Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Masz Problem Z Odpaleniem Hacka ? Zajrzyj Tutaj

MrPiotrek122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem.. Odpalam expbota przez Injectora wszystko ok Pisze ze mam wlaczyc metka to wlaczam obejsciem i Injector sie wylacza... probowalem przez 4 inne i nic

na laptopie dziala ale jak loguje sie to zamuli i nic nie moge z nim zrobic tylko wylaczyc .. chore to xD

MoJe TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/413977-cheat-op7hack-d3d-menu-public-15/page__p__2943744__fromsearch__1#entry2943744

Zbieram ----

1311276250-U368380.jpg

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HACK : EXPISEASY

WIN XP SP3

Włączam inicjator loguje się i wybieram postaci już prawie koniec lądowania i detekted game hack

Jak możesz pomóc mój skype krzychududek Czekam :P

Opublikowano

nazwa hacka : mobber hack

win 7 64 bit

instaluje metka patchuje torentuje blokam hs kazdym mozliwym sposobem robie obejscie wlanczam metina i mobber haka i gdy klikam mob albo start lura ale mnie wywala i pisze detect game hack za pomoc 5 i + ;)

Opublikowano

mam kłopot z expissay a mianowicie mam kica co 30 sek gdy mam wgranego tego od expbota hack shielda a gdy wgram hackshielda od kanerona to wyskakuje mi chack decend wszystko włączam przez obejście

Opublikowano

Używam expEasy i mobber hack

działa 5 min i wyskakuje C+++

Mam metka 2010

Net Framework : 4.0

Prosze o odp na PW

uzywasz najnowszej wersji metina i masz odblokowane all w zaporze?

Opublikowano

Witam wszystkich ..

Nazwa Hacka* : Dmg Hack + WaitHack by Lubie

System*:2.00GHz, 2.00GHz 2 GB Ram

Opis Problemu*:Witam ... Zainstalowałem i s`patchowałem metina ... Hs zablokowałem dzięki poradnikowi Misiekantos253 ściągnąłem sobie paczke DMG , WaitHack by Lubie mam NET framework`a 4.5 ...Powinno wszystko śmigać jak należy ale wyskakuje taki błąd (w załączniku)

Da się coś z tym zrobić ... Daję + lub - i 5* .

Ja mam identycznie :( Pomoże ktoś ?

1328997611-U170772.png

Opublikowano

Nazwa hack'a : Każdy cheat, problem z blokowaniem hs

System : Windows 7

Opis problemu: W żaden sposób nie mogę zablokować hshield'a, każdym firewallem blokowałem i programem lock/MySecretFolder również, wyświetla mi ciągle błąd z hshield. ;/

Wynagrodzenie : Dzienny limit +, i 5 przez miesiąc/dłużej.

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Witam ! Mam następujący problem:

Nazwa hacka: ExpBot oraz FishBot

System: Windows Xp Professional SP3

Opis Problemu: Od niedawna gram na kamer modzie....Ostatnio postanowiłem sobie ściągnąć jakiegoś fishbota oraz expbota i mam następujący problem... Otóż gdy włączę injector i wszystko poprawnie skonfiguruje włączam metina przez moda i po chwili mi wyskakuje błąd hack shield i się metin wyłączył.....Proszę o pomoc......Można napisać na PW odpowiedź.....Z góry dzięki :)

Wynagrodzenie: Oczywiście + i 5 ode mnie :)

Opublikowano

Nazwa Hacka* : Exp IS Easy lub Injctor

System*: Windows Xp Professional SP3

Opis Problemu*: Gdy włączam injector, wybieram hacka z rozszerzeniem dll oraz ustawiam na proces metin2client.bin. Po włączeniu i zalogowaniu się w grze injector nadal się nie zmienia. Oczywiście obejscie i wyłączenie hs też mam zrobione bo nie wykrywa mi zadnego hacku. Prosze o odpowiedź i z góry dzięki :)

jedcy.gif
Opublikowano

Nazwa hacka:FishBot Erpel

Opis Problemu: Mam windows 7 i niewiem ale wyswietla mi fish bota działa ale wszystk ojest poprzekrecane karas gdzie indziej wszystko nie na swoim miejscu jak z tym sobie poradzic?

System:Windows 7 32 bit.

Wynagrodzenie za pomoc:limicik ++++

Opublikowano

Cheat: injector+MobberHack 2.0

Opis: Odpalam injectora, podłączam MobberHacka 2.0 do metina na obejściu/na kamerze i po kilku sekundach wyskakuje, że HS znalazł cheata.. HS jest blokowany przez lock.exe i COMODO..

System: Winda 7 ult 64bit

Opublikowano

Cheat: waithack i fishbot

Opis: Kiedy włączam Metina i "expię" z pomocą waithacka, to po kilku sekundach "wywala" mnie do menu logowania i tak w kółko. Mam również taki sam problem, kiedy próbuję włączyć fishbota. Metin jest zaktualizowany, hs podmieniony i obejście zrobione... Wcześniej takiego błędu nie miałem.

System: Windows 7 64-bit

A highbrow is a person educated beyond his intelligence...

Pozdrawiam

Opublikowano

Powiem tak: ten temat to jedno wielkie gówno, mogę dostać za to warna. Sam sobię rozwiąże problem, nie będę się pie*dolił z wami...Dziękuję za uwagę

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Witam !!!

