Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi np działa tylko jedno ch (ch1).

Nie wiem dlaczego...Z każdego innego mnie wywala jak wybieram postać :/

Wiecie może jaka jest tego przyczyna? :/

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Ten serwer nie jest żadnym serwerem FAKE... Ten serwer istnieje na prawdę i ma się bardzo dobrze, nie chce nie graj.

Opublikowano

@UP nie wiem z czym ten server jest dno może z paroma wyjątkami

Lecz naprawde się fajnie gra 2.44zl naprawde warto wydać bo na tym servie gra więcej ludzi niż na darmowych dedykach

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Ta jak stalki są i inne itemy 65 + u handlarzy to każde dziecko Leci na Ten serwer ,nawet jak kosztuje rejestracja 20 zł pozdro Serwer DNO :] Wole Dedyka darmowego Np. Yitiana2 .

Opublikowano

Ta jak stalki są i inne itemy 65 + u handlarzy to każde dziecko Leci na Ten serwer ,nawet jak kosztuje rejestracja 20 zł pozdro Serwer DNO :] Wole Dedyka darmowego Np. Yitiana2 .

Opublikowano

Ja powiem tak serwer miodzio, nie ma lagów, noobów nie ma!, niż takich na publicznych robią konta i gre psują, polecam:) Grajcie!.

Polecam do wysyłania smsów, lepiej wydać chyba te symboliczne 2 zł niż na inne serwy wydawać 500 zł żebu mieć to wszystko co na promt2:)

Pozatym jak ludzi gra 800 dziennie a ekipa dostaje za ten sms 2.46 około złotówki to już ma 800 zł+ te konta które nie grają, i spokojnie opłacają serwer.... Do tego jeszcze dochodzą nowe konta.

POLECAM!.^$#@!&^*()

Opublikowano

Raczej się nie opyla , znam tego serwa juz bardzo długo z lomaxmt2.od początku serwa chciałem se zagrać ale jak deco wpadł na pomysł by zrobić reje za kase to jest bez sesnu....

Opublikowano

Powiem wam tak serwer jest pro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem ze bede mial minusiki !i @ ale to pierdole !!!

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

213.189.52.63:27039

Opublikowano

serw fajny i wcale nie żałuje tych 2,40zł..

jak kogoś nie stać to będzie pierdolić że płatny, gówno itd.

Teraz widać jakie kidy grają w metka.. co nawet telefonu nie mają albo ich nie stać..

ZAPRASZAM DO JINNO

Opublikowano

Czy mozna grac na launcherze ?

Bo ja sciagnelam go i mam ze bledy..

Jest Ch1 ...

Ch2 ...

Nie wiem co robic..

Na stronie pisze ze serwer ON wszystko ON

a mi nie wchodzi...

Opublikowano

W jinno lagi bo dużo ludzi.. ale ogólnie jak na expa się idzie to bosko ;d PS. ma ktoś coś na daggera ;d?? w grze Muoa :pp

Exillle nie zminusują Cię bo dajemy Ci +siki ^^!!!

Pr0mt2!

Nazwa mówi sama za siebie :x. ZaPrAsZaM sErDeCzNiE WsZyStKiCh GrAcZy Na TeN PrO SeRwEr, KtO nIe WbIjE tEn Z pOlIcJi.

Opublikowano

Jakas lipa wysłalem pierwszego sms to nie przyszedł zwrotny. na następny dzien wyslalem drugiego i tez nie przyszedl wtf? Wysyłam reklamacje...Chce zwrotu za obydwa sms'y!!!

1294227919.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...