Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a najlepsze jest to ze na serwie pisze na forum ze jest 1400 osob a w miescie zaledwie jest z 10 oklaski dla chłopca nie umiesz robić to po co stawiasz serwy jak nie ogarniasz

a ty bys ogarnial 1,5k+ ludzi codzienie chyba nie jak nie znasz sie to po co sie odrzywasz?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie na serwerze moze byc nawet cofka ale żeby było wszystko jak powinno - niezbugowany exp, dzialajacy teleport v2, 0 bugów to wtedy bym mógł grać nawet od 1 lvla.

Kto jest za?

sigxc.pnghaha.gif

- Jestem Hardkorem !

- A ja jestem Papqus, pozdro.

Opublikowano

@Up

Wjedź na stronkę ProMT2 lub napisz do Natana i on Ci pomoże. Pomógłbym ale nie mam czasu.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Serw on zainstalujcie najnowszego metina ze strony klik i wrzucacie patchera do tego plus te nowe pliki i jest git majonez

Wbijać na mojego chomika

dawidexxxx.gif

Opublikowano

E czemu mi pisze ciągle brak plików do sprawdzenia?

HELP ME PLS ; ((((

@Up

Wjedź na stronkę ProMT2 lub napisz do Natana i on Ci pomoże. Pomógłbym ale nie mam czasu.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Server jest on już pisałem najpierw pobieracie metina z oficjalnej strony Metin2.pl później Kliknijcie tu i pobiera się launcher jak już zainstalujecie patcher to wklejacie i zamieniacie w folderze pack który jest w głównym katalogu przykładowa lokalizacja D:ProgramyFiles/Metin2/pack Plik do podmiany kliknij tu i jeszcze do głównego katalogu wlepiasz ostatnią żecz kliknij tu aby pobrać i tym skrótem odpalasz teraz ProMt2.pl i działa.

W sumie powinniście 4 pliki wkleić/zamienić.

Narka i Pozdro

Proszę o plusiki

Wbijać na mojego chomika

dawidexxxx.gif

Opublikowano

Moim zdaniem powinni zmienić max ABS na 15 a nie 25 ... bo naprawdę to serwer taki pod pvp a tylko to się liczy a w tym serwie tego nie widać;/ Na wojnie naprawdę tak ciężko się zabić oczywiście ten co ma abs ... bo również są takie osoby które ich nie mają ... Zmienicie abs na 15 % i zobaczycie będzie dużo,dużo lepiej.Bo mówię na serwerze liczą się tylko i wyłącznie hity .. bo ze skila nawet nie ma poco walić . . . to jest tylko ten jeden - na tym serwie moim zdaniem ... a tak naprawdę serwer godny uwagi widać to jeden z najlepszych 4 Funów w Polsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...