Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Gotowe Pliki Na Serwer By Raven Edited By Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę używać komend na serwerze?? Ktoś wie jak to naprawić??

OK komendy zrobiłem ale w dalszym ciągu nie moge ustawić zebym był adminem!! Jak to zrobić>>

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W plikach od KRZYSZTOFA znalazlem startery serwera np. serwer 1 2 3 gb!!

Dlaczego nie mogę uruchomić serwera 2gb??

Jak to naprawić??

!

Opublikowano
Krzysztofa jak będziesz dawał to na Bukkicie to V6 to dodasz też poradnik jak dać admina ?

Wszystko dodam, napisze wam tuta jak będe miał czas, bo akurat teraz za wiele go nie mam :P

serwer v6 już w drodze, tyle wam powiem :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Witam thx za serva. Mam problem jako admin nie mogę dać sobie za jednym razem np. 200 sztuk dirt :( za to mod morze pomocy!!! :D

Zapraszam na moje konto Domek !!!

Zajżyj

jescze raz

jeszcze tylko raz

no już prawie

Dziecko neo i po co czas tracisz !!!!!

Opublikowano

Jak zrobić aby admin mial, czerwony nick , bez rangi ,bez niczego. ? A gracz bialy, taki jaki jest, bez prefixu.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Kurwa...pomoże mi ktoś ?? Czemu nie moge tych jeba**** komend używać ??

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

Nie no właśnie niby pisze mi że mam admina... kamil mógłbyś zerknąć u mnie na te pliki co z nimi nie tak??

MOJE GG : 21082119 z góry thx

Opublikowano

Odpowiedzcie proszę ....

Zajżyj

jescze raz

jeszcze tylko raz

no już prawie

Opublikowano

Mi kur** również...the kamil jeśli masz rację to mógłbyś podesłać jak to tam wygląda?? Bo ja faktycznie coś pojebałem w tych pliczkach...mógłby ktoś podesłać gotowe pliki ops/users/groups te trzy najlepiej żebym tylko nick musiał zmienić z góry THX..

+ haha warn za spam myślałem że MPC forum powinno też pomagać a spamowałem bo przez 10 stron nikt mi nie pomógł...

Opublikowano

Mógłby ktoś odpowiedziec na moje pytanie??

Jak wgrać nowe pluginy bo ja jak wgrywam to ich nie wykrywa??

I jeszcze dlaczego nie moge urochomic serwera ktory zuzywa 2 gb pojemnosci a tylko 1 gb serwer moge ??

Opublikowano

Zeby wgrac nowy plugin musisz go wkleic do katalogu "plugins" i dopisac nazwe tego pluginu w pliku "server.properties" w linijce "plugins" i powino dzialac :) Nazwe wpisujesz bez rozszerzenia jar. Czyli jak masz plugin LWC.jar to wpisujesz tylko LWC

deadminecraft400x200.jpg

Jeżeli pomogłem daj +

Opublikowano
Witam thx za serva. Mam problem jako admin nie mogę dać sobie za jednym razem np. 200 sztuk dirt :( za to mod morze pomocy!!! :D

komenda /i <ilość>

bez <>

Zeby wgrac nowy plugin musisz go wkleic do katalogu "plugins" i dopisac nazwe tego pluginu w pliku "server.properties" w linijce "plugins" i powino dzialac :) Nazwe wpisujesz bez rozszerzenia jar. Czyli jak masz plugin LWC.jar to wpisujesz tylko LWC

dokładnie tak, ale to jest tylko na Hmodzie, na Bukkicie już takich bajerów nie ma, tam automatyczne wykrywa pluginki :P

Pozdrawiam

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Krzysztofa niestety nie pomogło jeżeli pisze /i 45 99 to i tak dostaje 64 cegły :( a mod dostaje 99 pomocy :(. A i LWC albo nie umiem odpalić albo nie działa . Wpisuje /lwc a i tak nie działa :( Jeśli można jakiegoś krótkiego tutka ? :D Z góry dziękuję. xD

Zajżyj

jescze raz

jeszcze tylko raz

no już prawie

Opublikowano

[iNFO] Starting minecraft server version Beta 1.3

[WARNING] **** NOT ENOUGH RAM!

[WARNING] To start the server with more ram, launch it as "java -Xmx1024M -Xms1024M -jar minecraft_server.jar"

[iNFO] Loading properties

[iNFO] Starting Minecraft server on IP hamachi :25565

[WARNING] **** FAILED TO BIND TO PORT!

[WARNING] The exception was: java.net.BindException: Address already in use: JVM_Bind

[WARNING] Perhaps a server is already running on that port?

Pomocy IP z hamachi mam dobre loguje to conect timed out prosze o szybka pomoc poleca + :)

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

@UP Masz za mało pamięci RAM i coś że masz albo nie odblokowany/zły port albo że już jest używany...

Opublikowano

Dokładnie jak wyżej, mam problem z odpalaniem serwera poprzez ten plik server_nogui_x64 (mam win 7), mianowicie nie odpala mi się ani przez server_nogui (wyświetla mi się jakiś komunikat ze java) ani przez server_nogui_x64 (pojawia się okineko na pół sekundy i znika) , a ja odpalam przez minecraft_serwer.exe to serwer się odpala, ale nie ładuje żadnego skryptu, nie ma wiadomości powitalnej ani żadnych podstawowych komend, nawet /help nie ma... Prosiłbym o szybką odpowiedź bo bardzo zależy ;]

Pozdrawiam

niewpisales pewnie w server properties swojego ip

Opublikowano

Mam pytanie :)

Więcej info tutaj !

http://www.mpcforum.pl/topic/311110-jak-postawic-serwer-minecraft-na-serwerze-dedykowanym/page__gopid__2180266#entry2180266

reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...