Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Gotowe Pliki Na Serwer By Raven Edited By Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wielkie dzięki kolego za to na pewno się to przyda. Mam pytanie czy jak usunę AuthCraft to nie będzie trzeba się logować z tą white-list /??

Edit. Nie wiem czy czytacie te posty które są tak daleko ale mam problem gdy uruchamiam ten plik .bat obojętnie który to wyskakuje mi takie czarne okienko z testem :

Nazwa 'java' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne, program wykonywalny lub plik wsadowy.

Aby kontynuować, naciśnij dowolny klawsz . . .

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam jak updatowac pliki serverowe by krzysztofa?? bo mam miencraft 1.7.3 i chce żeby mi działał proszę o pomoc!!!!albo jak jest już taka wersja servera pod 1.7.3 to prosze o link!! odpisujcie mi na GG 6456597 lub skype login; Marek_9885 albo na yt login Cannibal9885 błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam problem gdy próbuje sie połączyć na serwer już w minecrafcie to w grze wyskakuje mi end of stream a w serwie (mój adres ip) - lost conection

prosze pomocy !!!!!!!

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajne to jest jest przydałoby się więcej "pluginów".

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...