Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Gotowe Pliki Na Serwer By Raven Edited By Krzysztofa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i znowu mi nikt nie pomógł tylko sięwtraćasz z textem kiedy wyjdzie v6...bosch pomóżcie chociaż z tym ...

can't keep up! Did the system time change or is the server overloaded??

Da się to jako.śnaprawić??

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

• Odpowiedzi 588
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Why bez ploginów?? To już lepiej ściągnąć z minecraft.net ... a i tak wogle...mam pytanko opisze ktoś dokładnie jak daćsobie admina? /Bo pościągałem wszystk oładnie tylko właśnei dodałem tam swój nick w op..i w konsoli...i w groups.txt i w users.txt itd. pomoże ktoś?? plz

Opublikowano

Witam mam problem z 18 pluginow wczytalo sie tylko 15 w tym nie dzialaja Auth Craft ktorego bardzo potrzebuje mozecie mi pomoc:)?

Z gory dziekuje

Opublikowano

I kolejny raz pytanie pod pytaniem...

Why bez ploginów?? To już lepiej ściągnąć z minecraft.net ... a i tak wogle...mam pytanko opisze ktoś dokładnie jak daćsobie admina? /Bo pościągałem wszystk oładnie tylko właśnei dodałem tam swój nick w op..i w konsoli...i w groups.txt i w users.txt itd. pomoże ktoś?? plz

Opublikowano
I kolejny raz pytanie pod pytaniem...

Na minecraft.net masz serwer od notcha, gdzie żadne pluginy na nim nie chodzą, tylko to co jest w nim czyli prawie nic :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

mam serwer na tych plikach i jak wchodzę na serwer to pisze Outdated server mam minecrafta 1.3_01

ok wszytko działa tylko komendy mi nie działają -.- może ktoś mi zrobić gotowy plik users? jak coś ja jestem ryba102 jako admin

sygna33.png

Opublikowano

Jeah wszystko działa ! :) Jakby komuś ADMIN w users.txt nie działał to trzeba zrobic tak:

NIck:Admins:2:4[Admin]
np
wypas111:Admins:2:4[Admin]

Większość myśli że wpiszą nick:admins i się dziwią że nie działa :D

Opublikowano

otóż mam mały problem gdy włączam server nogui dla mojej wersji kompa 32 bitowej to wszystko ładnie trybi a gdy chce się połączyć i włączam minecrafta to pisze bad login najpierw login in a później bad login a dobry mam login o co kaman

EthanaEU2.png

CZAS NA ZMIANĘ Z - NA + LICZĘ NA WASZE WSPARCIE.
PAJACYK.PL- wejdź i kliknij :)

Opublikowano

Ja mam pewien problem , a więc kiedy posiadam administratora mogę używać wszystkich komend (tylko lwc nie działa)

A jako gracz zadna z komend nie działa .

Może zna ktoś rozwiązanie ?

Opublikowano
pomocy!

pluginy są , zrobiłem wszystko jak w poradnkiku.

i zaden plugin nie dziala Oo .

Admina mam!

pomocy ;( .

Wszystko działa, tylko twój mózg malutki troszkę nie zbyt dobrze chodzi xD

Pozdro nie spamcie tak, bo pliki testowałem i na 100% wszystko ładnie chodzi, już w prezkach serwerów widziałem dużo serwerów na moich plikach :P

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Wszystko działa, tylko twój mózg malutki troszkę nie zbyt dobrze chodzi xD

Pozdro nie spamcie tak, bo pliki testowałem i na 100% wszystko ładnie chodzi, już w prezkach serwerów widziałem dużo serwerów na moich plikach :P

zadna komenda mi nie dziala , nawet sobie itemkow nie moge dac... ;/ .

Opublikowano

Dobra a ja dałem w users.txt i wszędzie wisnia admin itd....ale nie wiem czemu odpalam z tego pliczku odtkowego co pobralem...Start Serwera 32---1GB i nei mam admina wciąż...

@ADD

OK już niby mam pisze admin wiśnia ale komendy nie działają..co w op wpisać poprostu wisnia??

@ADD 2

Ok..nawet /help nie działa...

Opublikowano

Miałem ten sam problem, gdyż nie mogłem wpisać żadnej komendy (a miałem admina). Poradziłem sobie z tym. W linijce:

require-register-command=

Zmień z:

false

Na:

true

Tak samo zrób w linijce:

register-offline=

Powinno pomóc. Nie zapomnij wpisać swojego nicku w pliku users.txt i ops.txt!