Nazwa Hacka* : Mobber Hack

System*:Windows XP servis pack 2

Opis Problemu*: Włanczam mobber hacka przez injectora i metina przez obejście po zalogowaniu na postać po kilku sekundach wyskakuje mi błąd 0363255d8470424cm.jpg

blokowalem hs sposobem ze strony metin2mod.tk hshield6 przed ostatnią aktualizacją działał dodam ze w procesach nie mam wlaczonego metina prosze o pomoc

Wynagrodzenie za pomoc : daje 10 plusów i 5 dla tego kto dojdzie co jest nie tak minusów nie daje

Opublikowano

Witam !!!

Opis Problemu*: Włanczam mobber hacka przez injectora i metina przez obejście po zalogowaniu na postać po kilku sekundach wyskakuje mi błąd 0363255d8470424cm.jpg

blokowalem hs sposobem ze strony metin2mod.tk hshield6 przed ostatnią aktualizacją działał dodam ze w procesach nie mam wlaczonego metina prosze o pomoc

Wynagrodzenie za pomoc : daje 10 plusów i 5 dla tego kto dojdzie co jest nie tak minusów nie daje

ODPOWIADAĆ MOŻNA NA GG LUB INNYMI SPOSOBAMI :P

Opublikowano

Witam !!!

ODPOWIADAĆ MOŻNA NA GG LUB INNYMI SPOSOBAMI :P

Mam ten sam problem :(

Zbieram Minusy

Proszę O Ściągnięcie Troche %%

Prace Nad Darmowym Easy Metin2

Opublikowano

I nikt wam nie pomoże, tak samo jak mi..

Tutaj zaglądają tylko Ci co mają problem z hack'ami, a tych co potrafią to naprawić to nie ma..

XDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nazwa Hacka: Exp Is Say

System: Windows Xp Profesional 32bit sp3

Opis Problemu: więc tak gdy próbuję włączyć exp bota przez obejście z paczki to wywala mnie co jakieś 30 sek takie bocenie nie mam sensu a gdy wgram hack Shielda od kemera to nie wywala ale wyskakuje magicze okięko

HACK_SHIELD

DECENT_GAME_HACK

Undefilden hack (.......)

tago w nawiasie nie chce mi się pisać to co kolega wyżej ma ss

Wynagrodzenie : wiadomo + i 5

Opublikowano

Witam.

Hack: 1 kill hack, kick hack.

Potrzebuje takiego hacka najlepiej tego 1-ego. Zainstalowałem go.

Mam metin z 2008, Intaluje, pobieram i instaluje KamerMODa, podmieniam pliki ze sciagnietego 1 kill hacka (nie pamietam strony) odpalam metina, właczam postac i gdy na ghost-cie uderze moba 3 ktornie to mnie wywala (mam woja i ninje(NA OBU NIE DZIALA))

Potrzebuje pomocy. Najlepiej intrukcje czy tez dzialajacy hosting. (pójdzie 5 i +) za każdą radę. Pozdrawiam. Oczywiscie wszystko na PRIVIE (Pandoramt2)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nazwa Hacka* :ExpIsEasy v2

System*:windows 7 x86 (32bity)

Opis Problemu*:No wiec hs mam zablokowany programem loock i hsbypass. wlaczam perx wybieram botka i wlaczam metka przez hsbypass i tak jak bys sie zainjectowal tylko nei wyskakuje okienko z botem. dodam ze system swiezy tylko metka wgralem i kilka programow

Wynagrodzenie za pomoc : + lub - jak kto woli :)

gram na PL

woj body 71

nick: skalpel

serwer: monoli

skille:

-szarża G8

-aura M4

-wir 14

-3stronne 1

-berserk m3

Opublikowano

Nazwa Hacka* : ExpIsEasy V2

System*: Windows 7

Opis Problemu*: Wlaczam bota expi moze z 30 sek i loga...

Wynagrodzenie za pomoc : Postawie 5 i ++ za pomoc ;)

Co jest szybsze od uciekajacego murzyna z kradzionym Telewizorem ??

--Jego Brat z Magnetowidem .

Nowicjusz
Opublikowano

Nazwa Hacka: z każdym hackiem jest tak samo (np. fb by erpel, sharkbot 7.0)

System: windows vista o.O

Opis problemu: zainstalowalem hs bypass v0.3 i nie moge odpalic hacka przez injectora. Po wlaczeniu hacka a potem metka, okno hacka znika i pozniej juz nie wyskakuje a metek normalnie odpala. Nie wiem moze jest to wina bypass'a, poniewaz gdy odpalam metka przez zwykle obejscie zrobione przez winrara wszystko smiga, tylko nie wiem czy wtedy dziala ta ochrona przeciwko hs (czy on wysyla logi do gm). Moze trzeba zainstalowac metka 2008 ? Prosze o pomoc :(

Wynagrodzenie za pomoc: Oczywiscie + i 5

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nowicjusz
Opublikowano

Nazwa Hacka: z każdym hackiem jest tak samo (np. fb by erpel, sharkbot 7.0)

System: windows vista o.O

Opis problemu: Zainstalowalem hs bypass v0.3 i nie moge odpalic hacka przez injectora. Po wlaczeniu hacka a potem metka, okno hacka znika i pozniej juz nie wyskakuje a metek normalnie odpala. Nie wiem moze jest to wina bypass'a, poniewaz gdy odpalam metka przez zwykle obejscie zrobione przez winrara wszystko smiga, tylko nie wiem czy wtedy dziala ta ochrona przeciwko hs (czy on wysyla logi do gm). Moze trzeba zainstalowac metka 2008 ? Prosze o pomoc :rolleyes:

Wynagrodzenie za pomoc: Oczywiscie + i 5 :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...