Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Gotowe Pliki Na Serwer By Raven Edited By Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam problem z dodaniem admina ... pisales ze w users mam wpisacswoj login i ponizej login Kogos kt chce byc moderatorem wpisalem zapisalem to i zresetowalem serwer i nic... Możesz mi pomóc ? Najlepiej jak bys napisal na GG31975120 albo na hamachi Siec MCredStone haslo 123 Mam nick LUKIPOL13 Bardzo proszę cię o pomoc :)

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ehhh kiedy będą pliki ? Proszę cię daj je jak najszybciej bo na moim serwie grasuje podpalacz ... już 3 domy spłonęły ( wiem kogo to obchodzi xD ) . Czekam z niecierpliwością ;d

Opublikowano

Już wam wrzucam pliczki, gotowe do odpalenia, jak narazie bez opisów i poradników, lecz myślę, że se poradzicie :)

za 5 minut będą na pierwszy poście na samym dole.

Sory za opuźnienia, ale miasto budujemy z kolegami na moim serwerze, jak ktoś chce poudować z nami zapraszam na gg: 12626701 lub pw :)

Pozdro

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano
a mojego szybkiego budowania dalej nie ma :(

Sory kompletnie zapomniałem o nim, poszukam ci go i dam linka i napisze jak go dograć.

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

właśnie skończyłem robotę ze starym serwem -_-

no ale + ;D

@Edit. Mam problem...na starych pliczkach wszystko jest ok ale na tych ja włączam serwer to wszystko się robi a na koniec jest "Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded ?

no ale mniejsza ...wchodze na serwer wszystko ok czekam aż mapka się stworzy no i wpisuje sobie /mc no i dupa "unknow command"

wpisuje /item unknow command ;/

wgl żadna komenda nie działa T-T

@ Edit 2. udało mi się to naprawić -_-

w users.txt

admin nie ma być jako :

nazwa[Admin]

tylko ma być :

nazwa:admins

nazwa = twój nick

i wtedy jest wszystko cacy ;>

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

SKACZ LAMUSIE !!!

http://www.mpcforum.pl/topic/376714-tut-zawsze-dzialajace-opk-%3B/ <<<<<

ModemTaping i opk po każdym update

http://www.mpcforum.pl/topic/376770-overclocking/

Overclocking w warrock-u

hmmm... co mi tam... WALNIJCIE -

Opublikowano
Mi nie działa LWC :/

LWC musi działać, nie mam pojęcia dlaczego ci to nie działa.

Mi wszystko chodzi dobrze, nie wiem popratrze jeszcze coś jak jakiś błąd znajdę dam znać jak narazie tobie tylko

to nie działa :)

Pozdrawiam

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

wielkie thx ze szukasz dla mnie i licze na to bardzo bo mnie te budowanie wielkich rzeczy o duzych powierzchniach juz dobija. najlepiej cos w skype world edit ;p

82799b3105a7487f96ed74404e22aa1d.0.gif
Opublikowano

powie mi ktos daczego mi laduje cmd zawsze w offline mode i moi koledzy nie moga wbic??

Sklepy sms do serwerów mc, launchery non-premium i premium, własne klienty do gry z "kostomizowanym" menu, aplikacje statystyk serwera na androida.

Pisz śmiało na priw co potrzebujesz. Odezwę się jak tylko przeczytam wiadomość.

Opublikowano
KURCZE krzysztofa juz jest wgrane szybkie budowanie i wgl /cfaces /cfill tylko komend nie DALES! prosze daj komendy a najbardziej na shop i wgl boty

Na sklepy są wgrane pluginy, dobrze popatrz zanim coś napiszesz :)

Pozdrawiam

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Ehh czemu chyba nie które pluginy mi nie działają ? I jaka komenda na boty i czemu lawy nie blokuje ?

Pls Jak będziesz miał czas wrzuć ten poradnik przyda się.

Opublikowano

Siema

Jak zrobić żeby na serwie działały tnt???

Bo jak chcę wysadzić to one się rozwalają a nie wybuchają :(

Pomóżcie

sygnanampc.jpgStachuV.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zbieram +

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...