?

xxcafs.png
Opublikowano

@eM&

mózg on , widziałem na własne oczy " Na serwerze jest graczy " . Było 1000+.. Daruj sobie takie komentarze , bo zakładam , że nawet nie wbiłeś na serwer. Przyznam , że te 2 peso odstrasza.

@Edit działa wam?

Patrz chłopcze jeśli jesteś niedowiarkiem:

Ściąganie plików zakończone!

pack/deco016_pl.eix - OK

Sprawdzanie:pack/deco016_pl.eix

pack/deco016_pl.epk - OK

Sprawdzanie:pack/deco016_pl.epk

pack/deco016.eix - OK

Sprawdzanie:pack/deco016.eix

pack/deco016.epk - OK

Sprawdzanie:pack/deco016.epk

pack/root.eix - OK

Sprawdzanie:pack/root.eix

pack/root.epk - OK

Sprawdzanie:pack/root.epk

pack/Index - OK

Sprawdzanie:pack/Index

locale.cfg - OK

Sprawdzanie:locale.cfg

csrss.sys - OK

Sprawdzanie:csrss.sys

devil.dll - OK

Sprawdzanie:devil.dll

Naprawa.exe - OK

Sprawdzanie:Naprawa.exe

update.exe - OK

Sprawdzanie:update.exe

Ładowanie plików

Więc co to ma być pytam sie?

I jak wybiore rozpocznij gre wchodzi wybieranm obojetnie jakie ch() i mam bląd podczas lączenia sie z serverem co jest grane?

Opublikowano

Patrz chłopcze jeśli jesteś niedowiarkiem:

Ściąganie plików zakończone!

pack/deco016_pl.eix - OK

Sprawdzanie:pack/deco016_pl.eix

pack/deco016_pl.epk - OK

Sprawdzanie:pack/deco016_pl.epk

pack/deco016.eix - OK

Sprawdzanie:pack/deco016.eix

pack/deco016.epk - OK

Sprawdzanie:pack/deco016.epk

pack/root.eix - OK

Sprawdzanie:pack/root.eix

pack/root.epk - OK

Sprawdzanie:pack/root.epk

pack/Index - OK

Sprawdzanie:pack/Index

locale.cfg - OK

Sprawdzanie:locale.cfg

csrss.sys - OK

Sprawdzanie:csrss.sys

devil.dll - OK

Sprawdzanie:devil.dll

Naprawa.exe - OK

Sprawdzanie:Naprawa.exe

update.exe - OK

Sprawdzanie:update.exe

Ładowanie plików

Więc co to ma być pytam sie?

I jak wybiore rozpocznij gre wchodzi wybieranm obojetnie jakie ch() i mam bląd podczas lączenia sie z serverem co jest grane?

A czy moja wypowiedź ma z tym coś wspólnego? Nie kminie.

xxcafs.png
Opublikowano

@Up

Z tą " Ilością osób " online na serwerze to jest nie do końca udane. Po odświeżeniu strony pokazuje inną liczbę jak przed odświeżeniem więc to fake. A z tymi lagami to nie wiem jak jest bo nie mogłem wbić na serwer do teraz kiedy naprawiłem sobie patchera a serwer off.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

O_o wtf?

Na serwerze jest Graczy Online

Warning: exec() [function.exec]: Unable to fork [netstat -an | grep 13001| wc -l] in /www/promt2.pl/beta/index.php on line 226

Warning: exec() [function.exec]: Unable to fork [netstat -an | grep 13002| wc -l] in /www/promt2.pl/beta/index.php on line 227

Warning: exec() [function.exec]: Unable to fork [netstat -an | grep 13003| wc -l] in /www/promt2.pl/beta/index.php on line 228

Warning: exec() [function.exec]: Unable to fork [netstat -an | grep 16000| wc -l] in /www/promt2.pl/beta/index.php on line 235

Warning: exec() [function.exec]: Unable to fork [netstat -an | grep 13000| wc -l] in /www/promt2.pl/beta/index.php on line 236

Warning: exec() [function.exec]: Unable to fork [netstat -an | grep 18000| wc -l] in /www/promt2.pl/beta/index.php on line 241

Warning: exec() [function.exec]: Unable to fork [netstat -an | grep 20001| wc -l] in /www/promt2.pl/beta/index.php on line 242

Warning: exec() [function.exec]: Unable to fork [netstat -an | grep 20004| wc -l] in /www/promt2.pl/beta/index.php on line 245

Warning: exec() [function.exec]: Unable to fork [netstat -an | grep 20000| wc -l] in /www/promt2.pl/beta/index.php on line 246

0

18706.png
Opublikowano

bravvo kurwa lagi jak nie powiem co ogarnij toooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i nie mów że od neta bo mam netie 8mb więc sory ale to od cb i po tej twojej naprawie

Opublikowano

Powiem jedno,niech Deco sie zabierze za jeden serwer a nie stawia ich dziesiatki... ogarnij 4bidden i zareklamuj,wedlug mnie to twoj najlepszy serwer ale prawie zawsze jest "OFF"...

Pomoglem ? daj - :)

76561198013067173.png

Opublikowano

a najlepsze jest to ze na serwie pisze na forum ze jest 1400 osob a w miescie zaledwie jest z 10 oklaski dla chłopca nie umiesz robić to po co stawiasz serwy jak nie ogarniasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...