Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer super.. tylko że forum nie działa.. a na mpc nigdzie nie mogę znależc co z czego się robi na tym serwerze...

Tylko spam spam i jeszcze raz spam... może ktoś ma poradnik jakie bronie są i z czego się robi..?

Np Barona z UM albo średnimi ??

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam,

mam problem. Gdy już wpiszę passy i gdy się zaloguje, wybieram postać to zaraz po około 5s cały metin mi się wyłącza. Wszystkiego próbowałem i nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc, z góry dzięki.

Opublikowano

Witam,

mam problem. Gdy już wpiszę passy i gdy się zaloguje, wybieram postać to zaraz po około 5s cały metin mi się wyłącza. Wszystkiego próbowałem i nie wiem co mam zrobić. Proszę o pomoc, z góry dzięki.

Loguj się na ch1

Odp mi ktoś na moj post? ja zrobic w baronie sr albo um i jakie sa jeszcze inne bronie na 80 plus z um i sr ??

Opublikowano

beta z platna reje bardziej noobskiego serwera nie widzialem ;/

Zgadzam sie z toba, wiekszego chłamu nie widzialem..

Nie dosc, ze dziala tylko CH1- lagi jak nie wiem co.. ( jak sie zaloguje na ch2,ch3,ch4 to wybija mnie z gry)

Nie po to wydalem 2zl na reje, zeby sie wkurzac na jakis noobow, ktorzy bija 70lvl bez eq..

Te futra yeti+ to jakas glupota, rzadko je dropi a to przeciez 4fun serv..

Serwer wedlug mnie do BANI !!

NIE POLECAM !!!! SZKODA KASY..

ai1694_Fun%20Mobile%20Animation%2014.gif

kolejny-ibisz.jpggolodupiec.jpgkolejny-ibisz.jpg

Opublikowano

Mam pytanie. Dlaczego jak już się zaloguję, wybiorę postać to mi się zatnie i zaraz mi się gra wyłączy?

Wkleiłem te pliki to niespatchowanego metina 2008. Dobrze zrobiłem?

Pomóżcie!

Opublikowano

Serwer zajebisty polecam! Już tam nie gram, ale grałem i w sumie najlepszy serwer PVP:)

Pozdrawiam P0WER

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Zarejestrowałem się, chce do gry wejść a mi pisze "Nieprawidłowa nazwa konta lub haslo" a na stronie z tymi samymi passami mogę się zalogować ;/

Edit:

Dobra działa :]

Opublikowano

Mają 200 obrony i z przeszywki im bijesz jedynie po 200 ; P

A gdyby komuś nie działały 6 skille, to te pliki je naprawią :

http://w589.wrzuta.pl/plik/5ybdGPfUB2F/pc2

http://w589.wrzuta.pl/plik/8ow7fv1VpZT/pc2

http://w554.wrzuta.pl/plik/2SzWIt1FN4T/pc

http://w554.wrzuta.pl/plik/as60yWIJrcL/pc

Troche pozmieniane fryzury kobiecych postaci, facetów nie chciało mi się robić. ;D

Opublikowano

Mają zbroje na na 1lvl ponieważ ma mało obrony, i nie ma wbudowanej magii, wtedy można zrobić sobie absy na poszczególną klase i wsadzić na magie 25% proste (;

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Serwer byłby naprawdę fajny ... jakby nie taka duża ilość abs,ponieważ liczy się tylko przyszywka no i hity ^^ moim zdaniem to obłęd,ale widać że niektórzy gracze to lubią... niestety to nie mój typ,ale ogółem Polecam

Opublikowano

Ja jak włączam Patcher to mi sie zatrzymuje na 0.71 czasem 1 mb.. i nic sie nie da zrobic . A jak włączam przez START to jest Błąd Podczas... Spoko serv tylko 2 zl mi szkoda bo na konto wydalem hahahhah

*Mam client 2008

[img]http://img543.imageshack.us/img543/6574/sygnampcraven.jpg[/img]

[size=6][font=georgia,serif][color=#ffffff] \...Wszystko Jest Stanem Umysłu../ [/color][/font][/size]

Opublikowano

No gram tam i jest naprawdę przyjemnie, z 1 dużym -... przez tą płatną reje gra tam mało "prawdziwych wyjadaczy", a dużo "dzieci IS"... Walniesz takiego 40k kryta i ten nagle płacze, że masz DMG, potem zaczyna się żalić, że pocisz gdy trzymasz spot av2 na sobie i jego skille (najlepsze jest to, ze oni padają, a ty się nadal trzymasz ^^). Niestety ilość dzieci IS mnie dobija...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

mam pytanie do tworcy klienta/zalozyciela serva po kiego plik systemowy csrss.sys w kliencie ktory zazwyczaj jest wirusem a ten nawet wymagany jest z tego co widze do uruchomienia klienta!

nie wiem czy ten typ wirusa moze byc uzywany do kradniecia kont ale to nie zmienia faktu ze ten plik nie ma prawa tu byc a jak jest poza folderem sys32 to przewaznie wirus ktorego jak widze antywir nie wykrywa.

Opublikowano

ma ktoś do oddania tu konto ;d ? pw albo gg 802996 wymienie za eq na plu albo innym privie ;d

Combat 18.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...