Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłam 2 dni, sam pomysł serwa ciekawy, szkoda tylko, że 90% graczy ma chyba 10 lat i do tego są dość słabo wychowani. Grałam na różnych serwerach i tylu wyzwisk co przez 2 dni nie słyszałam nigdy. Serwer pvp? Ja żadnego pvp nie widziałam, ludzie latają po m1 i tłuką każdego kto wyjdzie za kółko. Ogólny chaos, bez atmosfery. Nie polecam. Za 2.50 lepiej kupić piwo.

2mzof5.jpg
Opublikowano

jak to super serw z futrami trzeba cierpliwości ja mam 900 futerek nie narzekam ale czy on ma dalej ten plik z podejrzenie wirusa bo nie chce dawać kompa do naprawy chce się dowiedzieć bo inne serwy to dno

Opublikowano

ej co jest???????????????????????????????????

czemu mam blad podczas laczenia sie z serwerem jak serwer on??

jest on tylko są problemy jak wspomniano wcześniej zmienili admina i nic na to nie poradzisz a z czego się robi maga

Opublikowano

czy on ma wirusy to znaczy podejrzenie wirusa jeżeli nie to zainstalujcie sobie kaspersky na 1miesiąc bo chce grać nie grałem pół roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

a ty mozesz grac ???

czy tez nie mozesz sie zalogowac??

moge grać normalnie wszystko bez problemu on już nie ma tego pliku z podejrzanym wirusem ale mam narazie bugniętą postać

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ponawiam pytanie/prośbę o konto

Jak ktoś do oddania konto proszę o info jak pisałem kilka miesięcy temu nie mam możliwości wysłania sms ponieważ mieszkam w Anglii

w zamian może będę w stanie komuś pomóc na innych serwerach gdzie gram

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...