Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Gotowe Pliki Na Serwer By Raven Edited By Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Jakie są komendy żeby czarować sobie np pełny stack złota czy coś takiego?

Szukasz id złota i wpisujesz taK:

/item {id_złota}

oczywiście bez {_}

podaje przykład:

/item 0000 900

900 oznacza ile chcesz złota a liczba 0000 oznacza id przedmiotu.

Tylko musisz mieć ustawionego admina :)

Pozdrawiam .

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Mam pewien problem...

Zrobiłem własny serwer i jak uruchamiam go przez "Minecraft_serwer" to jest wszystko ok, ale.... nie wczytują się pluginy. :mellow:

Kiedy odpalam przez "obejście" pluginy się wczytują, ale za nic nie mogę sobie ustawić admina... przez co nie mam żadnych komend :unsure:

Co robić?

Liczę na szybką odpowiedź i z góry dzięki ;)

Opublikowano
Mam pewien problem...

Zrobiłem własny serwer i jak uruchamiam go przez "Minecraft_serwer" to jest wszystko ok, ale.... nie wczytują się pluginy. :mellow:

Kiedy odpalam przez "obejście" pluginy się wczytują, ale za nic nie mogę sobie ustawić admina... przez co nie mam żadnych komend :unsure:

Co robić?

Liczę na szybką odpowiedź i z góry dzięki ;)

Wchodzisz w plik user.txt

i na samym dole piszesz :

admins:twój_nick

zapisujesz i masz admina.

Pozdrawiam :)

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Wchodzisz w plik user.txt

i na samym dole piszesz :

admins:twój_nick

zapisujesz i masz admina.

Od początku było tak zrobione.... :mellow:

Nick ciągle jest w tym pliku a mimo to admina nie mam.

Czy istnieje jakieś inne rozwiązanie?

Wciąż czekam na (tą właściwą :P ) odpowiedź.

Opublikowano

A mi wszystko działa dobrze ;). Tylko mam jedno pytanie. Gdzie znaleźć wszystkie komendy/lub jakieś skróty czy coś w tym stylu, który mogę używać, jako admin i nie tylko? Na przykład jak latać na tym szklanym dywanie? :)

Opublikowano
Cuboid mi nie dzialaa :/

Sory ale proszę nie spam tak, bo powtarzasz się, a poza tym cuboid działa i wszystko, tylko ty nie

potrafisz się tym posługiwać.

Pozdrawiam i proszę nie spamić!

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Po wejściu na swój serwer wszystko jest takie jakby czarno-białe. Nienaturalne kolory świata. Co jest?

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

ja nie mogę ustawić admina , kiedyś miałem server i działał admin i też ustawiałem w users.txt

Dobra już wiem .. jak komuś nie działa to dodajecie coś takiego na samym dole :

Nemesiss:Admins

i zapisujecie :)

teraz 2 problem , jest tu plugin na skrzynke i na cuboida ? bo jakos nie dziala mi cuboid

Daj minusa proszę.. POLSKI Świat Minecrafta

ghastz.png10288353844d82242e5ba54.gif

Opublikowano

Jakby komus link nie dzialal :)

http://uploading.com/files/5dm7am4b/MinecrafT%2BSerwer%2B2010%2BFor%2Ball%2BWersion%2BBy%2BKrzysztofa%2B-%2BUpload%2Bby%2BJustMe.rar/

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=a1b30c95d0be309c6a5957c7514933b651da108dfacda5b6db23c8711cf4aea2-1296546882

xJustMe.png

Opublikowano

Naprawde dobra robota ! , sam chciałem stworzyć coś takiego dla siebie , ale widze że nie trzeba bo jakiś user się pofatygował i zrobił to za nas :rolleyes: . Good Job ! . Jak najbardziej polecam i czekam na jakieś dodatkowe pluginy (cp i te sprawy ;] )

Dawniej quaunt Dzisiaj

Zjarany albo :

hxcbrl.jpg

+'siki są Ok

Opublikowano

A ja mam problem :< jak włączam plikiem minecraft_server.jar to serwer działa gracze wchodzą, ale nie ma pluginów. A jak włączam przez server_nogui.bat to serwer dziala są pluginy, ale nie mogą grać inni. HELP

Nie bądź lamus daj mi +'sa :)

animals.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...