Pozdrawiam ;)

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Dzięki zaraz sprawdze czy pomoże :D A napiszesz jeszcze dokładnie co wpisać w ops i czy w users.txt usunąć wszystko i wpisać poprostu swój nick?? :D

Zaraz spróbóje..

Ok nie wiem bo chyba przez to mam straszne lagi..xD No ale powinno działać...i kurde znowu znalazłem kopalnie jakąś wielką...poprzednio penetrowanie połowy zajęło mi 1,2h i nie wiem czy tam więcej nie zostało...i nawet nie kopałem surowców xD A był kryształ + lapis lazuli + czerwony proszek + węgla tony + złoto + srebro + kij wie co jeszcze...a no i oczywiście pełno lawy i wody xD

@ADD WTF ??? Zrobiłem tak jkja pisałeś @UP i teraz wszystko ok loguje się....wpisuję cokolwiek /help cokolwiek i pisze UNKNOWN COMMAND...WTF??"? xD Plz o pomoc...

PROSZĘ O POMOC I dodam coś od siebie z konsoli :

Kurde no nie skopiowało się ale pisze że nei znalazło grupy admin..ale to pewnie cośdokleiłem..admina niby mam pisze jak pisze np. siemka to pisze <ADMINWisnia>

@

Unable to find group "Admins" itd.

@@ADD

/help działa...ale wpisuje /give np. 50 64 wisnia albo /mc i pisze UNKNOWN COMMAND...WHY???

@ADD

I znowu /help pissze że unknown command...

Opublikowano

mam problem gdy wszystko juz skoncze z konfiguracja serva i odpalam konsole potem gry probuje wejsc na server to nie moge wyskakuje mi Connection timeout : Connect WtF !!!!!! MAM Router Ale jestem w kanadzie gdzie wszyscy maja stale ip a wiem to poniewaz w kazdej telekomunikacji ma sie limit na sciaganie ; ( Moze Cos z portami nie tak plsssss pomoocyyy !!

169048.jpg
Opublikowano
mam problem gdy wszystko juz skoncze z konfiguracja serva i odpalam konsole potem gry probuje wejsc na server to nie moge wyskakuje mi Connection timeout : Connect WtF !!!!!! MAM Router Ale jestem w kanadzie gdzie wszyscy maja stale ip a wiem to poniewaz w kazdej telekomunikacji ma sie limit na sciaganie ; ( Moze Cos z portami nie tak plsssss pomoocyyy !!

port 25565 może masz źle odblokoany, albo źle ip wpisałeś w ustawieniach serwera :)

Powinno być ip z ipconfig

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

No i znowu koleś dał pytanie pod moim a ty krzysztof nie odpwoiedziales więc dam znowu :

Dzięki zaraz sprawdze czy pomoże :D A napiszesz jeszcze dokładnie co wpisać w ops i czy w users.txt usunąć wszystko i wpisać poprostu swój nick?? :D

Zaraz spróbóje..

Ok nie wiem bo chyba przez to mam straszne lagi..xD No ale powinno działać...i kurde znowu znalazłem kopalnie jakąś wielką...poprzednio penetrowanie połowy zajęło mi 1,2h i nie wiem czy tam więcej nie zostało...i nawet nie kopałem surowców xD A był kryształ + lapis lazuli + czerwony proszek + węgla tony + złoto + srebro + kij wie co jeszcze...a no i oczywiście pełno lawy i wody xD

@ADD WTF ??? Zrobiłem tak jkja pisałeś @UP i teraz wszystko ok loguje się....wpisuję cokolwiek /help cokolwiek i pisze UNKNOWN COMMAND...WTF??"? xD Plz o pomoc...

PROSZĘ O POMOC I dodam coś od siebie z konsoli :

Kurde no nie skopiowało się ale pisze że nei znalazło grupy admin..ale to pewnie cośdokleiłem..admina niby mam pisze jak pisze np. siemka to pisze <ADMINWisnia>

@

Unable to find group "Admins" itd.

@@ADD

/help działa...ale wpisuje /give np. 50 64 wisnia albo /mc i pisze UNKNOWN COMMAND...WHY???

@ADD

I znowu /help pissze że unknown command...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...